досить адекватний як на нашу владу документ: комусь таки вдалося достукатися до кабміну. от тільки здається мені, що це все закінчиться нічим.
Цитата: noddeat від 2009-12-28 18:56:46досить адекватний як на нашу владу документ: комусь таки вдалося достукатися до кабміну. от тільки здається мені, що це все закінчиться нічим. Схоже що ні. До них вдалося достукатись кілька років тому. Тепер вони цю тему використовують для власної політичної агітації. Не більше.
Ні, агітація розрахована на трохи ширшу аудиторію. Яка навіть не знає що таке ВПЗ. Це вони роблять вигляд, що беруть приклад з РФ, під яку збираються лягти два головних кандидата. Та й що таке 45 мільйонів ₴ на 4 роки?
Цитата: prapor від 2009-12-28 21:37:52Ні, агітація розрахована на трохи ширшу аудиторію. Яка навіть не знає що таке ВПЗ. Це вони роблять вигляд, що беруть приклад з РФ, під яку збираються лягти два головних кандидата. Та й що таке 45 мільйонів ₴ на 4 роки?Ви знову з мене смієтеся. Я вчора 6 годин поспіль міг спостерігати за «лідером нації», який поливав брудом уряд своєї країни і свою країну взагалі.
Брати приклад з РФ? Ну-ну... Знайдуть якогось інтегратора, який впарить Ubuntu? Так вибачте, її тупо не перекладено українською! Де переклад OO.o? Де підручники і довідники? KDE? Та його ж тут само поллють лайном будь-які любителі інших середовищ! Переклади GNOME та XFCE не проходять елементарної перевірки правопису. Я вже не кажу про перевірку стиля. Де Вікі? Де служби технічної підтримки? Впарити замість Ubuntu зараз можна лише повітря.
Таки prapor має рацію.
Щось новин такого типу ледь не щомісяця. А практичної сторони тут не видно, пощо такі вісті?
/me shocked. Модератори, перенесіть це змагання в Балачки, бо про алкоголь на наркоту вже не цікаво.
— Зараз почуєш, — сказав Ходжа, виламуючи з огорожі палицю.
Ще не вистачало політики в балачках, а там вона буде менш карною, тому — зась.