Автор Гілка: В Україні запроваджене кріпацтво у сфері ІТ  (Прочитано 12176 раз)

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Тобто, якщо у арабів є законним розстріл іновірних, то це - добро?
Якщо ТОЙ закон за котрим вони живуть каже, що за переступ таких то заповідей покарання смерть і вся громада має винуватця на майдані побити каменями до смерті то згідно ТОГО закону вся громада міста на чолі з старійшинами, вибачте вже мене, повинна вчинити цей акт побиття каменями, і необхідні дії  що до іновірців, вибачте мене ще раз, деколи в ЇХ законі також мають, дуже м'яко кажучи, негуманний характер, який в їх спосіб вони сьогодні в Україні і реалізують.

PS: Коран не читав, але враховуючи час написання Корану про розстріл іновірних вряд чи там написано, ну хіба що з пращі чи лука... ;)
А якщо конкретної заборони немає - тоді можна робити що завгодно? Згідно вітчизняного законодавства я можу використовувати віндовз за 12 гривень, якщо матиму чек, що купив його в кіоску. І що - справді можна. І при цьому я буду кришталево чесним?
От тут ми вже підходимо ближче до теми. Потрібно обирати тих хто, з Божою поміччю, писатиме необхідні Україні, добрі, справедливі, чіткі, зрозумілі закони, а не такі, які б допомагали їм у геноциді проти Української Нації.
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Тобто, якщо у арабів є законним розстріл іновірних, то це - добро?
Якщо ТОЙ закон за котрим вони живуть каже, що за переступ таких то заповідей покарання смерть і вся громада має винуватця на майдані побити каменями до смерті то згідно ТОГО закону вся громада міста на чолі з старійшинами, вибачте вже мене, повинна вчинити цей акт побиття каменями, і необхідні дії  що до іновірців, вибачте мене ще раз, деколи в ЇХ законі також мають, дуже м'яко кажучи, негуманний характер, який в їх спосіб вони сьогодні в Україні і реалізують.
Е-е-е... зрозумів з цього мало, але думаю, що це можна тлумачити як "так" у відповіді на моє запитання.
Тоді наступне запитання - чому арабам можна каменувати за порушення якогось їхнього закону, а в нас конкретним особам не можна в рамках існуючого законодавства проводити власну політику?

А якщо конкретної заборони немає - тоді можна робити що завгодно? Згідно вітчизняного законодавства я можу використовувати віндовз за 12 гривень, якщо матиму чек, що купив його в кіоску. І що - справді можна. І при цьому я буду кришталево чесним?
От тут ми вже підходимо ближче до теми. Потрібно обирати тих хто, з Божою поміччю, писатиме необхідні Україні, добрі, справедливі, чіткі, зрозумілі закони, а не такі, які б допомагали їм у геноциді проти Української Нації.
Ви так і не відповіли на обидва мої запитання, процитовані вами.
До тих двох додам третє - хто саме, на вашу думку, писатиме необхідні для України закони, а також слідкуватиме за їх дотриманням? Яку конкренто політичну чи громадську силу, чи конкренту особу ви маєте на увазі і чому саме її?
Читайте документацію - вона кермує.

Praporshic

• Гість
Панове! Пообережніше з висловами.

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
Суспільство в цілому розрізняє добро від зла з допомогою ЗАКОНУ (норм права, які утворились на основі: народних традицій, мудрості та передань старших поколінь, загальноприйнятих моральних норм поведінки в тому суспільстві, або встановлених якимось тираном для певних своїх потреб)

Коли розглядати кожну людину особисто то в залежності від суспільства в якому вона живе, її виховання, віри вона може мати СВІЙ індивідуальний закон, за котрим і розрізнятиме добро від зла -- СОВІСТЬ. І звичайно її бачення добра і зла може не співпадати з прийнятими нормами в суспільстві в котрому вона живе чи іншому культурно-релігійному суспільстві.

Тобто, що допускається одним законом, як норма, може категорично не допускатись іншим!

Людські спільноти мали різні закони, одні закони кажуть що ворогів треба обов'язково вбити засмажити і з'їсти (хоча може колись їли і сирими); інші кажуть що ворога мусять вбити та спалити; декотрі вважають що достатньо просто вбити ворога і навіть можна нормально похоронити; ще є думки що смертну кару застосовувати не можна взагалі, а з злочинця вистачить покарання у вигляді позбавлення волі, для запобігання скоїння інших злочинів; більше того є Закон котрий каже що ворогів потрібно простити.

