Тут дуже плідно обговорюється питання програмування ПК під Linux vs M$ вікна, Я би хотів трішки змістити дискусію в сторону теми, щось накшталт "Linux як ОС під якою можна розробляти програми для ПЛК" чи може почати нову тему ?
PS: думаю моя маленька канторка, яка купує 4-5 контролерів міцубісі в рік зможе вплинути накомпанію міцубіші-електрік приблизно так як муха на слона....
Якщо б в ньому були вкладинки... i т. д.
Код: [Вибрати]Якщо б в ньому були вкладинки... i т. д.Та в чувака Service Pack #3 стоїть, усе зрозумiло
Цитата: aut2006 від 2007-09-23 23:32:15Код: [Вибрати]Якщо б в ньому були вкладинки... i т. д.Та в чувака Service Pack #3 стоїть, усе зрозумiло Вже є тестерський SP3, та народні pre-SP3 можна скачати.
В більшості віконних середовищ лінукса (маю на увазі більшість з двох - обидва ) можна виставити до 12 робочих стільниць.
GNOME та KDE - інші мені ліньки вивчати.Ану, підніміть руки, хто користується іншими.
XFCE - спробував знову за нього сісти (щоб поменше за KDE пам'яті жерло) але вранці помітив що воно з'їло майже 450 Мб пам'яті. Щось мені не щастить з ним. Але на моєму першому ASP 7.3 жив саме XFCE.
З вищенаведених дописів стає видно, що використання альтернативних інтерфейсів спричинене бажанням зекономити пам'ять (Гном таки жере сотню метрів) . В мене не сервер - багато пам'яті не треба можна на віконному середовищі не економити.