Автор Гілка: В Україні запроваджене кріпацтво у сфері ІТ  (Прочитано 12177 раз)

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
А, то ви за другу державну мову, пра'? Тоді ЛОУ і ДЛОУ точно стане осередком маргіналів, а друга мова вельми швидко стане першою. Що ж -- dixi... А мені ця клоунада не усміхається. Зовсім. В Канаді перед тим, як воно все "устаканилось", кров лилась. Вам того теж хочеться?
"НЕ ТАК" "проти" (вони розуміють що це антиконституційно) впровадження російської як другої державної, вони за закон про мови нац меншин (я в принципі також за закон котрий би дозволяв у районах де понад 50% відсотків людей вважають своєю рідною мовою не українську після місцевого референдуму дозволити мати їх національні школи з обов'язковим вивченням української як державної та історії України і використовувати у місцевих державних органах в своїх районних справах мову більшості населення). А Вітренко може говорити, що хоче при любих сьогоднішніх розкладах вони 300 необхідних голосів не незбирають (хоча враховуючи національний склад НСНУ та БЮТ все можливе...)

Кого Ви козаками назвали? Того №?;% який взяв українських хлопців па поклав у землю у Чечні? (До речі, якщо вже про козаків мова зайшла, то дозвольте відрекомендуватись: Єгоров Сергій Ігорович, прапорщик позацького полку громадської безпеки "Слов'янський", начальник відділу інформаційної безпеки)
Що до означення "козаків" і "свинопасів" то воно тут згадувалось Корчинським та мною в сенсі викладеному одним з основоположників Українського націоналізму паном Донцовим десь 100 років тому назад. Він був дядя котрий говорив чітко і без двозначності можете прочитати прошу без образ на мене і Корчинського він тут просто процитував Донцова...

Наскільки я пам'ятаю написання листа, то щось схоже можна і Вам сказати....
Лист писав, але рижим ніколи не був і Ющенка ніколи не підтримував і не підтримуватиму.

Стосовно Ніколаєнка - так, про нього я забув  :'(
Про Вітренко можу сказати лише те, що перед тим як до її прибічників підходити треба прийняти смертельну дозу протинудотного. І ще раз повторюю: єдине, що змусить політиків слухати народ - кільканадцять МСТА-С (чи щось на їх зразок) на Банковій які візьмуть на приціл урядові будівлі.
Нетраба таких політиків обирати.

Нормальні люди цього не бажають, але "верхівці" (НДМ) це й потрібно. Як то казали: "divide et impera"

Во-во небуло Ющенка з рижими була Українська земля і народ в покої...

Братва, я щераз хочу сказати, що нас крім "Блоку Олійника Сироти" ніхто лобіювати не буде! Але коли проголосуєте за "Регіони", "НЕ ТАК", "Комуняк", "Вітренко" то виликого зла спільноті ВПЗ та Україні Ваші обранці надіюсь не зроблять...
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Надійтеся си на "Регіони"... А мо', мені нагадати, як під час президенцьких виборів ви аґітували за оту "рижу чуму" й який у вас тоді підпис був? А хто ввів термін "аранжевая чюма" в нашу лексику й побут, памнятаєте? А я памнятаю. То був мер Москви Юрко Лужков. (Цікаво тільки, що він тут робив і чому йому мало бути не все одно й він попхався пильнувати чужу садибу.)

Альбо ви, прошу пана, якийсь трохи безпринципний, альбо я не знаю шо. Були б дівчиною -- я б зрозумів і простив, жи маєте сім п'ятниць на тиждень. А так не розумію. :-/

Зате я точно знаю, що ви скажете за півроку по виборах. Впевнений, що слово "рижий" безслідно зникне з вашого словника, повернеться помаранчевий, з'явиться або "конотопська відьма", або "голубий шабаш", або "червона наволоч". :-)

• Літератор
Цитата
"НЕ ТАК" "проти" (вони розуміють що це антиконституційно) впровадження російської як другої державної, вони за закон про мови нац меншин (я в принципі також за закон котрий би дозволяв у районах де понад 50% відсотків людей вважають своєю рідною мовою не українську після місцевого референдуму дозволити мати їх національні школи з обов'язковим вивченням української як державної та історії України і використовувати у місцевих державних органах в своїх районних справах мову більшості населення).
Ой, а що, російських шкіл отаких нема? А двісті метрів від мойого дому (у Львові!) ось уже скільки років міраж стоїть, чи що? В центрі єврейська школа є, і нічо...

