таким місцем, що мова йде про програмування, а в цій гілці спілкуються люди, які хоч віддалено про нього шось чули)) а для них я й написав...
Значить така історія... Мене одна студентка одного з національних університетів України (технічний ВУЗ, Київ) з факультету комп"ютерних наук попросила допомогти з програмкою на С++. Ну я їй підказав, що їй там виправити потрібно і тд... А сьогодні пише мені:"нам викладач по с++ сказала, що конструкція try\catch використовується переважно в яві, там ще десь. а в сі++ краще використати if then."Я аж заплакав А що ви думаєте про таку освіту? Які викладачі були у вас?)
Викладачі були нормальні. Я завдяки їм (завдяки тому, що вони мені еНок не ставили за пропуски) присів на Linux
Цитата: AndyBorovy від 2009-02-13 08:07:37Викладачі були нормальні. Я завдяки їм (завдяки тому, що вони мені еНок не ставили за пропуски) присів на Linux Ги, цікаво, якщо я своїм запропоную таку угоду - Microsoft понесе великі збитки?
Навряд, бо у студентів і так завжди все крякнуте
В якого студента більше шансів у майбутньому купити ліцензію - у того, що юзає піратку, чи у того, що юзає Лінукс?
Цитата: funtik від 2009-02-13 09:50:18Навряд, бо у студентів і так завжди все крякнуте Е ні. Майкрософти колись самі казали - якщо щось крадуть - то нехай крадуть у нас. В якого студента більше шансів у майбутньому купити ліцензію - у того, що юзає піратку, чи у того, що юзає Лінукс?
ідно. Але якщо перший має значні шанси все життя протовктися рогами об крякнуті віконця, то ці ж "кляті пінгвіноїди" ще й затягнуть в морок floss всіх, до кого зможуть дотягнутися!