ВКЛЮЧИТИ (УКЛЮЧИТИ) див. <a href="javascript:checkSubmit('включати');">включати</a>
Тиждень тому, стартував проект http://www.slovnyk.net.
Будь ласка, надсилайте свої пропозиції та побажання.З повагою,Олег Дмитрієв.
Пошук регулярних виразів виконується за одним із слів з цього виразу.
1. Іменники треба вводити у називному відмінку однини, крім тих іменників, які взагалі не мають однини, або ж вживаються переважно у множині.2. Прикметники треба вводити у називному відмінку чоловічого роду в повній формі.3. Дієслова треба вводити у теперішньому часі у неозначеній формі.4. Займенники треба вводити у називному відмінку.5. Числівники треба вводити у називному відмінку.6. Для пошуку фразеологічного виразу (позначається **) треба вводити його основне слово (змістову серцевину). Напр. Комендантська година знаходиться у статті година.
Мабуть даний броузер входить до тих 0.2% Невідомих броузерів, за допомогою яких відвідують словник.нет. Я навчався на кафедрі Прикладної Статистики, тому мені видається дуже дивним співвідношення такого відсотку зі словом Найкращий. Я впевнений, що це просто Ваша суб'єктивна думка і Ваші уподобання. IE, Firefox, Opera, Netscape та Safari працюють із сайтом просто чудово. Інші - не тестував.
Для того, щоб зробити, тезаурус повністю відповідним до правил, мені прийдеться перебирати всі 207 392 слова вручну. Але на це в мене немає часу.
Я 11 років працюю зі словниками, і чудово розумію, що алгоритм парадигм може бути лише приблизним, який буде спрацьовувати у великій кількості випадків але далеко не завжди.