Автор Гілка: Windows гірше Linux  (Прочитано 18679 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Windows гірше Linux
« Відповідей #60 : 2009-02-28 21:04:10 »
Для того, щоб встановити Gentoo потрібно писати скрипти ???
писати ні. потрібно читати. документацію.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #61 : 2009-02-28 21:10:52 »
Для того, щоб встановити Gentoo потрібно писати скрипти ???
Нічого писати не треба. Треба лише вручну відредагувати конфігураційні файли і тому подібне, а скрипти для інсталяції вже понаписували і продовжують писати добрі волонтери  ;)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Grandhaker

• Гість
« Відповідей #62 : 2009-03-11 22:02:39 »
Якщо хто хоче переконати інших використовувати Пінгвінів пишу аргументи:
Майже відсутність вірусів під лінукс,порівнянно з віндою
відкритий код а отже впевненість в відсутності "великого брата"(по прозвищу б.г)
великий вибір програм
структура ОС по типу ядро-оболонка-базові програми-прикладні програми (з можливістю заміни будь якої частини)
Quake 3 працює набагато щвидше
В нормальних оболонках.ефекти краще ніж в віста
Стабільність(основний аргумент)
Відчуття власної гідності і незалежності від мікрософта.
Більша безпека
хто захоче продовжить цей список,він дооовгий.........

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #63 : 2009-03-11 23:01:22 »
Майже відсутність вірусів під лінукс,порівнянно з віндою
Ну, до тих пір, поки Лінукс не настільки популярний у домогосподарок.
відкритий код а отже впевненість в відсутності "великого брата"(по прозвищу б.г)
б.г. - Борис Грєбєнщиков. А той самий - B.G., раз на те пішло.
великий вибір програм
Тикс. Хочу нормальне OCR, що розпізнає кирилицю. По віндозному - Fine Reader. Багато хочу?
структура ОС по типу ядро-оболонка-базові програми-прикладні програми (з можливістю заміни будь якої частини)
От ядро якби замінити, бо поробка Торвальдса мене не задовольняє  ;)
Quake 3 працює набагато щвидше
Тобто, вас швидше мочать боти?
В нормальних оболонках.ефекти краще ніж в віста
Та, у Вісти є самий рульний ефект - коли весь екран стає синім із білими дрібними літерами. Compiz нервово курить у стороні.
Стабільність(основний аргумент)
Угу, я так і повірив. От в одного мого знайомого упала Убунта. Він всього-лиш спробував змонтувати розділ в теку /home.  ;)
Відчуття власної гідності і незалежності від мікрософта.
Чьорт! Лінус Торвальдс зохавав мій моск.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

• Літератор
« Відповідей #64 : 2009-03-11 23:57:27 »
Віруси до домогосподарок стосунку не мають. Ну хіба почнеться масова манія на виконання користувацьких задач з рутовими правами.

Цитата
Тикс. Хочу нормальне OCR, що розпізнає кирилицю. По віндозному - Fine Reader. Багато хочу?
Задочорта: на шару та щей само скани щоб розпізнавало. Чекайте, робіть або платіть.
Цитата
От ядро якби замінити, бо поробка Торвальдса мене не задовольняє
Вім вам в руки: клепайте нове ядро якщо так вже ентузіазм прикрутив. Тільки чомусь легше модуля з бракуючою функціональністю написати, ніж шкребти все ядро. Чим саме не задовольняє? Знайшли баги? Пофіксили?

Цитата
Він всього-лиш спробував змонтувати розділ в теку /home.
Друг мого батька всього лиш видалив користувача "адміністратор" в старої ікспи і там вже ніяке перезавантаження не допомогло. Нема чого криворукість возвеличувати як норму  ;D

Цитата
Лінус Торвальдс зохавав мій моск.
Поплачтесь Столману  ;)

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #65 : 2009-03-12 12:00:33 »
Цитата
Віруси до домогосподарок стосунку не мають. Ну хіба почнеться масова манія на виконання користувацьких задач з рутовими правами.
Добре, не будемо про домогосподарок - в нас є серкетарі, менеджери та інші офісні працівники. А, також, діти. Я про те, що 100% захищених систем не буває, і, якщо, Лінукс набуде популярності у народних масах, то на нього напишуть і віруса.
Цитата
Задочорта: на шару та щей само скани щоб розпізнавало. Чекайте, робіть або платіть.
Тицьніть мені в той допис, де я просив це НА ШАРУ. Я лише хотів хороше OCR для Linux.
Цитата
Вім вам в руки: клепайте нове ядро якщо так вже ентузіазм прикрутив. Тільки чомусь легше модуля з бракуючою функціональністю написати, ніж шкребти все ядро. Чим саме не задовольняє? Знайшли баги? Пофіксили?
Ну ось - для того, щоб бути вільним у всьому, для того, щоб мати те, що тобі хочеться потрібно бути програмістом. Всі інші хай юзають ядро від великого Лінуса, або йдуть на Хвортки та Мак, тобто йдуть на.
Цитата
Друг мого батька всього лиш видалив користувача "адміністратор" в старої ікспи і там вже ніяке перезавантаження не допомогло. Нема чого криворукість возвеличувати як норму  
Ну ось, ви самі те підтвердили - робота ОС в більшості залежить від радіусу кривизни рук. Незалежно від того, чи це Лінукс, чи ненависні вам хвортки. Бо від вірусу Piktor.Lin.mounted-fsck. Дебіан упав аж бігом.
Так ось, свобода - це не коли ви юзаєте Лінукс, а коли ви юзаєте те, що самі обрали. Якщо я САМ оберу хвортки - я, всеодно, вільний. Бо коли вони мене перестануть влаштовувати, я можу знайти щось інше.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

