Цитата: case0lc від 2010-01-29 14:33:01Коли microsoft розробляло windows у нього конкурентів фактичних не було.Вай-вай, а Apple, який на території США досить незле їх витіснив? Й узагалі, Microsoft помре від конкурентів, а Ubuntu без них.
Коли microsoft розробляло windows у нього конкурентів фактичних не було.
А я вважаю тумби із розряду "свистелок-перделок", вмикаю їх лише для фоток коли з фотоапарату і проіменовані DSCxxx чи IMGxxx.
Dolphin підтримує тумби довільного розміру. Принаймні, для малюнків та відео. За інші документи - не пробував.
Та і які можуть бути тумби у випадку дистанційного доступу до компа по ssh, а таке інколи має місце.
Нашо вам то копито, коли є макабер?
ЦитатаDolphin підтримує тумби довільного розміру. Принаймні, для малюнків та відео. За інші документи - не пробував.ліньки запускати KDE, але точно не підтримує так зручно, як це є в наутілусі. для зміни розміру тумба треба лізти в якесь меню.
Цитата: noddeat від 2010-01-28 23:46:40це тема про «G vs K»? Тоді додам свого масла: стільничне середовище, де у файловому менеджері немає тумбів довільного розміру (функціональність наутілуса «споконвіку»), які можна одним кліком збільшити чи зменшити (і не тільки для малюнків, а й, наприклад, для файлів pdf чи odt), є для мене неюзабельним. Ви такий веселий. Ви повзунок у нижній частині вікна Dolphin не бачили?
це тема про «G vs K»? Тоді додам свого масла: стільничне середовище, де у файловому менеджері немає тумбів довільного розміру (функціональність наутілуса «споконвіку»), які можна одним кліком збільшити чи зменшити (і не тільки для малюнків, а й, наприклад, для файлів pdf чи odt), є для мене неюзабельним.
Куди він витіснив? Як було в microsoft 90% ринку, так і залишилось. Apple зараз більш зайнята телефонами, плеєрами, планшетами, ніж розвитком свого основного напряму
1. Для запуску Dolphin-а не потрібно запускати KDE. Ваш К. О.
2. Якщо Ви ні разу не запускали програму, про яку сперечаєтеся, то звідки взагалі знаєте, як там що реалізовано?
немає тумбів для pdf і odt/odp (але чомусь є для djvu),
ви або дуже мало фотографуєте, або у вас дуже багато вільного часу. я фотографую дуже багато, а вільного часу не вистачає навіть на елементарну обробку, не кажучи про перейменування. тому всі мої світлини носять імена «DSCxxxxx».
Встановіть пакунки з суфіксом -debug і запустіть програму з консолі. З іншої консолі запустіть kdebugdialog. Приєднайтеся до процесу kopete і спрямуйте виведені дані до файла. Проаналізуйте ці дані і знайдіть помилку.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2010-01-29 17:05:10Нашо вам то копито, коли є макабер?Нащо нам той макабер (а що це?), коли є копито?
ЦитатаВстановіть пакунки з суфіксом -debug і запустіть програму з консолі. З іншої консолі запустіть kdebugdialog. Приєднайтеся до процесу kopete і спрямуйте виведені дані до файла. Проаналізуйте ці дані і знайдіть помилку.Перепрошую, повертаючись до проблеми з випаданням копита під кедами 3.5.11 (ремікс kUbuntu 9.10 Karmic від Pearson), якщо тиснути на пункт меню "Налаштування". Зробив за вашою порадою - пакунок kopete-debug відсутній, ось що маю на консолі:......oleksa@knedlyk:~$ X Error: BadRequest (invalid request code or no such operation) 1 Major opcode: 135 Minor opcode: 19 Resource id: 0x3c00717kopete: ../../src/xcb_io.c:542: _XRead: Assertion `dpy->xcb->reply_data != ((void *)0)' failed.KCrash: Application 'kopete' crashing.........Додатково:Якщо забрати файл /opt/kde3/share/services/kopete_avdeviceconfig.desktop, то копито живе... Я бачу, що проблема в плаґіні відеообміну... та дрів ATI, напевно.... Треба хутко міняти залізо.