Цитата: noddeat від 2010-03-26 17:33:42Відтак, я дозволяю собі вставляти для різноманіття слова, які не входять до складу літературної мови. Нациста граматичного звання зняти мусиш ти.
Відтак, я дозволяю собі вставляти для різноманіття слова, які не входять до складу літературної мови.
Цитата: noddeat від 2010-03-26 17:38:45авжеж. і я не розумію, ЩО поганого в запозиченнях, в тому, що ми вносимо до мови нові корені. Відкидати усі запощиення ніхто не пропонує.Але вважається, що запозичення повинно бути обумовлене потребою. Якщо існує український відповідник, то потреби нема, і запозичене зайве. Обумовлене тільки бажанням говорити по вумному, не по мужицьки, а как би з прєподвипєрдом. Коротше зачаровувати доярок.
авжеж. і я не розумію, ЩО поганого в запозиченнях, в тому, що ми вносимо до мови нові корені.
Все, панове. Я більше не можу. Ви мене загодували то втрати пульсу. Я переїв та відвалююсь.// WBR Sergiy Yegorov (also known as: The Hamlet`s father shadow, bushi, server root, Joda and anonymous).
Цитата: Joda від 2010-03-26 17:40:17Цитата: noddeat від 2010-03-26 17:33:42Відтак, я дозволяю собі вставляти для різноманіття слова, які не входять до складу літературної мови. Нациста граматичного звання зняти мусиш ти.Грама-нацизм — це рух проти безграмотності, що є зовсім іншим, ніж свідоме вживання діалектизмів чи жаргонізмів. До речі, чимало прихильників радикальної революції в мові не знають елементарних норм правопису, не вміють ставити коми чи правильно будувати речення, але зате пишуть в усіх словах (включно з грецькими) літеру «ґ» чи вживають новомовдні »діяспорні етери«. Це я не про дописувачів цієї гілки, а взагалі, часто таке спостерігав.
Компанії UALinux (UserAndLINUX), що займається впровадженням і технічною підтримкою Linux-а, а також випускає комплект додатків до популярного дистрибутиву Ubuntu UbuntuApplicationPACK (UAPack), виповнюється рік.У рамках святкування ювілею, між покупцями які придбають продукти UALinux з 20 березня по 20 квітня, будуть розіграні призи:— між покупцями «UbuntuApplicationPACK (UAPack) 9.10.2 (Стандарт)» буде розіграний один ноутбук Lenovo IdeaPad G550-3L plus-3, люб'язно наданий СПД «Деміев_Комп_Сервіс», комп'ютери якого вже постачаються з програмним забезпеченням UALinux-а,- між покупцями інших продуктів (Ubuntu DesktopPack, Ubuntu ServerPack, Ubuntu GamePack, DocsPack) будуть розіграні 10 комплектів «UbuntuApplicationPACK (UAPack) 9.10.2 (Стандарт)».Джерело: http://ualinux.com/index.php/ualinux-news « Остання зміна: 20.03.2010 21:19:45 noddeat »
Ноддеде, ви визнали, що запозичення, які дублюють вже існуючі наші терміни - непотрібні.Гендерна дискримінація - це запозиченняВи визнали, що воно дублює термін "статева дискримінація".Як на мене з цього випливає висновок, що воно непотрібне.------------------------------------------Як ви з цього простого рівняння отримуєте инший висновок?Тут же все просто як 2+2.
розвели тут оффтоп... =)
консультування.