А я йно трохи цитат підкину.
Цитата
* розв'язання проблеми російської мови через прийняття, на основі європейської хартії регіональних мов, закону про статус російської мови, який забезпечить право російськомовних громадян без будь-яких перешкод використовувати рідну їм мову. Ми впевнені: законодавче закріплення прав російської мови не суперечить розвитку української мови, а є реалізацією законних прав громадян України;
http://www.sdpuo.org.ua/elections/2006/opoziciyniy-block-ne-tak-/43d60bc5548d1/
Цитата
Народний депутат України, представник "Опозиційного блоку НЕ ТАК!" Нестор Шуфрич заявив, що його блок має намір домагатися внесення таких змін у Конституцію України, щоб російська мова була нарівні з українською. Як повідомили кореспонденту ІА REGNUM у прес-службі політика, про це Шуфрич заявив 15 лютого на зустрічі з виборцями у Сімферополі.

"Сьогодні люди ображаються на рекламу, що звучить по телевізору, коли нам нав'язується вимога навіть думати "по-українськи". Є дуже багато людей, для яких російська мова рідна. І ніхто не має права порушувати їхнє конституційне право використовувати російську мову у всіх сферах життя"
http://www.ngplus.com.ua/news/43f480f143444/
Цитата
- свободу переміщення, вибору місця проживання і мови спілкування. Російська мова повинна бути визнана в Україні офіційною, оскільки вона є рідною для приблизно половини населення України.
http://www.izbiratel.com.ua/parties/program_194.html

Хто має вуха, нехай слухає. А хто має голову...

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
Надійтеся си на "Регіони"... А мо', мені нагадати, як під час президенцьких виборів ви аґітували за оту "рижу чуму" й який у вас тоді підпис був? А хто ввів термін "аранжевая чюма" в нашу лексику й побут, памнятаєте? А я памнятаю. То був мер Москви Юрко Лужков. (Цікаво тільки, що він тут робив і чому йому мало бути не все одно й він попхався пильнувати чужу садибу.)

Альбо ви, прошу пана, якийсь трохи безпринципний, альбо я не знаю шо. Були б дівчиною -- я б зрозумів і простив, жи маєте сім п'ятниць на тиждень. А так не розумію. :-/

Зате я точно знаю, що ви скажете за півроку по виборах. Впевнений, що слово "рижий" безслідно зникне з вашого словника, повернеться помаранчевий, з'явиться або "конотопська відьма", або "голубий шабаш", або "червона наволоч". :-)

Помаранчевим я НІКОЛИ НЕ БУВ І НЕ БУДУ навіть під час революції, агітував сипатизував у першому турі  Корчинському і трохи Морозу у других/третіх турах підтримував Януковича, бо знав, що Ющенко -- зло і буде провадити геноцид проти Українців та всіх добрих людей.

Цитата
"НЕ ТАК" "проти" (вони розуміють що це антиконституційно) впровадження російської як другої державної, вони за закон про мови нац меншин (я в принципі також за закон котрий би дозволяв у районах де понад 50% відсотків людей вважають своєю рідною мовою не українську після місцевого референдуму дозволити мати їх національні школи з обов'язковим вивченням української як державної та історії України і використовувати у місцевих державних органах в своїх районних справах мову більшості населення).
Ой, а що, російських шкіл отаких нема? А двісті метрів від мойого дому (у Львові!) ось уже скільки років міраж стоїть, чи що? В центрі єврейська школа є, і нічо...

А я йно трохи цитат підкину.
Цитата
* розв'язання проблеми російської мови через прийняття, на основі європейської хартії регіональних мов, закону про статус російської мови, який забезпечить право російськомовних громадян без будь-яких перешкод використовувати рідну їм мову. Ми впевнені: законодавче закріплення прав російської мови не суперечить розвитку української мови, а є реалізацією законних прав громадян України;
http://www.sdpuo.org.ua/elections/2006/opoziciyniy-block-ne-tak-/43d60bc5548d1/
Цитата
Народний депутат України, представник "Опозиційного блоку НЕ ТАК!" Нестор Шуфрич заявив, що його блок має намір домагатися внесення таких змін у Конституцію України, щоб російська мова була нарівні з українською. Як повідомили кореспонденту ІА REGNUM у прес-службі політика, про це Шуфрич заявив 15 лютого на зустрічі з виборцями у Сімферополі.

