Коли я поставив на батькову залізяку демоверсію 2007-го офісу, в мене від його висловів вуха згортались у трубку.Інші користувачі після 2007-го офісу OpenOffice.org 2.4/3.0 вважають за ману небесну.
Цитата: funtik від 2009-01-19 17:47:54Як би ми не любили ВПЗ, та санівських офіс не йде в порівняння з MS Office 2007.+1Коли я поставив на батькову залізяку демоверсію 2007-го офісу, в мене від його висловів вуха згортались у трубку.Інші користувачі після 2007-го офісу OpenOffice.org 2.4/3.0 вважають за ману небесну.
Як би ми не любили ВПЗ, та санівських офіс не йде в порівняння з MS Office 2007.
Щось я заплутався: +1 = похвалити чи вилаяти?Ви ж наступними двома фразами розгромили вщент твердження цитати...
А те, що дрібнософтівські файли можуть мати лише одне ім'я, а відсутність символьних посилань, а повний дурдом з правами доступу до файлів. Про неможливість cat < /dev/mouse > /dev/dsp я взагалі мовчу...
Щось я заплутався: +1 = похвалити чи вилаяти?
Драсці, я ваша цьоця!!! З яких це пір в школах почали вивчати макоса та інші яблучні продукти?
ЦитатаЩось я заплутався: +1 = похвалити чи вилаяти?Я сам не зрозумів одразу=) Хоча моєму батькові 2007-й ой як сподобався Хоча давайте не будемо чіпати батьків
Річ у тім, що Apple та MS на слуху у всіх, і саме вінда стоїть у більшості користувачів ПК (ну мак менше звісно), а про Лінукс вони можуть і не знати.
Як я розумію, він не є досвідченим користувачем обчислювальної техніки?
І хай не знають надалі. Однієї убунти, як на мій погляд, досить.
Цікава думка... Якщо людині подобаєтсья 2007-й, а не опенофіс, то вона малокомпетентна
ЦитатаІ хай не знають надалі. Однієї убунти, як на мій погляд, досить.Саме з приводу цього я й висловлював думку з приводу ознайомлення учнів з Лінуксом як альтернативою звичних їм ОС.
Бо хвалебні відгуки я чув лише від малокомпетентних людей, яким він усього лише милує око.
НМД сучасних учнів взагалі не можна ознайомлювати з Linux/UNIX/BSD/etc з використанням «надсучасних досягнень системи освіти». Категорично. У кого є розум, сам прийде і спитає. Іншим це лише зашкодить.
Хоча, є ще люди що отримують від напису Microsoft задоволення більше ніж я від доброї вечері з якісним темним пивом (у мене у сусідній кімнаті таких цілий відділ).
Мене від MS Office 2007 не нудить... Я - малокомпетентний
P.S. За холівар Windows vs Linux в нас прибивають, а як щодо холівару ООо vs MSO?
А от щодо нового офісу - нічого не вдію, сподобався
Реально для користувача там усе під рукою. Те, чого не вистачало у ООо та 2003-му, додали у 2007-му.