В мене є пара ідей. Давно як є. Помічників зате по нулях. Особливо, коли справа доходить до конкретних дій. Мені легше знайти однодумців у Росії (а, властиво, вже є такі) і з ними щось зробити -- Інтернет не має кордонів, GPL так само територіально ні до чого не прив'язана.
І ще раз хочу нагадати, може пора рішитись на створення загальноукраїнської офіційної організації. Он політичні- ростуть як гриби. А ми що, гірші?
чомусь мертва зовсім. Пора її оживити
В мене є пара ідей. Давно як є. Помічників зате по нулях. Особливо, коли справа доходить до конкретних дій.
...я працював над бухгалтерськими задачами, переважно на Делфі. Але на моє переконання це не є зручний інструмент для цього....Це коротко. Докладніше mksendings{гав-гав}ua.fm
А якщо детальніше кудись сюди - на форум, окремою гілкою?
До речі, не візьмусь заперечувати, але все ж, НМВ, дельфі є чи не найпопулярнішим інстурментом для вирішення саме такого класу задач. Хіба ні?
Це коротко.
подивіться на GNUe (GNU Enterprise).
Можливо до понеділка я наберу документ з подробицями, але на російській мові (так мені легше) , як я це все планую і можу викласти сюди. А робити щось більш конкретно планую з серпня-вересня, коли вийду з відпустки.
І офтопік теж є наймасовішим середовищем, нажаль. Але я ще не знайшов жодної схвальної репліки про нього на цьому сайті.
Що стосується Делфі і інших "малювалок", ІМХО, згодяться написати щось маленьке і простеньке. Але у великому проєкті, у якому постійно ідуть зміни поведінки програми (типовий приклад - бухгалтерське ПО) підтримка цьго проєкту перетворюється в доволі неприемний і морочливій обов'язок, не кажучі вже про перекомпіляцію і оновлення після найменшої зміни, особливо, в умовах офтопіку.
можна підінімати галас про те, що за такі гроші (120тсч. копій Win XP та Office 2003 щороку!) можна тричі переписати Windows та Office з нуля.
Потрібно подати запит в антимонопольний комітет на дії МОН (потрібен депутат).
Потрібно звернутися до українських виробників ПЗ - нехай запитаються у депутатів, чому в питаннях компенсації врат від піратства перевага віддається закордонному виробнику над вітчизняним?!