Шановні, станьмо ближче до школи - дуже багато вчителів інформатики про Linux або не чули взагалі або ж мають поверхове уявлення. На форумі вчителів інформатики (www.informatics.at.ua) є вітка "Linux в школі". Дехто намагається самотужки опанувати Linux та адміністрування в ньому, але необхідна допомога знаючих людей. Також потрібні успішні історії впровадження вільного програмного забезпечення на основі Linux. При реєстрації не потрібно чекати на підтвердження (активацію). Перейти на Linux в школіhttp://informatics.at.ua/forum/8-744-1
/me прочитав гілку.Кортить зайнятись антиагітацією, бо рівень адекватності 90% учасників обговорення змушує бажати кращого. Бачити таких людей за UNIX я не дуже хочу.Хоча, для них є MacOS./me ледь стримав нудоту після згадки про неї.
Та там вже прийшов gvy і нагодував усіх галоперидолом.
А взагалі, чого б їм і не спробувати? Якщо вони пропустили пораду про пілотний проект на одному компі — то їм нічого вже не допоможе. А в іншому, папитка нє питка, хіба ні?
Українська і англійська - мови різних типів. І взагалі: локалізація штучних мов - справа невдячна - втрачається їх міжнародна універсальність Тепер позлю вас статтею нерозумних людей (за їх нагони на GNU/LINUX писок бити хочеться, але я - людина інтелігентна )
Але от чи правильно вважати, що це потрібно усім, причому ще із шкільного віку? Можна просто ознайомлювати людей з Лінуксом та ВПЗ, але пропонувати це як альтернативу.Як мережева і серверна ОС Лінукс безсумнівно кращий, а от щодо деяких юзерських програм, і навіть офісу, Лінукс відстає. Кому хочеться платити - нехай платить, кряків теж вистачає.
(і тут знадобиться і Unix/Linux, і windows)
Тепер позлю вас статтею нерозумних людей (за їх нагони на GNU/LINUX писок бити хочеться, але я - людина інтелігентна )