Негативно. Не подобається те що вони передирають все з Mac OS і прагнуть до вбогості. І їхня програма встановлення теж фігня.
Домінування при розробці софту: орієнтуються саме на неї.
KDE як приклад
інша справа коли базове стільничне середовище у системі саме KDE наприклад Magea
Щось Mageia встановлюється з розмірами екрану 800x600…
Емоції м’яко кажучи не фахівця, це тоді коли прибиральниця міркує про астрономію
Убунту не домінує взагалі, просто Убунту певний період часу була найпопулярнішим дистрибутивом Лінукс
ЦитатаДомінування при розробці софту: орієнтуються саме на неї.Хто? Посмішка Бо я не орієнтуюсь.
Щось шановний в вас такі проблеми. що впевнений ні у кого на цьому форумі таких проблем немає, мож погана прокладка між стільцем та монітором ?
Вірогідність зустріти deb пакет саме для Ubuntu значно вища ніж вірогідність натрапити на цю ж програму у вигляді пакету для Slackware, MAGEIA, openSUSE і т.п.
Дивно. А як повинна виглядати думка фахівця?
Коли це вона перестала ним бути? І чому не домінує?
Ну не знаю, я взимку записав Mageia на диск, вставив у ноут, запустив, відкривається розмите віконце, з роздільною здатністю, вибачте, не 800х600, а 640х480. Шість букв назви дистрибутиву на півекрану.Що я міг неправильно зробити? :-/