Для того, щоб встановити Gentoo потрібно писати скрипти
Майже відсутність вірусів під лінукс,порівнянно з віндою
відкритий код а отже впевненість в відсутності "великого брата"(по прозвищу б.г)
великий вибір програм
структура ОС по типу ядро-оболонка-базові програми-прикладні програми (з можливістю заміни будь якої частини)
Quake 3 працює набагато щвидше
В нормальних оболонках.ефекти краще ніж в віста
Стабільність(основний аргумент)
Відчуття власної гідності і незалежності від мікрософта.
Тикс. Хочу нормальне OCR, що розпізнає кирилицю. По віндозному - Fine Reader. Багато хочу?
От ядро якби замінити, бо поробка Торвальдса мене не задовольняє
Він всього-лиш спробував змонтувати розділ в теку /home.
Лінус Торвальдс зохавав мій моск.
Віруси до домогосподарок стосунку не мають. Ну хіба почнеться масова манія на виконання користувацьких задач з рутовими правами.
Задочорта: на шару та щей само скани щоб розпізнавало. Чекайте, робіть або платіть.
Вім вам в руки: клепайте нове ядро якщо так вже ентузіазм прикрутив. Тільки чомусь легше модуля з бракуючою функціональністю написати, ніж шкребти все ядро. Чим саме не задовольняє? Знайшли баги? Пофіксили?
Друг мого батька всього лиш видалив користувача "адміністратор" в старої ікспи і там вже ніяке перезавантаження не допомогло. Нема чого криворукість возвеличувати як норму
Я про те, що 100% захищених систем не буває, і, якщо, Лінукс набуде популярності у народних масах, то на нього напишуть і віруса.
Я лише хотів хороше OCR для Linux.
Всі інші хай юзають ядро від великого Лінуса, або йдуть на Хвортки та Мак, тобто йдуть на.
Так ось, свобода - це не коли ви юзаєте Лінукс, а коли ви юзаєте те, що самі обрали. Якщо я САМ оберу хвортки - я, всеодно, вільний. Бо коли вони мене перестануть влаштовувати, я можу знайти щось інше.
Цитата: Owl від 2009-03-11 23:01:22От ядро якби замінити, бо поробка Торвальдса мене не задовольняє sudo aptitude install crosshurd?
sudo aptitude install crosshurd?
Цитата: Михайло Даниленко від 2009-03-12 20:45:45P.S. Людино, забанений пише дописи, щось треба робити.Розбанити, щоб позначка бану очі не муляла То Дебіен GNU/LINUX а от Джентушка про хурд і не чула ... принаймні нічого подібного в репозиторіях не знайшов.
P.S. Людино, забанений пише дописи, щось треба робити.