Наведене вами трасування ні про що не говорить (потрібно ставити пакунки з суфіксом -debug і довго колупатися у вихідних кодах у пошуках того, що зламалося). Ризикну припустити, що проблема з бібліотекою обробки XML.
Насправді, варіантів вирішення небагато. 1) Поставте дистрибутив меншої версії (краще, стабільний 8.04).
2) Поставте Kopete з KDE4.
Супроводом і підтримкою KDE 3 більше ніхто не займається.
Ну, і ще раз повторюся: Kubuntu — найгірший з можливих дистрибутивів з KDE.
І зараз купу иншого сміття з четвертих кед?...
Здається, все ж там чимось займаються...
Цитата: oleksa від 2010-01-25 23:31:07І зараз купу иншого сміття з четвертих кед?...Кошик почистіть. Більш конструктивно можете пояснити, що Ви хочете, без суб'єктивних образ в сторону KDE4?
Некрофіли? А чим вони можуть займатись?
Цитата: Re. від 2010-01-25 23:42:09Цитата: oleksa від 2010-01-25 23:31:07І зараз купу иншого сміття з четвертих кед?...Кошик почистіть. Більш конструктивно можете пояснити, що Ви хочете, без суб'єктивних образ в сторону KDE4?Запустити копито В мене стара машина з обмеженими можливостями, тому 4 кеди їй не дуже підходять, а на xfce щось не тягне.
ЦитатаНекрофіли? А чим вони можуть займатись? Кеди жили, живі та будуть жити!
Якщо чесно, KDE4 швидше за KDE3 (всі інші твердження я залишаю на совісті тих, хто намагається залишити у Linux лише одне DE).
Сама модель паразитарного розвитку *ubuntu-дистрибутивів нічого окрім суму не викликає.
Цитата: yurchor від 2010-01-26 07:33:03Якщо чесно, KDE4 швидше за KDE3 (всі інші твердження я залишаю на совісті тих, хто намагається залишити у Linux лише одне DE). Тільки не для старих машин. Який мінімальний об'єм пам'яті для нормальної роботи?
ЦитатаСама модель паразитарного розвитку *ubuntu-дистрибутивів нічого окрім суму не викликає. Тим не менше повна підтримка ext4 вперше з'явилась в ubuntu, навіть раніше за fedora
Це не відповідає дійсності. Першим дистрибутивом, де типово встановлювалася ext4, була саме Fedora.
firefox з 30 вкладками, ktorrent, amarok і т. д. - побачите...
ЦитатаЦе не відповідає дійсності. Першим дистрибутивом, де типово встановлювалася ext4, була саме Fedora.Це було таке встановлення для тестів. Тоді ext4 ще нормально не працювала. А повна підтримка (в тому числі в grub) якраз в ubuntu 9.04 з'явилась
Зробіть те саме з ff, rythmbox і evo у GNOME з compiz і побачите...
Бачу, знову не ходили за посиланнями.
ЦитатаЗробіть те саме з ff, rythmbox і evo у GNOME з compiz і побачите...Перевіряв. В Ubuntu 9.10 з GNOME працює швидше в порівнянні з KDE в mandriva 2010 при приблизно однакових запущених програмах.
ЦитатаБачу, знову не ходили за посиланнями.Я наголошую на слові "повна". Це коли, наприклад, систему з "нуля" можна повністю поставити на кореневий розділ з ext4, а не створювати окремо /boot з ext3, як в fedora11
Ubuntu 9.04 supports the option of installing the new ext4 file system. ext3 will remain the default filesystem for Jaunty, and we will consider ext4 as the default for the next release based on user feedback.
Теж перевіряв. На жаль, не можу погодитися.
в такому разі у Jaunty підтримка не повна, а тестова
Максимум, на що здатен цей дистрибутив — це надіслати частину повідомлень про вади (невелику у шаленому потоці) до upstream
ЦитатаТеж перевіряв. На жаль, не можу погодитися.Вашу думку незалежною не можна вважати. Давайте організуємо тут опитування.Якщо для нормальної роботи KDE потрібно приблизно 1 ГБ пам'яті, то для GNOME вистачить і 512 МБ
Цитатав такому разі у Jaunty підтримка не повна, а тестоваЯкщо вона там не default, це не значить, що вона тестова. Novell колись замість ext3 взагалі reiserfs використовував
ЦитатаМаксимум, на що здатен цей дистрибутив — це надіслати частину повідомлень про вади (невелику у шаленому потоці) до upstreamВраховуючи кількість користувачів, не сказав би, що не велику. Ubuntu - це найпопулярніший дистрибутив і він зі своїм launchpad робить великий внесок в розробку. Назвіть ще хоч один, який має щось подібне до цієї системи...
Якщо чесно, KDE4 швидше за KDE3
Цитата: yurchor від 2010-01-26 07:33:03Якщо чесно, KDE4 швидше за KDE3Неправда.
Доведете, чи так і будете слідити у темах з KDE 4?