Тобто з історії і практики чітко видно, що закони можуть бути абсолютно різними і навіть несумісними.

Єдина спільність всіх законів наступна: хто переступив хоча би одну з найменших статей закону стає винним перед тим законом і мусить згідно того закону бути покараним. Хибною є думки про те, що потрібно зробити більше "добрих" вчинків ніж "злих" і тоді можна якимось законом виправдатись -- таких законів я не знаю.

Ну тут, щоб далі продовжувати розмову, по цій темі, потрібно нам визначитись з якимось "спільним знаменником" -- законом, критерієм оцінки добра і зла.

Тоді наступне запитання - чому арабам можна каменувати за порушення якогось їхнього закону, а в нас конкретним особам не можна в рамках існуючого законодавства проводити власну політику?
Здається араби вже не каменують, останньою країною котра в перерві міжнародних товариських та відбіркових матчів на чемпіонат світу з футболу розважала/виховувала вболівальників публічними стратами через повішення був Афганістан...
Хоча в Росії у Чечні в 90 минулого століття діяли закони шаріату і "злочинців" (за їх законом) публічно каменували...

В нас, напривеликийжаль сьогодні, КОНКРЕТНИМ особам, до пори, до часу, можна все, вони навіть себе месіями, владиками і спасителями величають (і за СВОЇМИ законами зла такими є) хоча по суті є атихристиками. І їх "власна політика" зводиться до винищування добрих людей, бо для зла добрі люди, християни є вороги.

Сьогодні зло діє під прикриттям демократизації (насправді це цинічна бушократизація/демонкратизація) тихо підло без суду і слідства витравлюючи християн, бо вони не такі як воно і не є його рабами.

Демократія в принципі дозволяє будь кому проводити будь яку політику доти доки його політика не зачіпає свободи вибору будь-чого у ВСІХ інших громадян і це сьогодні практикується в деяких дійсно демократичних країнах (США туди не попадає). А коли проводиться КОНКРЕТНА політика "в рамках існуючого законодавства", рамки якого будуть спеціально розтягнуті під "КОНКРЕТНУ політику", то що тут можна сказати, якщо добре розтягнуть то за тим законом вони злочинцями не будуть, але хочу нагадати тут що є інші закони і суди, і в кінці кінців від Праведного Суду Божого вони не втечуть нікуди Він судитиме справедливо не дивлячись на кольори, партії ітп... і не виправдається за Законом перед Ним ні один!

До тих двох додам третє - хто саме, на вашу думку, писатиме необхідні для України закони, а також слідкуватиме за їх дотриманням?
Прийматимуть закони ті кого обере сьогоднішнє українське суспільство, "пропхає режим" слідкуватиме за їх дотриманням сумарна влада котра сформується після виборів ВР (через сформовані силові структури, суди)
Яку конкретно політичну чи громадську силу, чи конкуренту особу ви маєте на увазі і чому саме її?

Ну тут я категорично проти всіх хто об'єднався/об'єднається біля Ющенка та його оточення: НСНУ, Пора -ПРП, СПУ, БЮТ, Костенка-Плюща.

Я проти тих хто сприяв режиму Ющенка прийти до влади: Промисловців-Підприємців Кінаха, Литвина, Кармазінів та інших котрі хоть якимось боком причетні до антиконституційного перевороту на майдані...

Так як моє бачення вірного шляху, означення демократичного суспільства ітд... не співпадає з сьогоднішньою політикою США, яку вони НАСИЛЬНО нав'язують Україні через вище перелічених то я проти всіх хто її підтримує і кого вище не згадав.

ВСІ ПОМАРАНЧЕВІ І ПРОАМЕРИКАНСЬКІ СВОЇМИ ДІЯМИ ПОКАЗАЛИ, ЩО ВОНИ ПРОТИ ВПЗ!

Далі треба розглянути опозиційні партії і проаналізувати з якої причини вони опинились в опозиції: за своїх переконань, віри, твердих моральних цінностей чи випадково, бо за попереднього режиму були при повному кориті котре від них забрали. Тут трохи допоміг сьогоднішній режим своїми репресіями, майже вся відбірна зла наволоч зі старого режиму, яка не має моральних переконань та доброго утвердження у вірі швиденько перефарбувалась в помаранчевий колір і дружно вступила в НСНУ. Ті котрі мають хоч якісь поняття моралі і не змогли опуститись до рівня НСНУ пішли в  СПУ.

