Я тут ходив по усіляких форумах Лінуксових і помітив, що найчастіше виникають запитання, що краще Лінукс чи Віндовс. А от в нас такого ще нема
надзвичайно ефективний алгоритм фільтрації звуку вбудований в ОС.
До речі про погане, поки SCO і IBM судяться, Microsoft тільки радується. Мені здається, що SCO спеціально затягує процес. Адже поки існують сумніви легальності Лінуха, більшості компаній безпечніше перейти на NT. Так не маючи конкретних претензій, ці падлюки відбирають у на найцінніше - час. Скоро SCO хоче подати позов на Google (30 000 Linux серверів) - несає у них нічого святого.
ПРОПОНУЮ НАПИСАТИ MyDoom3
+ Щодо графіки, то тут Лінюхи, безперечно, виграють!!! Я, як кожний порядний ламер, покищо працював лише у КДЕ. Лише типовий набір жупанів (скінів) чого вартий! А у Вікнах ХаРе лише три - класичний, синій, сріблястий - фе гидота :-/+ Лінюх йде з силою-силенною різнобарвного безкоштовного софту.+ 3-5 компактів Лінюха вартують у сотню раз дорожче за Вікна (піратські самопали за 10-15 грн. не рахуємо).+/- Лінюх можна налаштовувати до безмежності. Але тут проблемки для ламерів - налаштувати навпомацки не надто вже й просто.- Рівень локалізації (ті ж таки кодування, розкладка клави, шрифти, компіляції під різні видання)- Обсяг документації рідною (чи рязано-вологодським діалектом рідної) мовою.
Тільки пам'ять воно і проц навантажує добряче. Мені подобались теми Mac OS. Але їх швидкість у Вінді непристойна
А ще непогано виглядає панелька під MacOS (objekt doc). Але завантажує також непогано проц. До речі, StyleXP не завантажує проц взагалі, хіба перший раз та при добавлянні нових жупанів (там є функція "Не використовувати системні ресурси")