Автор Гілка: Як поселити пінгвіна в зоопарку?  (Прочитано 20398 раз)

Praporshic

• Гість
Re: Як поселити пінгвіна в зоопарку?
« Відповідей #60 : 2005-10-28 00:51:34 »
Ну, генту я не ставлю, але майже завжди "компілюю, компілюю, компілюю...."
От чув нещодавно таке:
"Справжні чоловіки ставлять собі віндовс, бо їх не лякають постійні глюки, зависання, вірусні атаки та перевстановлення системи з гігабайтами різного софту"

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #61 : 2005-10-28 05:34:39 »
Десь недавно схожий текст пробігав у linux-list@. Щоправда, Сергій Рибальченко aka fisher назвав його старим баяном. Не знаю, сперечатись не буду, але читав вперше і заряд хорошого настрою отримав пристойний.
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #62 : 2005-10-28 10:03:54 »
Ну, генту я не ставлю, але майже завжди "компілюю, компілюю, компілюю...."
А я Генту юзаю, хотів сказати, що нічого не компілю з початку літа (тоді кардинально міняв профайл), але вчора CVS доставляв. Хоча, суттєве уточнення, у Генто компілю не я а portage & CPU.
От чув нещодавно таке:
"Справжні чоловіки ставлять собі віндовс, бо їх не лякають постійні глюки, зависання, вірусні атаки та перевстановлення системи з гігабайтами різного софту"
Мазохісти і збоченці. ;D Справжні чоловіки раз зроблять нормально, що треба, на GNU/Linux і по ночам займаються приємнішими справами, а не бігабть на роботу справляти глюки, перезавантажувати від зависань, ганяти вірусню, мучетись до ранку з Ґіґабайтами софту.
« Змінено: 2005-10-28 10:08:59 від hse »
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Woland61(Guest)

• Гість
« Відповідей #63 : 2005-11-01 14:50:09 »
Мазохісти і збоченці. ;D Справжні чоловіки раз зроблять нормально, що треба, на GNU/Linux і по ночам займаються приємнішими справами, а не бігабть на роботу справляти глюки, перезавантажувати від зависань, ганяти вірусню, мучетись до ранку з Ґіґабайтами софту.

ну не скажіть відносно зроблять нормально.... В мене наприклад коли все працювало як годинник, керівництво вирішило зменшити з/п (або взагалі звільнити). На їх думку, якщо все працює то адмін не потрібен

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #64 : 2005-11-01 16:37:44 »
Ну, інтимні проблеми керівництва не мали б хвилювати нормальних людей...
А на рахунок того, що керівництво дось думає...
Цитата
at <день звільнення +1>
 <якийсь сценарій>
І на цьому до зустрічі. Ось.
Читайте документацію - вона кермує.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #65 : 2005-11-02 12:21:50 »
Ну, що до заробітку, так я згоден. Моє керівництво під впливом другого "адміна" який всюди ставить офтопіки вже роглядає мене як секретаря-машиніста. Має відбутись переїзд на новий офіс і йде прокладка мережі. Моєї думки навіть не спитали, а от другому платять "преміальні" та  "понаднормові". Шукаю іншу роботу.
« Змінено: 2005-11-02 12:24:18 від Praporshic »