Автор Гілка: Урочиста передача листа Президенту України  (Прочитано 55996 раз)

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
16.03.2005 8-15 (середа) Банкова 11
Відбудеться передача відкритого листа http://letter.org.ua Президенту України!

Всі бажаючі запрошуються... ;)
« Змінено: 2005-03-15 18:08:36 від hse »
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
Де збираємось?
Є два варіанти:
Банкова 11 -- АП (туди нас врядчи пустять)

або біля приймальної Адміністрації -- Шовковична,12 (сюди я так розумію впускають всіх, але комусь з ранку потрібно зайняти нам чергу  ;D)

Стараюсь видзвонити приймальну АП по тел: (044) 226 20 77, але там постійно "занято"
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
РНБО -- громадської приймальної немає...
Банкова 11
тел. (044) 254 40 25 ніхто не бере трубки...
Шифруються як має бути "бережуть державні таємниці" ;)
Врядчи до них ми потрапимо... :(

Прем'єр-міністру України Тимошенко Ю.В. -- здається передали... :D

До Міністерства економіки -- ???

До Міністерства Освіти і Науки  -- ???

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
Тримайте нас в курсі справ.

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
я за те щоб зустрітись на Шовковичній

стосовно РНБО - може в них якась канцелярія є куди листи носять? якщо немає - тоді мабуть лише поштою

мін.освіти далеко від адміністрації Президента - на проспекті перемоги.

хто знає де мін економіки?

враховуючи велику кількість адресантів я б запропонував занести Президентові та в РНБО, решті - рекомендований лист з повідомленням

Відсутній Nick

• Новачок
  • *
  • дописів: 17
  • Що новенького?
Вітаю.

РНБУ -
http://www.rainbow.gov.ua/about/

Міністерство економіки (Україна, 01008, Київ, вул. Грушевського, 12/2) -
http://me.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=44593&cat_id=44592

Зверніть увагу на цю сторінку, тут про листи до Президента -
http://www.president.gov.ua/faq/

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
я за те щоб зустрітись на Шовковичній

Отож вирішено: Банкова,11 16.03.2005 8-15

стосовно РНБО - може в них якась канцелярія є куди листи носять? якщо немає - тоді мабуть лише поштою

мін.освіти далеко від адміністрації Президента - на проспекті перемоги.

:(

хто знає де мін економіки?

http://www.kmu.gov.ua/control%5Cuk%5Cpublish%5Ccategory?cat_id=8497010

СЬОГОДНІ 14-00 16-00 т. 254-05-65 -- Сергій Анатолійович Терьохін - Міністр економіки та з питань європейської інтеграції   :D

враховуючи велику кількість адресантів я б запропонував занести Президентові та в РНБО, решті - рекомендований лист з повідомленням

Якщо не вдасться передати особисто то так і зробимо...
« Змінено: 2005-03-15 23:28:56 від hse »

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
Зверніть увагу на цю сторінку, тут про листи до Президента -
http://www.president.gov.ua/faq/
ЦЕ ДІЙСНО ДУЖЕ ВАЖЛИВО!!!
Цитата
.....................
    Стаття 4.  Рiшення, дii (бездiяльнiсть), якi можуть бути оскарженi
     До рiшень, дiй (бездiяльностi), якi можуть бути оскарженi, належать такi у сферi управлiнськоi дiяльностi, внаслiдок яких:
     порушено права i законнi iнтереси чи свободи громадянина (групи громадян);
     створено перешкоди для здiйснення громадянином його прав i законних iнтересiв чи свобод;
     незаконно покладено на громадянина якi-небудь обов'язки або його незаконно притягнуто до вiдповiдальностi.

Стаття 5.  Вимоги до звернення
     Звернення адресуються органам державноi влади i мiсцевого самоврядування, пiдприемствам, установам, органiзацiям незалежно вiд форм власностi, об'еднанням громадян або посадовим особам, до повноважень яких належить вирiшення порушених у зверненнях питань.
      У зверненнi мае бути зазначено прiзвище, iм'я, по батьковi, мiсце проживання громадянина , викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозицii, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.
     Звернення може бути усним (викладеним громадянином i записаним посадовою особою на особистому прийомi) чи письмовим, надiсланим поштою або переданим громадянином до вiдповiдного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу, якщо цi повноваження оформленi вiдповiдно до чинного законодавства.
     Звернення може бути подано як окремою особою (iндивiдуальне), так i групою осiб (колективне).
      Письмове звернення повинно бути пiдписано заявником (заявниками) iз зазначенням дати.
      Звернення, оформлене без дотримання цих вимог, повертаеться заявниковi з вiдповiдними роз'ясненнями не пiзнiш як через десять днiв вiд дня його надходження, крiм випадкiв, передбачених частиною першою статтi 7 цього Закону.
................................
     Стаття 7.  Заборона вiдмови в прийняттi та розглядi звернення
     Звернення, оформленi належним чином i поданi у встановленому порядку, пiдлягають обов'язковому прийняттю та розгляду.
      Забороняеться вiдмова в прийняттi та розглядi звернення з посиланням на полiтичнi погляди, партiйну належнiсть, стать, вiк, вiросповiдання, нацiональнiсть громадянина, незнання мови звернення.
     Якщо питання, порушенi в одержаному органом державноi влади, мiсцевого самоврядування, пiдприемствами, установами, органiзацiями незалежно вiд форм власностi, об'еднаннями громадян або посадовими особами зверненнi, не входять до iх повноважень, воно в термiн не бiльше п'яти днiв пересилаеться ними за належнiстю вiдповiдному органу чи посадовiй особi, про що повiдомляеться громадянину, який подав звернення. У разi якщо звернення не мiстить даних, необхiдних для прийняття обгрунтованого рiшення органом чи посадовою особою, воно в той же термiн повертаеться громадянину з вiдповiдними роз'ясненнями.
     Забороняеться направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дii чи рiшення яких оскаржуються.

