3 - ftp або самбу, знову-ж таки вчителька ручками в конфіги лазити не захоче, тому або вебморда, або гуй. Що порадите?
4 - Jabber - щоб учні мали можливість замінити вербальне спілкування епістолярним (тренування навиків набору) - ну і логи, щоб бачити хто багато вживає нецензурщини.Наразі поклав око на OpenFire.
5 - Термінальний сервер - щоб учні могли побачити хоч колись Лінукса вживу.
Ну і - що порекомендуєте на таку потужну маштну - може яке потокове мультимедіа, чи що? Бо вищеназвані сервіси не завантажать її і на 10%.
НМД учні, що матимуть доступ до консолі, швидко машинку пригрузять . Особливо, якщо про pam_limits забути....
Цитата: PAL від 2008-07-29 19:47:59НМД учні, що матимуть доступ до консолі, швидко машинку пригрузять . Особливо, якщо про pam_limits забути....Ну, це дивлячись які учні. Хоча форк-бомби спробують зробити - 110%.
Ну, завжди знайдеться така зараза як я
Аааа! Поступайте до мене в коледж, хоч трохи мені урізноманітните життя.
Таку заразу як ви я відразу детектитиму, за тим, якими очима вона дивиться на сервер та те, що на ньому відбувається.
Чи може за тим, що вона з тим сервером зробила за 5 хвилин вашої відсутності?
Цитата: Owl від 2008-07-29 22:40:12Аааа! Поступайте до мене в коледж, хоч трохи мені урізноманітните життя.За "урізноманітнення життя" мене звідти випруть в момент...
Бить буду аккуратно... но сыльно!
Цитата: prapor від 2008-07-29 22:45:21Чи може за тим, що вона з тим сервером зробила за 5 хвилин вашої відсутності? Я розумію, що ви хацкір ще той, але-ж нащо-ж мене так нізащо не мати.
Згадався прикол, вичитаний "на теренах інтернетрів". Суть - дівчинка 10-12 років зламала вчительський комп під лінуксом, залишений без догляду на 10 хвилин, поставила там свій улюблений асько-клієнт і спілкувалась там. Виявилось, що в неї батько працює в сфері ІТ, вдома такий самий лінукс, а в батька такий самий пароль - <censored>
а в батька такий самий пароль - <censored>