Будь-які, як завжди. Тобто від поганого настрою до "не так як дома". Треба вміти вчити та _треба_ закласти гроші на підтримку. Мінімум три місяці котру й бути готовим надати.
2 JF: не переймайся, знайди таку залізяку та спробуй
Піратський finereader відпав. Втім, тільки дурник може це пиратити, воно (home edition) копійки коштує. Як і віндовс бухам.
Хіба що народ можна привчити читати пам'ятки, котрі штампувати відповідно до ситуації. Та й то потрібно буде час від часу.
жадоба халяви
Спасибі, в мене така залізяка моделюється в емуляторі
Але якщо в мене є зайві півгодинки для proof of concept, то чому б і ні?
Міш, повір, доки ще є люди ...
Ще раз кажу -- це не те.
Ну що ж, перш за все - велике спасибі пану gvy (можна, надалі звертатимусь по імені - ліньки розкладку перемикати?) за конструктивну критику.
1. на відкрите ПЗ наш рідний НЗ переходить винятково з причин скупості
2. з цих же причин вони хочуть "заплатити ще менше" - за техніку, за готові рішення, за консультації та послуги спеціалістів високого рівня, за підтримку
4. з іншого боку у нас в Коломиї (райцентр на 50К народу) відносно небагато клієнтів, особливо в плані ІТ5. окрім того, в мене недостатній досвід роботи з UNIX-системами і для мене це буде непоганим тренуванням
Від патологічної скупості я захищався як міг договором, стараючись всюди запхати слова "ніякої гарантії", "не несе відповідальності, якщо" і їм подібні. Ці ж самі умови ставились та обговорювались усно.
А тепер ще раз гарненько дякую за холодну воду на мою голову - аж на душі легше стало
Пробую оправдатись перш за все сам перед собою. Отже,dd if=/dev/hda1 of=/dev/hdc1 bs=512 count=1.Цікаво тільки, що вийде в результаті :о)Те, що геометрія розділів мусить бути ідентичною - факт.
Що вийшло? Я не розумію навіщо count=1, це ж перепише лише перші 512 байт.
Цитата: nickat від 2005-07-09 19:09:08Що вийшло? Я не розумію навіщо count=1, це ж перепише лише перші 512 байт. Взагалі-то я хотів таким чином переписати завантажувач :-/
#grubgrub> root (hd0,0)grub> setup (hd0) grub> quit
53 офіси на одного без можливості віддаленого адміністрування