Автор Гілка: Тягнибок виступив проти комп'ютеризації шкіл  (Прочитано 24936 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
На його думку, комп'ютеризація шкіл приводить до русифікації, так як на закупованих комп'ютерах відсутнє україномовне програмне забезпечення.

http://obkom.net.ua/news/2005-10-17/1330.shtml (російською).

Доповнення:
Обком перекрутив зміст депутатського запиту: http://www.tiahnybok.info/dokumenty_zapyt/dokument000248.html .
« Змінено: 2005-10-17 16:17:26 від lvm »
[Fedora Linux]

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Цитата
На його думку, комп'ютеризація шкіл приводить до русифікації, так як на закупованих комп'ютерах відсутнє україномовне програмне забезпечення.
Держава, в якій багато таких поцтріотів -- мертва держава.

Давайте повернемось до коней з возами, бо автомобіль вигадали не в нас.

Українськомовне програмне забезпечення потрібне, а фанатизм ну ніяк.

Відсутній Олександр Кравчук

• Кореспондент
  • дописів: 131
  • Rivne's LUG
Ей, не тре на стільки прямого гону! Ви не правильно розумієте пана Тягнибока!

Ми через його плануємо провести до парламенту ще декілька законопроектів про відкрите ПЗ на підтримку ініціативі пана Олійника. І спробуємо заручитися підтримкою інших політичних патрій та організацій правого спрямування.

Те, як "Обком" трактує його слова - це чистої води брехня і провокація! Він виступив проти закритого ПЗ і продуктів Microsoft зокрема! Олег ТЯГНИБОК та ВО "Свобода" нещодавно вирішила усіляко підтримувати розвиток відкритого ПЗ в Україні!

Держава, в якій багато таких поцтріотів -- мертва держава.
А Ви паде Федкевич, будь ласка, притримайте свою "думку" при собі, бо Ви ще й пальця не коштуєте пана Тягнибока!

Я вимагаю від обох вибачення за ці провокаційні повідомлення!!!

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Ну, все-таки таких поцтріотів мабуть всюди багато; інша проблема - не випустити їх разом з їхніми прожектами з-за меж п'яного обговорення на комунальній кухні.

До речі, пригадайте, хто там хотів інтернет контролювати весною? А то я політикою не дуже цікавлюся і ТВ не дивлюся взагалі :о))
Читайте документацію - вона кермує.

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
Те, як "Обком" трактує його слова - це чистої води брехня і провокація! Він виступив проти закритого ПЗ і продуктів Microsoft зокрема! Олег ТЯГНИБОК та ВО "Свобода" нещодавно вирішила усіляко підтримувати розвиток відкритого ПЗ в Україні!
Із тексту депутатського запиту цього не видно. :-(

Цитата
Я вимагаю від обох вибачення за ці провокаційні повідомлення!!!
Я перепрошую.  :-[
[Fedora Linux]

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
Ну, все-таки таких поцтріотів мабуть всюди багато; інша проблема - не випустити їх разом з їхніми прожектами з-за меж п'яного обговорення на комунальній кухні.

До речі, пригадайте, хто там хотів інтернет контролювати весною? А то я політикою не дуже цікавлюся і ТВ не дивлюся взагалі :о))

Цитата
Leonid Netudykhata - the Deputy Minister of Transport and Communications. Before him, the role of “wedding generals’ of the UANIC was carried out in turn by Stanislav Dovhy and Oleh Yatsenko – Netudykhata’s predecessors in the post of leader of the communications sphere;

Viktor Bondar – the head of the department of strategy for the development of information resources of the Secretariat of the Cabinet of Ministers;

Vladimir Burlakov – the head of one of the units of the President’s Administration;

Anatoly Gerasimov – general, unfailing Deputy Head of the SSU. It was specifically him who, back in 1999, was made responsible by the President’s Administration “for telecommunications”. Other generals have already had time to lose their posts, such as the former head of the DSTSZI – General Lazarev, now working for a commercial bank, or General V. Barlabanov, now director of the State enterprise “Ukrainian special systems” – the commercial ‘sister’ of the SSU, co-founder of UANIC. Yet General Gerasimov as before retains his post and influence;

Yury Kravchenko, Deputy President of the Anti-Monopoly Committee;

Yury Korzh, son of the State Deputy, Vitaly Korzh from Yulya Timoshenko’s bloc, director and owner of the company “Global Ukraine”, now occupying a top position in “Ukrtelekom”;

Vasyl Polyshchuk – director of the joint enterprise «Infokom»;

the Odessa businessman already mentioned above, Konstantin Sinyavsky, president of one of the many associations related to the Internet;

Mykola Palady, for many years the head of the State Department of intellectual property;

Oleksandr Bernatovych, the head of the All-Ukrainian association of computer clubs, who became widely known during the mass crackdowns on illegal copies of Microsoft Windows;

Ivan Petukov – former officer of the security services, authoritative businessman, president of the company “Adamant”, member of the Management of the Ukrainian Union of Industrialists and Businesspeople.
http://eng.maidanua.org/node/401
http://www.icannwatch.org/article.pl?sid=05/10/14/1635222
[Fedora Linux]

• Кореспондент
  • Rivne's LUG
Я радий, що все з'ясувалося!

