Цитата: Володимир Лісівка від 2005-10-17 22:10:041. Під яку платформу?1. Ви запит читали? Невже Ви думаєте, що ВО "Свобода" хоче написати Ukrainian Open Windows?
1. Під яку платформу?
що можете обплюндровувати таких людей, як Олег ТЯГНИБОК...
2. Скільки мільярдів коштувала розробка MyLinux? Скільки мільярдів було витрачено на переклад GNOME'івських пакетів на державну мову?
3. А, що, відкрите ПЗ не можна вільно продавати? Чи можливо зараз CD з різними дистрами можна легко знайти на будь якому CD прокаті?
Цитата: Володимир Лісівка від 2005-10-17 22:10:04Мені _нічого_ не ясно з такої програми. Могли б програму написати простіше - "Зробити так, щоб усім було добре" - за інформативністю було б практично те ж саме.Пане Володимире, а, що Вам ясно? Що подібні провокативні повідомлення на даному форумі - це є добре, що сидячи, і обпльовуючи людей, які людей, які усе своє життя вірно захищають Національну Ідею, чи те, що придирання до "нічого" допоможе популяризувати в Україні відкрите ПЗ?!...
Мені _нічого_ не ясно з такої програми. Могли б програму написати простіше - "Зробити так, щоб усім було добре" - за інформативністю було б практично те ж саме.
Якщо вона не підтримує, навіщо я тут розпинаюся і доводжу протилежне? Чи Вам просто, як і пану Лісівці хочеться постукати пальцями по клавіатурі, і виправдати те, що Ви на справді ніц не хочете робити для поширення ідеї, а усі ці гасла - це лиш (читай вище)?
... Контракт з M$ теж не вороги Української ідеї підписували. ;-)
Не можна бути за, або проти національної ідеї. Можна поставити її на перше місце у своєму житті, або бути одним із тих покидьків, які хочуть зґвалтувати нашу неньку!!!!!!
4. Покарання злочинців, які нищили українську націю. Створення структури, яка б розшуковувала катів українського народу по всьому світі і здійснювала подання до Гаагзького трибуналу.
Знаєте, я дуже сумніваюся, що пан Ющенко сам був ініціатором підписання даної угоди...
Цитата: Володимир Лісівка від 2005-10-17 23:06:34Так, у мене склалося враженняПовірте, це враження є помилковим.
Так, у мене склалося враження
Українець - Українця змушений просити допомогти йому працювати на благо батьківщини...)
Цитата: Володимир Лісівка від 2005-10-17 23:06:34А він знає, що це таке? Де про них згадується?Читайте вище...
А він знає, що це таке? Де про них згадується?
Цитата: Володимир Лісівка від 2005-10-17 23:06:34Продавати можна і вільно, от тільки ВВПЗ не виробляють для продажу - виробники ВВПЗ продають свої послуги а не продукт. :-)Малося на увазі те, що будуть створені умови, за яких таке ПЗ можна буде легко дістати!
Продавати можна і вільно, от тільки ВВПЗ не виробляють для продажу - виробники ВВПЗ продають свої послуги а не продукт. :-)
Не можна бути за, або проти національної ідеї. Можна поставити її на перше місце у своєму житті, або бути одним із тих покидьків, які хочуть згвалтувати нашу неньку!!!!!!
Що Вам ще не ясно?! Кажіть, я поясню. Мені ще не набридло розповідати доярці, як доїти корову!
Цитата: Володимир Лісівка від 2005-10-17 23:06:34Контракт з M$ теж не вороги Української ідеї підписували. ;-)Знаєте, я дуже сумніваюся, що пан Ющенко сам був ініціатором підписання даної угоди...
Контракт з M$ теж не вороги Української ідеї підписували. ;-)
Ні! Контракт з M$ підписали рижі вороги Української Нації! Бо справжній Український Патріот НІКОЛИ не зрадить національні інтереси, та не продасть бушократам інформаційний суверенітет Нації!
Ви вибачитеся перед мною, який не ставить жодної "ідеї" на _перше_ місце, чи будемо з'ясовувати це питання в офлайні?
Майк, їдемо в Рівне?
Я називаюся Юрій Наумко, належу до Свободи, і очолюю напрямок ІТ.
Запит, що Ви тут активно обговорюєте, писався нашвидкоруч, і без належного контролю, тому і вийшов кострубатий до неможливості.
ВО Свобода готова взяти на себе як юридично-політичну частину справи (законопроекти, запити, можливі судові позови), так і організаційну - допомога впроведенні конференцій тощо.