"Сьогодні люди ображаються на рекламу, що звучить по телевізору, коли нам нав'язується вимога навіть думати "по-українськи". Є дуже багато людей, для яких російська мова рідна. І ніхто не має права порушувати їхнє конституційне право використовувати російську мову у всіх сферах життя"
http://www.ngplus.com.ua/news/43f480f143444/
Цитата
- свободу переміщення, вибору місця проживання і мови спілкування. Російська мова повинна бути визнана в Україні офіційною, оскільки вона є рідною для приблизно половини населення України.
http://www.izbiratel.com.ua/parties/program_194.html

Хто має вуха, нехай слухає. А хто має голову...

300 голосів це нереально щоб вони не говорили, Шуфрич говорив від себе Кравчук сказав, що вони наполягатимуть на закон. Ющенко коли під час прадвиборної кампанії їздив до Харкова також всім тицяв свій указ про офіційний статус російської мови вже з підписом правда дату так і на поставив до сьогодні, Кучма під час своїх предвиборних компаній також росіянам про офіційний статус їх мови ледве не клявся. Ну що поробиш як є в Україні ласа частина електорату котрого інші проблеми мабуть не хвилюють от і використовують російську мову в своїх передвиборних агітаціях всі кому не лінь. Ще раз я не проти закону про мови котрий підтримував би розвиток інших мов в Україні, але в розумній редакції, мені подобалється редакція котра віддівала б право визначення місцевим районним/обласним громадам, а не вказувала на всю Україну. Не треба у Львові російській мові мати статус офіційної, але в Луганську, переконаний, що сьогодні це необхідно, так само напевно варто в районах де компактно проживають кримські татари ввести крім української ще й офіційну татарську і ДАТИ законом право це вирішувати виключно місцевим громадам на місцевому референдумі (референдум вважати дійсним коли проголосувало більше 50% тих хто має право голосу)!
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

• Літератор
Цитата
Не треба у Львові російській мові мати статус офіційної, але в Луганську, переконаний, що сьогодні це необхідно, так само напевно варто в районах де компактно проживають кримські татари ввести крім української ще й офіційну татарську і ДАТИ законом право це вирішувати виключно місцевим громадам на місцевому референдумі (референдум вважати дійсним коли проголосувало більше 50% тих хто має право голосу)!
Так у них де факто російська! Може б ви могли відповісти на питання, на яке ні Вітренко, ні Добкін (з "Регіонів") відповідати не хотіли. Але чесно і прямо: отой закон, чи про офіційність мови, чи про її рівність, що б не було -- який такий додатковий захист він має на меті поставити російській мові, й що це змінить в кращу сторону? Нагадаю, означені прихильники цього закону починали чіплятись до інших слів і не відповіли на те запитання.

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
Цитата
Не треба у Львові російській мові мати статус офіційної, але в Луганську, переконаний, що сьогодні це необхідно, так само напевно варто в районах де компактно проживають кримські татари ввести крім української ще й офіційну татарську і ДАТИ законом право це вирішувати виключно місцевим громадам на місцевому референдумі (референдум вважати дійсним коли проголосувало більше 50% тих хто має право голосу)!
Так у них де факто російська! Може б ви могли відповісти на питання, на яке ні Вітренко, ні Добкін (з "Регіонів") відповідати не хотіли. Але чесно і прямо: отой закон, чи про офіційність мови, чи про її рівність, що б не було -- який такий додатковий захист він має на меті поставити російській мові, й що це змінить в кращу сторону? Нагадаю, означені прихильники цього закону починали чіплятись до інших слів і не відповіли на те запитання.

Де-факто ще не значить де-юре... Я по мовах не спец там про мови понад десяток законів у ВР валяється і всіх їх досліджувати і критикувати я не збираюсь, можу викласти тільки своє власне бачення концепцій "самого правильного і демократичного" закону про мови:

1. Державною мовою на всій території України має бути українська, але Україна завжди дбатиме про розвиток інших національностей, що формують народ України (росіян, кримських татар, румунів,...). Так як це записано в Конституції України і тут нічого змінювати нема потреби!