Пане Федевич, вибачення прийнято.

От якби пан Лісівка ще й новину змінив...

І ще - хотілося б звернути увагу на ідею (вже не пам'ятаю чию) створити новий форум "IT Laws" для обговорення ІТ законів. Ще - у край бажано було б скординувати Наші дії у цьому напрямку. Можна скажімо повторити "Лист президенту", але перед тим зібрати підписи у студентів ВиШ, школярів... У Рівному якраз створюється LUG, у якому вже є декілька чоловік, плюс Олег ТЯГНИБОК може допомогти, на приклад, відправивши депутатський запит (але толку? ліпше щось інше придумати...)... Я думаю, що якщо пан Олійник "чистий на руку", а ми це перевіримо, то можна буде працювати з ним, далі спробувати підключити інші політичні партії, громадські організації... Бо те, що Ви зробили із "Листом президенту" - це не діло. Підписи on-line ніхто у таких випадках не збирає!

Відсутній miwa

• Літератор
У світлі повідомлення Олександра Кравчука хочу зазначити, що не маю нічого проти пана Тягнибока (як і будь-якої іншої посадової особи) до тих пір, поки він належно виконує свої обовязки.

А ТВ я не дивлюся саме по причині того, що будь-яку ініціативу можна інтерпретувати у будь-якому ключі, чим наші телевізійники успішно й займаються. Шкода, що їхні інетівські побратими починають бавитись у те ж саме :о(

Відсутній miwa

• Літератор
Пане Федкевич, вибачення прийнято.
І ще - хотілося б звернути увагу на ідею (вже не пам'ятаю чию) створити новий форум "IT Laws" для обговорення ІТ законів.
У Ярослава прізвище Федевич, наскільки мені відомо ;о)

А форум - ось він: http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=it_laws. Автор ідеї його й модерує. Щоправда, активність там наразі не дуже :о(

• Кореспондент
  • Rivne's LUG
Пане Федкевич, вибачення прийнято.
І ще - хотілося б звернути увагу на ідею (вже не пам'ятаю чию) створити новий форум "IT Laws" для обговорення ІТ законів.
У Ярослава прізвище Федевич, наскільки мені відомо ;о)

А форум - ось він: http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=it_laws. Автор ідеї його й модерує. Щоправда, активність там наразі не дуже :о(

Перепрошую, виправився.

Дійсно, давно не відвідував форум... Давайте долучимося до обговорення теми!

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Цитата
А Ви паде Федкевич, будь ласка, притримайте свою "думку" при собі, бо Ви ще й пальця не коштуєте пана Тягнибока!
А ви зробіть щось для розвитку ВПЗ. По ділах, по ділах, а то красиві слова я й сам умію балакати.

• Кореспондент
  • Rivne's LUG
Цитата
А ви зробіть щось для розвитку ВПЗ. По ділах, по ділах, а то красиві слова я й сам умію балакати.

От я Вам запропонував... Де відповідь?! А ми робимо, робимо!!! От на приклад, формуємо у Рівному LUG...

Відсутній btr

• Письменник
  • дописів: 654
Гадаю, для держави краще фанати, ніж хами.

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Де в звернені відстоюється свобода програмного забезпечення? Якщо Пан Тягнебок підтримує ВПЗ хай проце відкрито скаже (порадьте йому). Я от перед виборами цікавлюсь політиками котрі ВПЗ підтримують...

...До речі, пригадайте, хто там хотів інтернет контролювати весною? ...
Помоєму той же, що й рейки з вокзалами і укртелекомом хотів прихватизувати.  Чи цю ідею і інші мали?;)
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній Patrick

• Новачок
  • *
  • дописів: 21
  • Адмін
Ми через його плануємо провести до парламенту ще декілька законопроектів про відкрите ПЗ на підтримку ініціативі пана Олійника.

Плануєте чи вже звертались з такими пропозиціями? У деп. запиті, що ми його обговорюємо, я ніц не бачу про ВПЗ та його підтримку.

Цитата
І спробуємо заручитися підтримкою інших політичних патрій та організацій правого спрямування.

А підримку партій чи окремих політиків іншого, наприклад, лівого спрямування (як от пан Олійник) ви за жодних умов не прийматимете?

Цитата
Те, як "Обком" трактує його слова - це чистої води брехня і провокація!

А чого ви чекали від такого "поважного" видання, як "Обком"? "Брехня і провокації" - це, нмд, є основа їхньої ред. політики.

Цитата
Олег ТЯГНИБОК та ВО "Свобода" нещодавно вирішила усіляко підтримувати розвиток відкритого ПЗ в Україні!

Це рішення якось задокументовано? Де можна про то прочитати?
« Змінено: 2005-10-17 20:09:12 від Patrick »
"All snakes who wish to remain in Ireland will please raise their right
hands."
                -- Saint Patrick