Регіони - відкрито виступали проти існуючого режиму, та трохи старались слідувати справжнім християнським цінностям, коли боїтесь що частина Вашого голосу піде НСНУ та подібним можна за них проголосувати, але зважте, що до ВПЗ вони можуть ставитись не одностайно позитивно, крім того для спрощення собі життя можуть об'єднатись в деяких питаннях з НСНУ.

НЕ-ТАК - там, думаю, 100% рижих немає, опозиційна до існуючого режиму 100%, з християнськими цінностями та ВПЗ не знаю, може хто розкаже? Хто не боїться втратити голос можна голосувати краще за них ніж за Регіоналів, бо толку від першої 20-ки з їх списку буде значно більше ніж від кінця другої початку третьої сотні Регіоналів.

Комуністи, Вітренко - я тут пас, як є по них спеціалісти то прошу...

Вище написав загальну свою філософію, роздуми... А взагалі дивно що на цьому форумі виникають такі питання і дискусії :( нас підтримує РЕАЛЬНО своїми постійними невтомними та безупинними діями тільки одна політична сила, і між іншим моє бачення напрямку руху, розвитку Українського Суспільства співпадає з їх, наскільки я їх сьогодні розумію та знаю, а тому вибір, в даній ситуації, мав би бути у всіх одностайний "Блок Олійника та Сироти"!
« Змінено: 2006-02-24 18:08:43 від hse »
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній Ketrin

• Кореспондент
  • дописів: 119
Якщо ставлення політичних партій до ВПЗ незрозуміле або ніякове, то чого ж ми не організуємо свою партію, чи вже такі думки були. Я розумію, що інформатики (можна таким словом нас назвати?), люди у цьому плані інертні, але судячи із дискусій, які я читаю на форумі, то це твердження не є вірним.
Може є серед нас людина (коло людей), заповзята (і), рішуча (і), щоб стоврили партію, інтернет- (і офіційне) членство - все як потрібно, ми усі приєдналися, і рухали б свої ідеї. Відразу кажу я не така людина, що створить, але така, що приєднається.
« Змінено: 2006-02-27 11:06:36 від ketrin »
Я не сперечаюся, я хочу знати

Praporshic

• Гість
Оскільки тема вже на своєму місці, то можна й трохи пофлеймити.
Стосовно великих блоків та партій: особисто я вже зневірився у них. Остаточно зневірився пропрацювавши 7 місяців у Дніпропетровському обласному штабі БЮТ'у (спочатку - партії "Батьківщина"). Коли на перші місця у списках до місцевих рад з'явились де-які люди, з тих що були при минулій владі відвертими ворогами стало все зрозуміло. До речі, саме така ситуація склалась і в НСНУ. Тому навіть мови про те, щоб за них віддати голос немає. На місцевому рівні, особисто я, голосуватиму за ті партії, де у списках є корисні мені люди (знайомі, люди що вже щось корисне зробили тощо), Стосовно Вітренко - це український аналог Жириновського (політична клоунада найвищого гатунку, ось тільки Володимир Вольфович мені чомусь більше подобається), хоча Корчинський з його "Братством" теж цікаві клоуни, якби не Корчинський (просто бити й довго за тих хлопців, що з його вини в землі лежать). Комуністи - можу сказати: вже було, досить. Соціалісти - довіри чомусь не викликають.
Продивився я сторінку "Блок Олійника та Сироти". Не в захваті. Звісно, де-що є, але пани непрохідні.
І взагалі, надалі продовжую впевнюватись - найбільш ефективно подіють на політиків десяток МСТА-С або НОНА-С на Банковій.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Якщо ставлення політичних партій до ВПЗ незрозуміле або ніякове, то чого ж ми не організуємо свою партію, чи вже такі думки були. Я розумію, що інформатики (можна таким словом нас назвати?), люди у цьому плані інертні, але судячи із дискусій, які я читаю на форумі, то це твердження не є вірним.
Може є серед нас людина (коло людей), заповзята (і), рішуча (і), щоб стоврили партію, інтернет- (і офіційне) членство - все як потрібно, ми усі приєдналися, і рухали б свої ідеї. Відразу кажу я не така людина, що створить, але така, що приєднається.

Політично активних мало, просто вони кричать гучніше за інших; інші, політично неактивні, знають, що мовчання -- золото.