2. Враховуючи сьогоднішню ситуацію в Україні, котра склалась історично: у багатьох регіонах України компактно проживають представники інших народів росіян, кримських татар... тому для запобігання в подальшому загострення ситуації та політичних спекуляцій на мовні теми вважаю за необхідне негайне прийняття закону України про мови котрий би дозволяв проводити місцеві референдуми районні/обласні щодо мовних питань і коли 50% проголосує за іншу мову то дозволяти у всіх держустановах (жодної дискримінації: економічної, юридичної, політичної держустанов котрі працюють у двомовному режимі не повинно бути) того району/області ведення офіційних документів місцевого значення на двох мовах тобто робив де-юре мову більшості населення регіону (російську, татарську, румунську) офіційною. Офіційність іншої мови повинна встановлювати виключно народ України на місцевому референдумі, а не президент своїм указом чи навіть ВР законом. Але вивчення єдиної державної мови -- української та історії держави в котрій вони  живуть -- України українською мовою повинно бути в тому законі записано, як обов'язкове також держава повинна профінансувати переклад всіх інших, офіційно затверджених, підручників на інші мови, видрукувати їх в достатній кількості та фінансувати школи інших національностей (мови яких є офіційні) так само як українські. Тоді і підґрунтя для мовних і національних спекуляцій буде набагато менше.

3. Я проти законів котрі на всій території України впровадять офіційною ще якусь мову, бо це викличе справедливе невдоволення у західних областях де переважна більшість українців і розпалюватиме в них нетерпимість до тої мови.

4. Такий закон не приймуть, бо тоді на наступних виборах одним не можна буде волати про захист української мови та експансію російської, а другим про насильницьку українізацію всіх росіян, і як результат треті котрі стравлюють між собою два дружні словянські народи (Українців та Росіян) не прийдуть до влади. ;)

Я завжди стараюсь говорити максимально прямо. Якщо суб'єктивно то особисто я сьогодні ніякого тиску на росіян, за мовною чи етнічною ознакою, в Україні не помічаю!!! Мова тут нідочого коли росіянин є членом НСНУ, а Українець опозиціонер до існуючого режиму Ющенка то додатковий захист потребує саме Українець і зважаючи на масштаби рижого геноциду цей захист потрібно надати негайно, інакше винищать Українців.
Мовно-етнічного геноциду в Україні я не помічаю, а релігійний, політичний, культурний, ідеологічний геноцид сьогодні є!

1. Тут ще вирішив додати, що я християнин і рижі/помаранчеві/нашисти/... мені скільки зла за останні 3 роки зробили, що я ніколи не скажу що "помаранчева революція"/"рижий гамериканський переворот"/"рижий шабаш 2004" був від Бога чи приніс добро на Українську Землю.

2. Гамерика котра зробила цей переворот на Україні ніяких демократичних цінностей принести не планувала. Їй просто не подобалась вільна, суверенна держава з могутнім потенціалом котра політично відкрито протистояла США спочатку їх експансії в Іраку, продавала новітні радіолокаційні системи, котрі зводять нанівець багаторічні і багатомільярдні розробки технології стелз, ставала все більше економічно могутнішою і головне не була підконтрольна їх світовому уряду, а мала свій. На кінець, якби Росія і інші погодились на українську пропозицію створення ЄЕП Україна отримала б максимальний імпульс для розвитку своєї економіки, сьогодні від ЄЕП такої віддачі вже не буде, на кінець гамериці не потрібна освічена і розвинута Українська Нація їй потрібно покірних зомбі-рабів а справжніх Українців винищуть, щоб було де переселитись "людям" котрих Хамаз з Палестини проганяє та іншому зброду з усього світу....

Це є моя позиція якої я не зміню і коли почуєте щось інше то це вже не я!

Наступне для мене ворог зло і сьогодні це США, а Росія поки займає позиції добра, але я не знаю чи впустить народ Росії зло [бушо/демон]кратії у свою країну, молю бога щоб цього з ними не сталось. "НЕ ТАК" "Регіони" виглядають досить самостійними та незалежними від Росії (хоча поглинули пару малих проросійських партій). Поки Росія зла у свою владу не впустить доти Росію можна вважати другом.
Ще раз "Регіони" "НЕ ТАК" "Комуністи" "Вітренко" надіюсь не будуть робити нам і Україні зла, але з ним на предмет ВПЗ потрібно дуже-дуже багато працювати  (деякі з регіоналів відкрито У ВР виступали, що програмістів Україні не треба, а всіх що є перекваліфікувати на шахтарів та відправити на шахти), памятайте, що нас 100% розуміють та підтримують вже протягом багатьох років тільки люди з "Блоку Олійника та Сироти"!

ЗІ: Закінчуєм оффтоп який мене від справ відволікає? Краще прикрути десь на DLUO скрипти wiki2man, щоб можна було тестверсію архіву манів стягнути...
« Змінено: 2006-03-01 16:50:40 від hse »