Автор Гілка: Викладачі в національних університетах!  (Прочитано 3887 раз)

Відсутній fabregas

• Новачок
  • *
  • дописів: 10
Значить така історія...

Мене одна студентка одного з національних університетів України (технічний ВУЗ, Київ) з факультету комп"ютерних наук попросила допомогти з програмкою на С++. Ну я їй підказав, що їй там виправити потрібно і тд... А сьогодні пише мені:

"нам викладач по с++ сказала, що конструкція try\catch використовується переважно в яві, там ще десь. а в сі++ краще використати if then."

Я аж заплакав  ;D ;D ;D

А що ви думаєте про таку освіту? Які викладачі були у вас?)

Praporshic

• Гість
Ну і яким місцем це стосується розробки?

Відсутній fabregas

• Новачок
  • *
  • дописів: 10
таким місцем, що мова йде про програмування, а в цій гілці спілкуються люди, які хоч віддалено про нього шось чули)) а для них я й написав...

Praporshic

• Гість
таким місцем, що мова йде про програмування, а в цій гілці спілкуються люди, які хоч віддалено про нього шось чули)) а для них я й написав...
Тобто ніяким. Бо мова йде про освіту.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
Значить така історія...

Мене одна студентка одного з національних університетів України (технічний ВУЗ, Київ) з факультету комп"ютерних наук попросила допомогти з програмкою на С++. Ну я їй підказав, що їй там виправити потрібно і тд... А сьогодні пише мені:

"нам викладач по с++ сказала, що конструкція try\catch використовується переважно в яві, там ще десь. а в сі++ краще використати if then."

Я аж заплакав  ;D ;D ;D

А що ви думаєте про таку освіту? Які викладачі були у вас?)

Думаю, що таких викладачів треба гнати з ВУЗів, а на їх місце треба йти Вам. Ви не проти?
Власне свій вибір я вже зробив :)
П.С. Викладачі були нормальні. Я завдяки їм (завдяки тому, що вони мені еНок не ставили за пропуски) присів на Linux :)
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Викладачі були нормальні. Я завдяки їм (завдяки тому, що вони мені еНок не ставили за пропуски) присів на Linux :)
Ги, цікаво, якщо я своїм запропоную таку угоду - Microsoft понесе великі збитки?
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній funtik

• Кореспондент
  • дописів: 138
  • Linux... because life is too short for reboots!
Викладачі були нормальні. Я завдяки їм (завдяки тому, що вони мені еНок не ставили за пропуски) присів на Linux :)
Ги, цікаво, якщо я своїм запропоную таку угоду - Microsoft понесе великі збитки?
Навряд, бо у студентів і так завжди все крякнуте  ;)

Відсутній piktor

• Видавець
Е ні. Майкрософти колись самі казали - якщо щось крадуть - то нехай крадуть у нас. В якого студента більше шансів у майбутньому купити ліцензію - у того, що юзає піратку, чи у того, що юзає Лінукс?
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Praporshic

• Гість
В якого студента більше шансів у майбутньому купити ліцензію - у того, що юзає піратку, чи у того, що юзає Лінукс?
В моєму випадку - у другому. Хоча з трьох придбаних OEM-ліцензій (2000 Pro, XP Home та Vista Home Premium) використовується лише одна.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
Е ні. Майкрософти колись самі казали - якщо щось крадуть - то нехай крадуть у нас. В якого студента більше шансів у майбутньому купити ліцензію - у того, що юзає піратку, чи у того, що юзає Лінукс?
Підозрюю, що в силу безоплатності GNU ліцензії (чи ви берете RHE?) купити ліцензію більше шансів в першому випадку :)
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
Солодке слово шара? Це не минає безслідно. Але якщо перший має значні шанси все життя протовктися рогами об крякнуті віконця, то ці ж "кляті пінгвіноїди" ще й затягнуть в морок floss всіх, до кого зможуть дотягнутися!
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній piktor

• Видавець
ідно. Але якщо перший має значні шанси все життя протовктися рогами об крякнуті віконця, то ці ж "кляті пінгвіноїди" ще й затягнуть в морок floss всіх, до кого зможуть дотягнутися!
Якщо чесно, я-й не знаю, чому переїхав на Linux. Віруси? Так під Windows вони мене не доймали. І працювали кватирки в мене доволі стабільно. Особливо Win2003 Server. (Юзав замість ХР певний час.)
« Змінено: 2009-02-13 20:17:39 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Олексій Лукін

• Кореспондент
  • дописів: 157
Викладачі бувають різні. Деяким просто лінь вивчати щось нове. А платня в університетах така, що знайти нормальних фахівців важко. Крім того, "на горі" так званої науки всілися настільки "поважні" люди, що гидко навіть думати, що треба ім цілувати дупу заради канидатської. От і сидять в університетах викладачі певної, пардон, орієнтації, звісно, в плані рівня знань та викладання.  ;D
Тільки на кафедрах, де викладачі мають змогу реально працювати над живими проектами та заробляти пристойні гроші, можна знайти нормальних викладачів. То ж маємо те шо маємо...
--
WBR, Alex Lukin,
RIPE NIC HDL: LEXA1-RIPE

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
Ось тільки не треба так категорично. З яких це пір пристойність (при поводженні, викладанні і тд і тп) почали вимірювати хрусткими купюрами? В серйозних закладах, де люди дійсно займаються науковою діяльністю якраз все навпаки. З власного досвідо можу зробити висновок, що саме "идейные", ті кого ще можна назвати романтиками в науці і є її рушієм, а "бізнесмени", працівники за гранти, ті, хто вбачають в роботі тільки можливість для збагачення, як правило, саме як науковці нічого не варті (которих я ненавиджу (с) Лесь). Як адміністратори, організатори, тощо - так, але як науковці - в жодному разі.

З якої такої моторошної пори все почали міряти грошима? Страшні речі кояться, панове...
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Praporshic

• Гість
За власним досвідом: найкращі викладачі далеко не всі мають якийсь додатковий приробіток. Мені довелося навчатись у двох різних закладах, за цілком різними напрямками. Але і там, і там, кращі викладачі далеко не ті, хто займається реальними практичними проектами.