Тобто, якщо у арабів є законним розстріл іновірних, то це - добро?
А якщо конкретної заборони немає - тоді можна робити що завгодно? Згідно вітчизняного законодавства я можу використовувати віндовз за 12 гривень, якщо матиму чек, що купив його в кіоску. І що - справді можна. І при цьому я буду кришталево чесним?
Цитата: miwa від 2006-02-23 22:37:48Тобто, якщо у арабів є законним розстріл іновірних, то це - добро?Якщо ТОЙ закон за котрим вони живуть каже, що за переступ таких то заповідей покарання смерть і вся громада має винуватця на майдані побити каменями до смерті то згідно ТОГО закону вся громада міста на чолі з старійшинами, вибачте вже мене, повинна вчинити цей акт побиття каменями, і необхідні дії що до іновірців, вибачте мене ще раз, деколи в ЇХ законі також мають, дуже м'яко кажучи, негуманний характер, який в їх спосіб вони сьогодні в Україні і реалізують.
Цитата: miwa від 2006-02-23 22:37:48А якщо конкретної заборони немає - тоді можна робити що завгодно? Згідно вітчизняного законодавства я можу використовувати віндовз за 12 гривень, якщо матиму чек, що купив його в кіоску. І що - справді можна. І при цьому я буду кришталево чесним?От тут ми вже підходимо ближче до теми. Потрібно обирати тих хто, з Божою поміччю, писатиме необхідні Україні, добрі, справедливі, чіткі, зрозумілі закони, а не такі, які б допомагали їм у геноциді проти Української Нації.
Тоді наступне запитання - чому арабам можна каменувати за порушення якогось їхнього закону, а в нас конкретним особам не можна в рамках існуючого законодавства проводити власну політику?
До тих двох додам третє - хто саме, на вашу думку, писатиме необхідні для України закони, а також слідкуватиме за їх дотриманням?
Яку конкретно політичну чи громадську силу, чи конкуренту особу ви маєте на увазі і чому саме її?
Якщо ставлення політичних партій до ВПЗ незрозуміле або ніякове, то чого ж ми не організуємо свою партію, чи вже такі думки були. Я розумію, що інформатики (можна таким словом нас назвати?), люди у цьому плані інертні, але судячи із дискусій, які я читаю на форумі, то це твердження не є вірним.Може є серед нас людина (коло людей), заповзята (і), рішуча (і), щоб стоврили партію, інтернет- (і офіційне) членство - все як потрібно, ми усі приєдналися, і рухали б свої ідеї. Відразу кажу я не така людина, що створить, але така, що приєднається.
Захищати то він захищає, але є одна проблема - занизькі шанси пройти у цей парламент. Особисто я не дуже впевнений що вони подолають прохідні відстоки....
P.S. Чи то пан hse запрацювався, чи щось з ним трапилось недобре (може захворів ). Останнім часом його повідомлення стають схожими на таємні листи організаторів більшовицького перевороту 1917 року....
...Також ще раз наголошую коли хто має факти участі тих людей у рижому шабаші 2004 року чи інших діяннях котрі були направленя проти Української Нації чи ВПЗ то прошу говорити...
Ще раз я можу не зрозуміло чи не чітко сформулювати думку то Вам краще перепитати. А що до більшовицького перевороту то його зробила Німечина, як диверсію проти Росії, хоча на завершальному етапі контроль втратила...
Вітренко (і Шкварчинський) -- то слабка пародія на Жириновського.Як кажуть в ЖЖ, "Жирік жжот, а конотопська відьма най вип'є трутки і заб'єсь до стіни".
Ну я брав участь, ось тільки під білими з зеленим прапорами партії "Яблуко", ну то й що тепер?
З тим, що створювати свою партію нема сенсу - цілком згоден. А от з відсотками - то що вони можуть реально робити за межами ВР? На свою біду донещодавно я досить активно займався політикою. Можу сказати наступне: БЮТ та НСНУ можемо забути одразу. Регіонали та СДПУ(о) - вони й укладали домовленості з дрібном'якими, через які зараз маємо стільки клопоту. Вітренко, комуністи та соціалісти - найбільш вірогідні "помічники". Але з ними пообережніше - історичний досвід показує, що від них може бути більше лиха ніж користі (як вони стали непотрібні - викинути на звалище історії). З них, особисто я, пішов би лише до соціалістівбо ще на забуті Голодомор та етноцид що були творінням комуністів(та й Афганістан не так давно покинули....). Вітренко - політична "жінка легкої поведінки" та російська маріонетка...
Я мав на увазі виконавців перевороту.
Мені здається український аналог Володимира Вольфовича -- Тягнибок от тільки він проамериканський
Так що за "НЕ ТАК" і "Вітренко" варто проголосувати коли не хочете, щоб частина голосу відданого "Блоку Олійника Сироти" пішла до НСНУ&Co.
Корчинський ВПЗ, демократію вряд чи розуміє, він вважає що Україна сьогодні не Україна а колонія США (з чим я погоджуюсь), а щоб на карті знову появився клапоть землі достойний називатись Україною то там козакам (сьогоднішнім опозиціонерам) потрібно вистрелити всіх свинопасів (збушократілу рижу наволоч) і тільки звільнена від влади Ющенка земля достойна називатись Україною. (З виступу Корчинського по телебаченню)
А-я-я-й...
СПУ тут я категорично проти! Геноцид не визнають, а самі допомагають провадити і на додачу згадайте що міністр освіти НІКОЛАЄНКО СОЦІАЛІСТ явний лобіст мікрософт! Безпосередньо причетні до рижого шабашу 2004 року."НЕ ТАК", та Вітренко є прохідними, про ВПЗ варто з ними хоча, б переговорити, підійдіть хтось до них, коли маєте змогу і бажання...
А де ж ото Олександр Кравчук подівся? Ото буде мордобитіє... Святославе, він бойовий гопак знає, тож я б обережніш із висловами...
В Канаді перед тим, як воно все "устаканилось", кров лилась. Вам того теж хочеться?