Хочу сказати, що Kubuntu є проектом спільноти, а не Canonical. Plasma Mobile і решта сучасних проектів розробляються для KDE Neon, проекту KDE на основі пакунків Ubuntu.Ми, як команда KDE, тісно співпрацюємо з багатьма дистрибутивами, зокрема з openSUSE, Fedora та Mageia. Розробники KDE користуються взагалі широким спектром дистрибутивів. Kubuntu серед них зовсім не є переважним.
Цитата: yurchor від 2016-04-03 23:23:21Хочу сказати, що Kubuntu є проектом спільноти, а не Canonical. Plasma Mobile і решта сучасних проектів розробляються для KDE Neon, проекту KDE на основі пакунків Ubuntu.Ми, як команда KDE, тісно співпрацюємо з багатьма дистрибутивами, зокрема з openSUSE, Fedora та Mageia. Розробники KDE користуються взагалі широким спектром дистрибутивів. Kubuntu серед них зовсім не є переважним.Я пригадую, колись давно ви критикували якість збірки кедів в кубунті. Ситуація з того часу покращилась, я правильно розумію?
Тобто існує таке залізо, драйвери під яке є тільки в Убунті? Чи як?
KDE Neon, проекту KDE на основі пакунків Ubuntu.
Виходить що користувач не знає про що говорить.
В програмі встановлення немає ніякого відходу від десктопів. І вона ж використовується на звичайних ПК тож для чого цей відхід і де він в Ubuntu є?
Судячи з Distrowotch на першому місці по популярності Linux MINT. Пф–ф–ф. Ті ж яйця тільки в в профіль.
продовження проєкту Гном2 під назвою Мате та Cinnamon заснований на Гном 3
Ну чому знову на основі Ubuntu?
Koljan-Mykola Tkach, все вірно, але MATE до мінта не має ніякого стосунку окрім того, що є пакети під нього (принаймні, я здивуюсь, якщо нема)..
Plasma Mobile і решта сучасних проектів розробляються для KDE Neon, проекту KDE на основі пакунків Ubuntu.
Тобі тут ясно пишуть, що KDE не розробляють спеціяльно для Убунту
ЦитатаPlasma Mobile і решта сучасних проектів розробляються для KDE Neon, проекту KDE на основі пакунків Ubuntu.ЦитатаТобі тут ясно пишуть, що KDE не розробляють спеціяльно для УбунтуЦе я щось неправильно розумію, чи як? :-?