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
Останні 5 років депутат Олійник, чи не єдиний хто нас постійно, як міг підтримував та відстоював наші інтереси у Верховній Раді думаю, що і далі він це робитиме зі своїм блоком, коли хто має, що сказати проти "Блоку Олійника та Сироти" то ГОВОРІТЬ ВЖЕ. Ще була колись партія "Нова Сила" вона також підтримувала ідеї ВПЗ.
Про партії, тут рік назад, велась активна дискусія на предмет створення власної громадської організації (офіційної та належно зареєстрованої), у світі є кілька типів таких організацій, найпоширеніша з них -LUG (Linux User Group) котру і пропонувалось офіційно створити в Україні. Але як пригадуєте я був категорично проти офіційної реєстрації, аргументація: враховуючи нашу ідеологію та філософію ми одразу попадали в конфронтацію з існуючим помаранчевим режимом котрий ідеї ВПЗ не розуміючи по вказівці з гамерики відкидав, тобто ми створювали для нього опозицію. А знаючи арсенал звірячих методів, якими рижі розправляються з людьми, котрі думають не так як їм хочеться, організація чи партія не принесе очікуваних результатів, а її активістів режим буде репресувати. Тому я наполягав і поки в Україні цей режим буде при владі наполягатиму, для запобігання втрат людей, офіційно не реєструватись, а діяти як децентралізована організація, де кожен член розуміє мету, цілі, бачить шляхи їх досягнення та в міру своїх сьогоднішніх можливостей просувається в перед, користі буде більше від маленьких неофіційних груп користувачів ВПЗ котрі складаються з старих перевірених людей і діють кожна у своєму місті, дуже бажано, щоб інші сьогодні про це незнали, так довше група проіснує. Ми, ніколи, самим сміливим, не забороняємо створювати офіційні організації та партії (котрі діятимуть від імені спільноти ВПЗ), для відстоювання інтересів ВПЗ, але делегуємо їм тільки вузьку, чітко визначену, обмежену частину прав для поширення ВПЗ, без права їх зміни. Щоб режим не зміг використати офіційну організацію, партію проти ВПЗ та нас.
« Змінено: 2006-02-27 22:28:07 від hse »

Praporshic

• Гість
Захищати то він захищає, але є одна проблема - занизькі шанси пройти у цей парламент. Особисто я не дуже впевнений що вони подолають прохідні відстоки....

P.S. Чи то пан hse запрацювався, чи щось з ним трапилось недобре (може захворів ???). Останнім часом його повідомлення стають схожими на таємні листи організаторів більшовицького перевороту 1917 року....

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
Захищати то він захищає, але є одна проблема - занизькі шанси пройти у цей парламент. Особисто я не дуже впевнений що вони подолають прохідні відстоки....

Я про відсотки не говорю, а в загальному хочу з'ясувати коли люди вже є і мають партію котра нас підтримує (навіть незалежно від нас) то нащо ще одна? Також ще раз наголошую коли хто має факти участі тих людей у рижому шабаші 2004 року чи інших діяннях котрі були направленя проти Української Нації чи ВПЗ то прошу говорити, може дійсно якийсь рижий деверсант сховався за плечима Олійника та Сироти то треба його викрити. Пройдуть не пройдуть, це таке, головне, що нас вони підтримують тому можна за це їм допомагати та з ними співпрацювати...

P.S. Чи то пан hse запрацювався, чи щось з ним трапилось недобре (може захворів ???). Останнім часом його повідомлення стають схожими на таємні листи організаторів більшовицького перевороту 1917 року....
;D Ще раз я можу не зрозуміло чи не чітко сформулювати думку то Вам краще перепитати. А що до більшовицького перевороту то його зробила Німечина, як диверсію проти Росії, хоча на завершальному етапі контроль втратила...
« Змінено: 2006-02-28 10:23:14 від hse »

Praporshic

• Гість
...Також ще раз наголошую коли хто має факти участі тих людей у рижому шабаші 2004 року чи інших діяннях котрі були направленя проти Української Нації чи ВПЗ то прошу говорити...
Ну я брав участь, ось тільки під білими з зеленим прапорами партії "Яблуко", ну то й що тепер?
З тим, що створювати свою партію нема сенсу - цілком згоден. А от з відсотками - то що вони можуть реально робити за межами ВР? На свою біду донещодавно я досить активно займався політикою. Можу сказати наступне: БЮТ та НСНУ можему забути одразу. Регіонали та СДПУ(о) - вони й укладали домоленності з дрібном'якими, через які зараз маємо стільки клопоту. Вітренко, комуністи та соціалісти - найбільш вірогідні "помічники". Але з ними пообережніше - історичний досвід показує, що від них може бути більше лиха ніж користі (як вони стали непотрібні - викинути на звалище історії). З них, особисто я, пішов би лише до соціалістів
бо ще на забуті Голодомор та етноцид що були творінням комуністів(та й Афганістан не так давно покинули....). Вітренко - політична "жінка легкої поведінки" та російська маріонетка...

