Цитата: yurchor від 2009-11-23 12:25:24Цитата: Re. від 2009-11-23 11:54:44Цитата: noddeat від 2009-11-23 10:44:54ЦитатаPageMaker — це що таке?Adobe Page Maker - програма для створення поліграфічних продуктів: газет, журналів, книг тощо. Доводилося бачити, прога хороша!Хороша і дохла. Зараз її замінив InDesign.Всмислі дохла? InDesign класна, але вона лиш для побутових цілей годиться http://en.wikipedia.org/wiki/Page_MakerЦитатаIn 2004, Adobe announced that development for Adobe PageMaker had ceased but that Adobe would continue to sell and support it. InDesign was presented as the successor product.[4] Upgrades from PageMaker to InDesign 2.0 and (after the release of InDesign CS) a "PageMaker Plug-in Pack" were offered, containing PageMaker-specific features and help topics, complimentary Myriad Pro fonts and templates.
Цитата: Re. від 2009-11-23 11:54:44Цитата: noddeat від 2009-11-23 10:44:54ЦитатаPageMaker — це що таке?Adobe Page Maker - програма для створення поліграфічних продуктів: газет, журналів, книг тощо. Доводилося бачити, прога хороша!Хороша і дохла. Зараз її замінив InDesign.Всмислі дохла? InDesign класна, але вона лиш для побутових цілей годиться
Цитата: noddeat від 2009-11-23 10:44:54ЦитатаPageMaker — це що таке?Adobe Page Maker - програма для створення поліграфічних продуктів: газет, журналів, книг тощо. Доводилося бачити, прога хороша!Хороша і дохла. Зараз її замінив InDesign.
ЦитатаPageMaker — це що таке?Adobe Page Maker - програма для створення поліграфічних продуктів: газет, журналів, книг тощо. Доводилося бачити, прога хороша!
PageMaker — це що таке?
In 2004, Adobe announced that development for Adobe PageMaker had ceased but that Adobe would continue to sell and support it. InDesign was presented as the successor product.[4] Upgrades from PageMaker to InDesign 2.0 and (after the release of InDesign CS) a "PageMaker Plug-in Pack" were offered, containing PageMaker-specific features and help topics, complimentary Myriad Pro fonts and templates.
використовують його всі науковці. нічого кращого для набору текстів з формулами не придумали:http://authors.aps.org/revtex4/ (як приклад).
там теж є свої глюки й незручності
(на одному з маків, де я сидів, не працювала права «кнопка» миші, наприклад )
з маком до OS X теж, до речі, мав справу колись. звісно, то була кардинально інша система.
Найбільше вразив дисковод, де не було кнопки вимикання дискети: це робилося тільки програмно — настільки самовпевнені були епли, що їх система не зависає.
а, тобто для magazines. для journals таке не використовують, і це не дивно (блін, чому в українській немає різних слів для глянцевих та наукових журналів?)
мене почало де-що нудити
Оно навіть від вигляду CUPS 1.4 web UI поганенько стає....
М.: В баню на місяць - за редагування модераторських змін.
Нормальна реакція на ліки очищення організму від шлаків. :-)
А нашо там той Web UI того гидкого CUPS, якщо шаринг друкарки робиться одним кліком в System Preferences, а його налаштування (за'share'ного) взагалі автоматичне?
У мене був SuSE Linux 10. Не буду казати файний він чи нє, але він мені тягнув домашню лазерну друкарку. І ось, одного дня все стало раком, жінка плаче шо ніц не тойво і т.д. .......P.S. З тою сюсюю я розібрався що там було (цікаво-ж, все-таки), але більше на домашній сервак її не ставив.
І відставте в сторону галюцинації (не редагування, а ненавмисне видалення), а наведіть ясні аргументи переваги OpenOffice над MS Office.
А нащо це нам? Це ви наведіть нам аргументи про перевагу MS Office над OpenOffice.org. Hint: підтримка власного формату такою не є.
Я так і не отримав відповіді, де у правилах сказано, що заборонено редагувати дописи модераторів.
Видалення користувача - це і є бан на місяць?
Той факт, що розробники вільного ПЗ копіюють MS Office, говорить про визнання його переваг і популярності серед користувачів.