Що не кажіть, а новачок, який вперше бачить ПК, на Вікнах нічого не зрозуміє. Я таких часто саджу за Лінукс, та й довго доводиться вчити (уроків 5-6 для повного розуміння і використання компа). А у Вікнах багато речей самі розрозробники не розуміють. Лінукс значно простіший, нормальний дистрибут зараз містить 1-2 DVD з програмами, не треба купувати десятки додаткових дисків з глюкавим піратським софтом, та і ставити їх легше - одним кліком у програмі хоч сотню за раз, всі програми скомпільовані з одними бібліотеками. Одні лише кодеки, які йдуть з mplayer, позбирати по інтету - це здуріти можна. В мене вдома брати, поки я їм не поставив mplayer під win, вантажилися з компакта з Лінуксом щоб подивитися фільми, для яких не було кодеків під він (і попробуйте скажіть їм, що винь - дуже дружня система, просто треба взнати назву кодека, піти в інет кафе, стягнути його, записати на компакт, принести додому, поставити і тоді вже дивитися тоді як в лінуксі чи mplayer-і просто тикаєш - і воно працює). Єдине нарікання, яке я почув від них на рахунок Лінукса - мало забавок. А все інше їх влаштовує (молодший брат користується Debian - я його навіть практично не вчив, сам якось навчився :-) ).
... А в Вінді користувачі за ці уроки, що я їм даю, навчаються повністю налагоджувати систему самі (починаючи з Панелі керування і закінчуючи взломами програми...)
В багатьох цивілізованих країнах такі вчителі дуже швидко би втратили право навчати або й жити на волі.Зробіть послугу для себе і своїх користувачів-початківців - не перетворюйте їх на піратів. Якщо вчите про Віндовс наголосіть на аморальності і неприпустимості використання краденого ПЗ. Навчіть їх про Лінукс і багато програм вони зможуть дістати задурно або по дуже доступній ціні - законно.
Вибачте панове, але дійсно треба мати совість. Ми у себе на курсах даємо крім Linux і Віндовс, і безкоштовні програми, але вчимо їх не ламати програми, а творити щось нове. Боюсь, що таким питаннями як описані нижче можуть зацікавить певні органи:<<А в Вінді користувачі за ці уроки, що я їм даю, навчаються повністю налагоджувати систему самі (починаючи з Панелі керування і закінчуючи взломами програ, до яких є креки, проте до кожної програми різні по структурі)>>Отже моя Вам порада- припиняйте подібні експерименти. До речі, Ви бува не в <ШАГ> працюєте???
Не знаю, може Ви і праві, проте настроювати самому Лінух тяжче, вдається не кожному (на домашньому ПК, коли вінт чужий принесли чи щось такого). А в Вінді користувачі за ці уроки, що я їм даю, навчаються повністю налагоджувати систему самі (починаючи з Панелі керування і закінчуючи взломами програ, до яких є креки, проте до кожної програми різні по структурі)
... я знаю що я порушую закон, але я знаю що ніякої відповідальності за це нести я не буду. ... мені чхати на закон, в даній галузі я сам Закон. ... мені байдуже скільки збитків понесе Біл Гейтс чи хтось інший з "буржуїв".Хтось хоче спростувати мої доводи?
Оце Ваші доводи шановний (Мікро)Soft? Що вони доводять?
Я використовую крадений Windows я знаю що я порушую закон, але я знаю що ніякої відповідальності за це нести я не буду. Тому мені чхати на закон, в даній галузі я сам Закон.
На всякий випадок: чи не бажаєте Ви, щоб зміст цього листа разом з Вашою IP потрапив до установи, де Вам прозоро та зрозуміло пояснять, хто кому закон?
А я гадав, що часи ТОМУ ЩО .... вже пройшли...