;D Ще раз я можу не зрозуміло чи не чітко сформулювати думку то Вам краще перепитати. А що до більшовицького перевороту то його зробила Німечина, як диверсію проти Росії, хоча на завершальному етапі контроль втратила...
Я мав на увазі виконавців перевороту.

• Літератор
Вітренко (і Шкварчинський) -- то слабка пародія на Жириновського.

Як кажуть в ЖЖ, "Жирік жжот, а конотопська відьма най вип'є трутки і заб'єсь до стіни".

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux

Як кажуть в ЖЖ, "Жирік жжот, а конотопська відьма най вип'є трутки і заб'єсь до стіни".

Тут не згідний повністю, якщо їх режим витравить то всіма силами візьметься за решту Українців.

Мені здається український аналог Володимира Вольфовича -- Тягнибок от тільки він проамериканський та захищає Українців тільки від трупа у мавзолеї. Тих захищати вже нема чого, а Українців сьогодні потрібно захищати від Ющенка та його проамериканської рижої наволочі... Також згадується мені його ставлення до ПЗ -- "вільний продаж та поради щодо кращого перекладу оффтопіка". Вольфович в Росіє все таки краще росіян захищає...

Корчинський ВПЗ, демократію вряд чи розуміє, він вважає що Україна сьогодні не Україна а колонія США (з чим я погоджуюсь), а щоб на карті знову появився клапоть землі достойний називатись Україною то там козакам (сьогоднішнім опозиціонерам) потрібно вистрелити всіх свинопасів (збушократілу рижу наволоч) і тільки звільнена від влади Ющенка земля достойна називатись Україною. (З виступу Корчинського по телебаченню)

Ну я брав участь, ось тільки під білими з зеленим прапорами партії "Яблуко", ну то й що тепер?
А-я-я-й...
З тим, що створювати свою партію нема сенсу - цілком згоден. А от з відсотками - то що вони можуть реально робити за межами ВР? На свою біду донещодавно я досить активно займався політикою. Можу сказати наступне: БЮТ та НСНУ можемо забути одразу. Регіонали та СДПУ(о) - вони й укладали домовленості з дрібном'якими, через які зараз маємо стільки клопоту. Вітренко, комуністи та соціалісти - найбільш вірогідні "помічники". Але з ними пообережніше - історичний досвід показує, що від них може бути більше лиха ніж користі (як вони стали непотрібні - викинути на звалище історії). З них, особисто я, пішов би лише до соціалістів
бо ще на забуті Голодомор та етноцид що були творінням комуністів(та й Афганістан не так давно покинули....). Вітренко - політична "жінка легкої поведінки" та російська маріонетка...

Ну як вони кажуть "Блок Олійника Сироти" створюється з прицілом на трохи дальше майбутнє ніж просто ця виборча компанія, так як вони протягом багатьох років нас вже підтримували (поділяли наші ідеї та бачення "самого вірного" шляху) то в довгостроковій перспективі варто з ними співпрацювати...

Щодо комуністів ну ці ніби проходять і більше того голоси за ВПЗ дадуть, також вони визнають сьогоднішній рижий геноцид.

СПУ тут я категорично проти! Геноцид не визнають, а самі допомагають провадити і на додачу згадайте що міністр освіти НІКОЛАЄНКО СОЦІАЛІСТ явний лобіст мікрософт! Безпосередньо причетні до рижого шабашу 2004 року.