• Літератор
« Відповідей #66 : 2009-03-12 16:25:51 »
Цитата
Я про те, що 100% захищених систем не буває, і, якщо, Лінукс набуде популярності у народних масах, то на нього напишуть і віруса.
Та наче вже десь трійко вірусів для пінгвіна було зареєстровано, але ж їх під рутом інсталити треба, а це - верх безвідповідальності.
Цитата
Я лише хотів хороше OCR для Linux.
Тоді дайте їсточки гріупі лінуксових девелоперів. Або паршивому кодеру - мені, тільки тоді забудьте про слово "хороше"  ;D
Цитата
Всі інші хай юзають ядро від великого Лінуса, або йдуть на Хвортки та Мак, тобто йдуть на.
Навіть самовар може набрати в командному рядку mke menuconfig і його ядро набуде певного ступеню унікальності. Звісно, треба знати такі страшні слова як драйвер, чіп ... ну і відповідно - якого мотлоху напхано в корпус системного блоку  :P
Цитата
Так ось, свобода - це не коли ви юзаєте Лінукс, а коли ви юзаєте те, що самі обрали. Якщо я САМ оберу хвортки - я, всеодно, вільний. Бо коли вони мене перестануть влаштовувати, я можу знайти щось інше.
Тиць *****ць: змерз в капці. Ми говорим про свободу в середині хворток чи пінгвіна.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #67 : 2009-03-12 20:09:37 »
Цитата
про що суперечка? свобода обирати ОС — це одне, свобода робити зі своєю ОС все, що завгодно — це інше. Я от встановив копію OEM-версії офф-топа в virtualbox, не видаливши її з дуалбута. Це вважається порушенням ліцензії і рівноцінне встановленню ОС на два фізичні компи. Де ж тут свобода? Правда, ніхто мене за це не покарає, але все одно.

Звісно, в багатьох випадках свобода, яку надає Linux, може виявитись непотрібною. Ну, це як і з політичними свободами: хтось цінує, а хтось готовий віддати свою свободу заради примарного економічного добробуту (це не провокація політфлейму).
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

romi

• Гість
« Відповідей #68 : 2009-03-12 20:30:05 »
От ядро якби замінити, бо поробка Торвальдса мене не задовольняє  ;)
Якщо замінити ядро то це вже буде не Лінукс і не Віндовз (віндовзцезакритийкодітамякбинеможнамінятиядро), а щось інше.
По-вашому, яке ядро краще за ядро лінукса?

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #69 : 2009-03-12 20:45:45 »
От ядро якби замінити, бо поробка Торвальдса мене не задовольняє ;)
sudo aptitude install crosshurd
?

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #70 : 2009-03-12 21:28:14 »
От ядро якби замінити, бо поробка Торвальдса мене не задовольняє
;)
?
а від солярки, цікаво, можна ядро поставити?

• Літератор
« Відповідей #71 : 2009-03-12 21:30:30 »
Розвели свободу збочень  ;D Ставте саму солярку: софт - той же.
Тьху... Так то і буде солярка. Лінь тож і є ядро. А говорили про свободу GNU софту підмінюючи сіє діло "лінуксом".
« Змінено: 2009-03-12 21:32:08 від serg_ik »

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #72 : 2009-03-12 22:19:17 »
?
Ось. Учіться, салаги, людина дає конкретну відповідь, а не розглагольствує чим краще, чим гірше, чи це збрчення і т. д.
Власне, про GNU/HURD знав, але, чомусь, не подумав, що воно лежить на в мене на жорсткому диску в наявному репозиторії.
P.S. Людино, забанений пише дописи, щось треба робити.
« Змінено: 2009-03-12 22:20:12 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

• Літератор
« Відповідей #73 : 2009-03-12 23:56:14 »
Розбанити, щоб позначка бану очі не муляла  ;D
То Дебіен GNU/LINUX а от Джентушка про хурд і не чула ... принаймні нічого подібного в репозиторіях не знайшов.

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #74 : 2009-03-13 10:33:53 »
Ніби щось зробив, тільки не знаю, чи не зачепив чогось іншого...