GIMP я використовую під віндою, тому що той же Photoshop для моїх потреб не зовсім підходить(хоч стоїть також). Если ця "дурнувата" поведінка GIMP роздратовує.
Тому всі серьозні програми повинні мати чи вкладки(функціональну заміну MDI) чи MDI.
Цитата: Soft від 2007-09-20 23:45:35Тому всі серьозні програми повинні мати чи вкладки(функціональну заміну MDI) чи MDI.Ви хотіли сказати, що всі що не мають - це несерйозні?=)) Скажіть це розробникам IE<7, для початку...
Я користуюся FireFox та Thunderbird. IE - це теж студентська підробка.
Цитата: Soft від 2007-09-21 00:04:17Я користуюся FireFox та Thunderbird. IE - це теж студентська підробка.Гм... Ем... Ви мене обеззброїли[smiley=36.gif] Студента в студію. І TB начебто табами не переобтяжений...
Не все комерційне добре, також як не все відкрите. Відкрите ПЗ має сенс для систем массового використання, як той же FF чи OpenOffice, котрі працююць за пожертви, але в окремих ділянках все ж таки кращим є комерційний софт, який розробляють кампанії працюючі за продаж свого продукту.
Якщо поглянути на наше обговорення питання "чому в GTK немає MDI з коробки?" з такої точки зору, то відповідь стає дуже простою - тому що до цих воно нікому не знадобилось до такої міри, щоб оплатити його імплементацію.
Ну... тут біда в тім що багацько чого корисного і потрібного не буде розроблено для ВПЗ...
Тим більше що у вільне користування керівництво не захоче нічого dвіддавати
P.S. Панове, вивчайте мову......
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-09-21 09:10:41P.S. Панове, вивчайте мову......Ага, причому - російську Хтось тут явно не розрізняє слова "поделка" та "подделка"=))
Той же TB коли я пишу листа, я пишу його в MS Word і тільки копіюю в TB.
А щодо керівництва... На все свій час... треба ж десь практики набуватись :-/... Тільки покищо думаю варіантів в Дніпрі для ВПЗ щось робити ( в мене) буде малувато...Тож все закрито
Цитата: miwa від 2007-09-20 22:51:48Цитата: Soft від 2007-09-20 22:47:26Тільки коштує 6600$ нам розробника. Вінда стоїть всього 249$ Vista Business. Розімієте скільки будет коштувати написаний з використанням QT проприєтарний софт?Софт, я до вас в цілому ставлюсь значно прихильніше, аніж більшість відвідувачів, але тут ви вже навіть мене розсмішили.При чому вартість ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ і СЕРЕДОВИЩА РОЗРОБКИ? QT під вінду (о, жах!!!) коштує тих самих (!!!!!) 6600 доларів. Та ще й вартість самої вінди... Чи може бізнесова віста має вбудовані середовища розробки рівня QT?Ні, вона має безкоштовний TurboExplorerhttp://www.turboexplorer.com/downloadsта Visual Studio Express Editionshttp://msdn2.microsoft.com/ru-ru/express/default.aspx
Цитата: Soft від 2007-09-20 22:47:26Тільки коштує 6600$ нам розробника. Вінда стоїть всього 249$ Vista Business. Розімієте скільки будет коштувати написаний з використанням QT проприєтарний софт?Софт, я до вас в цілому ставлюсь значно прихильніше, аніж більшість відвідувачів, але тут ви вже навіть мене розсмішили.При чому вартість ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ і СЕРЕДОВИЩА РОЗРОБКИ? QT під вінду (о, жах!!!) коштує тих самих (!!!!!) 6600 доларів. Та ще й вартість самої вінди... Чи може бізнесова віста має вбудовані середовища розробки рівня QT?
Тільки коштує 6600$ нам розробника. Вінда стоїть всього 249$ Vista Business. Розімієте скільки будет коштувати написаний з використанням QT проприєтарний софт?
А під Лінукс дешева, та нормальна тільки Java і по ціні середовищ розробки, і по функціоналу.
Цитата Той же TB коли я пишу листа, я пишу його в MS Word і тільки копіюю в TB. так робили блондинки в 90х роках. Щоб не підбирати кодування у браузері. А чого пан зараз так робить у 21 ст??
Якщо б в ньому були вкладинки...