"НЕ ТАК", та Вітренко є прохідними, про ВПЗ варто з ними хоча, б переговорити, підійдіть хтось до них, коли маєте змогу і бажання... За них варто голосувати ще з міркувань їх БЕЗКОМПРОМІСНОЇ опозиційності до сьогоднішнього гамериканського режиму в Україні (у регіоналів крім Кушнарьова та ще пару, решта менш категорична). Після виборів, коли сьогоднішня опозиція сформує більшість в котрій "золотий голос" належатиме БЕЗКОМПРОМІСНИМ партіям, Ющенко буде більше займатись боротьбою з імпічментами та прокуратурою за свої сьогоднішні злодіяння і значно зменшить геноцид проти Української Нації та може дасть спокій мирним розробникам та користувачам ВПЗ. А коли режиму вдасться фальсифікаціями, залякуваннями та цинічною брехнею пропхати помаранчеву більшість тоді Українцям, розробникам та користувачам ВПЗ і всім іншим вільним добрим людям в Україні життя буде НЕМОЖЛИВЕ, їх гамериканський режим Ющенка просто витравить (за цей рік мільйон Українців Ющенко вже винищив) і Україну заселять емігранти з Палестини та інших країн... Так що за "НЕ ТАК" і "Вітренко" варто проголосувати коли не хочете, щоб частина голосу відданого "Блоку Олійника Сироти" пішла до НСНУ&Co.

Я мав на увазі виконавців перевороту.
Виконавці то люмпенство котре використають та викинуть в сміття коли стає їм не потрібним. Важливими є організатори.

• Літератор
Цитата
Мені здається український аналог Володимира Вольфовича -- Тягнибок от тільки він проамериканський
А де ж ото Олександр Кравчук подівся? ;) Ото буде мордобитіє... Святославе, він бойовий гопак знає, тож я б обережніш із висловами...

Цитата
Так що за "НЕ ТАК" і "Вітренко" варто проголосувати коли не хочете, щоб частина голосу відданого "Блоку Олійника Сироти" пішла до НСНУ&Co.
А, то ви за другу державну мову, пра'? Тоді ЛОУ і ДЛОУ точно стане осередком маргіналів, а друга мова вельми швидко стане першою. Що ж -- dixi... А мені ця клоунада не усміхається. Зовсім. В Канаді перед тим, як воно все "устаканилось", кров лилась. Вам того теж хочеться?

Praporshic

• Гість
Корчинський ВПЗ, демократію вряд чи розуміє, він вважає що Україна сьогодні не Україна а колонія США (з чим я погоджуюсь), а щоб на карті знову появився клапоть землі достойний називатись Україною то там козакам (сьогоднішнім опозиціонерам) потрібно вистрелити всіх свинопасів (збушократілу рижу наволоч) і тільки звільнена від влади Ющенка земля достойна називатись Україною. (З виступу Корчинського по телебаченню)
Кого Ви козаками назвали? Того №?;% який взяв українських хлопців па поклав у землю у Чечні? (До речі, якщо вже про козаків мова зайшла, то дозвольте відрекомендуватись: Єгоров Сергій Ігорович, прапорщик козацького полку громадської безпеки "Слов'янський", начальник відділу інформаційної безпеки)
А-я-я-й...
Наскільки я пам'ятаю написання листа, то щось схоже можна і Вам сказати....

СПУ тут я категорично проти! Геноцид не визнають, а самі допомагають провадити і на додачу згадайте що міністр освіти НІКОЛАЄНКО СОЦІАЛІСТ явний лобіст мікрософт! Безпосередньо причетні до рижого шабашу 2004 року.

"НЕ ТАК", та Вітренко є прохідними, про ВПЗ варто з ними хоча, б переговорити, підійдіть хтось до них, коли маєте змогу і бажання...
Стосовно Ніколаєнка - так, про нього я забув  :'(
Про Вітренко можу сказати лише те, що перед тим як до її прибічників підходити треба прийняти смертельну дозу протинудотного. І ще раз повторюю: єдине, що змусить політиків слухати народ - кільканадцять МСТА-С (чи щось на їх зразок) на Банковій які візьмуть на приціл урядові будівлі.

А де ж ото Олександр Кравчук подівся? ;) Ото буде мордобитіє... Святославе, він бойовий гопак знає, тож я б обережніш із висловами...
Якщо до того дійде, то я приєднаюсь до Святослава... Тягнибок в мені теж викликає нудоту (хоч і не таку сильну як Вітренко)
В Канаді перед тим, як воно все "устаканилось", кров лилась. Вам того теж хочеться?
Нормальні люди цього не бажають, але "верхівці" (НДМ) це й потрібно. Як то казали: "divide et impera"

;D ;D ;D ;D ;D
« Змінено: 2006-03-01 08:23:30 від Praporshic »