То напишете тоді сюди свої враження
Можливо хлопці з Canonical порахували що відсоток користувачів яким потрібен GIMP і потрібен "з коробки" не такий вже й великий. До того ж GIMP "важить" не так вже й мало...
Насправді, викошування GIMP з бунти логічне. Він важить багатенько, а користуються ним далеко не всі. До того ж, його завжди можна доставити однією командою. З.І. Чекаю релізу, якось не хочеться бету ставити. Враження інших почитав би.
це не підходить під поняття "все найнеобхідніше в одній коробці"
Цитата: Code_Warrior від 2010-03-24 14:21:41То напишете тоді сюди свої враження напишуТепер вичитав що з дистрибутиву викинули GIMP Ось і перше "приємне" враження. Ось і вислів - "все в одній коробці" тепер не для 10.04LTS
Чому в новинах на лінукс.орґ.юа нема маленького українського опису нововведень убунту 10.04?
Цитата це не підходить під поняття "все найнеобхідніше в одній коробці"Але так легко дійти і до Debian с його 4-ма DVD. Втім я вас розумію - прикро коли звик і розраховуєш на одне, а отримуєш дещо інше...
Цитата: Vendetta від 2010-03-24 14:25:53Цитата: Code_Warrior від 2010-03-24 14:21:41То напишете тоді сюди свої враження напишуТепер вичитав що з дистрибутиву викинули GIMP Ось і перше "приємне" враження. Ось і вислів - "все в одній коробці" тепер не для 10.04LTSчи існують у природі такі люди, які користуються лише тими програмами, які встановлюються типово? я б узагалі викинув з типової конфігурації усе, крім gedit-а і firefox-а. ЦитатаЧому в новинах на лінукс.орґ.юа нема маленького українського опису нововведень убунту 10.04?Тому що поперед батька в пекло ми не біжимо. Це не убунту.орґ.юа, а лінукс.орґ.юа, тож я не бачу сенсу постити новини про всі бети, альфи, префальфи кожного дистрибутиву.
А я б фаєрфокс викинув. І що з того? Він не менш "тормознутий". В кожного є своя, суб'єктивна думка.
Якщо звик до якоїсь версії, змиритись можна. Тримати на пк старий дистр, але недоліком буде "оновлення безпеки і багів" коли вийде термін підтримки. І не виходити в інтернет старою ОС, до дого ж прийдеться використовувати 2 ОС - нову й стару.
ЦитатаА я б фаєрфокс викинув. І що з того? Він не менш "тормознутий". В кожного є своя, суб'єктивна думка. бравзер викинути не можна. ЦитатаЯкщо звик до якоїсь версії, змиритись можна. Тримати на пк старий дистр, але недоліком буде "оновлення безпеки і багів" коли вийде термін підтримки. І не виходити в інтернет старою ОС, до дого ж прийдеться використовувати 2 ОС - нову й стару. коли оновлюєте дистрибутив, оновлюються всі програми, а gimp нікуди не зникає. Ваш К.О.
через непопулярність вони можливо безпечніші.
Ех, уже Gimp викидають. Коли ера CD вимре? І не повірю, що воно в DVD не влазить.