Стаття 8.  Звернення, якi не пiдлягають розгляду та вирiшенню
     Письмове звернення без зазначення мiсця проживання, не пiдписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнаеться анонiмним i розгляду не пiдлягае.
     Не розглядаються повторнi звернення одним i тим же органом вiд одного i того ж громадянина з одного i того ж питання, якщо перше вирiшено по сутi, а також тi звернення, термiни розгляду яких передбачено статтею 17 цього Закону, та звернення осiб, визнаних судом недiездатними.
     Рiшення про припинення розгляду такого звернення приймае керiвник органу, про що повiдомляеться особi, яка подала звернення.
 ..................................

Ну що.... Дати вдрукувати можна! Адрес проживання НІ!
 Вихід: мусимо "посилатись на полiтичнi погляди" ;D

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
Хочу на дещо звернути увагу. Як зазначено у статті 5, має бути вказано місце проживання, а не адреса!!!

Це дещо різні речі  ;) Місцем проживання можуть бути, наприклад, місто/село/країна. А адреса - має обов'язково включати номер квартири/будинку, тощо.

Тобто, можливо, трохи підписів виявляться недійсними (не вказано місто/село) - але більшість - усе одно дійсні  ;D

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
До речі, щодо авторства ("немождиво встановити авторство") - це обходиться друкуванням email адрес (їх існування перевірено).

Щодо можливої зміни email - так адресу проживання теж можна змінити  ;D

Тобто "букву закону" ми, здається, витримуємо.

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
Значить так товариш-соратники, пани-панове!

Я ХОДИВ У РОЗВІДКУ!

РЕЗУЛЬТАТИ РОЗВІДКИ:

1. Громадська приймальна Президента України:

Враженя гнітюче... приміщення в якому сидить штук 20 "бомжів", які в порядку живої черги (попередній запис на завтра неможливий) ідуть на прийом де вислуховуються їх скарги... Потрібно щоб хочаб ОДНА людина яка є в списку внесла нашого листа з підписами від свого імені, зареєструвала на себе (записуються його паспортні дані), і на його ж почтову адресу (може бути анонімна абоненська почтова скринька) прийде письмова відповідь! А лист на макулатуру...

2. Адміністрація Президента:

Іду спокіно по банковії тут мене один з охорони смикає: "Куда Идеш". Я йому прямо кажу: "та хотилосяб листа президенту передати..." Мовчки пропускають далі по вулиці...

Я спокійно іду та дивлюсь на будівлю АП і тут НА ЗУСТРІЧ ІДЕ САМ ПЕЗИДЕНТ!!! З ним чоловік ~5 охорони і 20-30 чоловік з "листами до президента"!!! Кожен зі своїм і по своїй проблемі...
(Віктор Андрійович виглядає погано... все таки його отруєння-зараження дуже сильно відбивається на його здоров'ї...)
Кожну проблему ВІН КОРОТКО ВИСЛУХОВУЄ ставить на документі СВІЙ ПІДПИС після чого їх передають охоронцю. Самий головний в цьому ділі, після президента, пан Третяков (його телефон взяти не зміг поговорити з ним не вдалось) заность їх в юридичний відділ приймальної потім у інші де ВСІ листи досліджують і передають в АП. Далі є визначена людина яка приходить з цими листами до Віктора Андрійовича коротко доповідає результати розгляду і президент приймає рішення... Більшість людей посадили в автобус і повезли до Піскуна (їх справи були криміналізовані), але були такі як ми (економісти зі своїм листом)...
Я поговорив з однією "наближеною" людиною розказав про нас і запитав як краще занести лист. Він сказав що нас в держсекретаріат не пустять ЛИСТ ВІД НАС НЕ ЗАРЕЄСТРУЮТЬ НОМЕРА ВХІДНОГО НЕ ДАДУТЬ хіба через Третякова, але з ним мені поговорити, як я казав, не вдалось... ПОТРІБНО ЗУСТРІТИ ЮЩЕНКА ЗРАНКУ ПРИ ВХОДІ В АП ЩОБ, ВІН ПОСТАВИВ НА НАШОМУ ЛИСТІ СВІЙ ПІДПИС ДАЛІ ЛИСТ ОХОРОНА ПЕРЕДАЄ ТРЕТЯКОВУ ВІН В ЮРИДИЧНИЙ ВІДДІЛ ПРИЙМАЛЬНОЇ  далі я вже розповів.

У звязку з цим нам потрібно зібратись десь 8-00 - 9-00 перед АП і дочекатись поки Віктор Андрійович буде іти на роботу, щоб взяти його підпис...

Пропоную завтра 8-15 біля АП
ПОТРІБНО МАТИ З СОБОЮ "РЕКЛАМНИЙ" ПЛАКАТ (так роблять інші)

Тепер слухаю Вашу критику, питання та пропозиції.

Відсутній Yevgen

• Графоман
план непоганий
як плакат малювати будемо?

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
як плакат малювати будемо?

Я поганий художник... Може хтось намалює якийсь лозунг...

Відсутній Yevgen

• Графоман
та я щось теж не вмію, але якось треба намалювати

в когось є ватман або щось схоже?

головне - визначитись з текстом, який має бути короткий та влучний

варіант:
"linux та freebsd = національна безпека України"

чесно кажучи самому не дуже подобається, запропонуйте краще :)

юрий

• Гість
може таке
СВОБОДНІЙ УКРАЇНІ - СВОБОДНЕ ПРОГРАМНЕ
ЗАБЕСПЕЧЕНЯ
Юрій