Автор Гілка: Не про лiнукс, але..  (Прочитано 64636 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Не про лiнукс, але..
« Відповідей #165 : 2010-03-27 00:52:17 »
Як це «не будемо»? У мене ще з штук вісім IP (з різних підмереж та країн) лишилося для тролінгу під різними іменами. Чи ви думаєте що один раз погодували і все?
я і так їх не можу бачити :) як мінімум я можу ствердити, що ви — не Бетті, бо вона робить характерні помилки, які вам не властиві.

А в мене є 15 друзів-лінуксоідів, котрі, тим не менш, не ведуться. Тому вам і пишу =)
А можна поцікавитись, чому вас зацікавили саме лінуксоїди як потенційні чоловіки? І взагалі, пишіть щось про себе — чим займаєтесь, на кого навчаєтесь, про що мрієте...
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #166 : 2010-03-27 01:34:22 »
я і так їх не можу бачити :) як мінімум я можу ствердити, що ви — не Бетті, бо вона робить характерні помилки, які вам не властиві.
Підтверджую. Прапор аж ніяк не Бетті.

А можна поцікавитись, чому вас зацікавили саме лінуксоїди як потенційні чоловіки?
Невибагливі. Щоб спокусити, достатньо посадити за комп'ютер, заварити мівіну, погодувати з ложечки, а потім роздягнутись.

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #167 : 2010-03-27 03:48:48 »
новомовдні »діяспорні етери«
Етери наші, навіть харківські, а не діяспорні. Ваше вороже до них ставлення можливо пояснюєтсья незнанням цього факту. Деякі знайомі мені люди "етери" та "инший" взагалі називають бандерівськими витівками. :D

все просто, як 2+2: ви вживаєте такі слова, як «инший» чи «етер», але разом з тим вживаєте слово «існуючий». Такого слова в українській мові нема.
Отже, замість аргументу по темі я уже бачу - "а в тебе рожа крива". :D
Я гадаю, що моя помилка ніяк не доводить доцільність терміну "ґендерна дискримінація". :)
Це взагал не стосуєтсья теми. :)

Банальна річ про обмеженість в українській мові дієприкметників, і зокрема "існуючий", мені відома, можете не перейматися. Я собі можу свідомо дозволити лягти спати в одязі, нешнурувати черевики, чи порушити инші правила, якщо мені так біде зручно. Не маю на меті постійно виглядати прилизаним і правильним.
Говорімо менше про мене, більше по темі "статевої дискримінації" проти "гендерної дискримінації".

Дискримінація — це не фізичне, а соціальне явище, і зумовлене саме соціальним статевими ролями. Тому слово «гендер» потрібне.
І який новий зміст додає вживання "гендерна дискримінація" замість усталеного - "статева"? :)
« Змінено: 2010-03-27 03:51:33 від vitre »

Відсутній v.2.1

• Письменник
« Відповідей #168 : 2010-03-27 03:55:42 »
я писав, нащо потрібен цей термін: щоб відокремити фізичну стать від соціальної.
До гендера ще не дійшли, треба розібратися з очевиднішим непотрібом "гендерна дискримінація".
Ви визначилися? "гендерна дискримінація" дискримінує на основі соціялної ролі, чи на основі ознаки статі? Бо ви казаои, що гендер - це соціяльна роль, а не стать. :D
« Змінено: 2010-03-27 03:56:47 від vitre »

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #169 : 2010-03-27 04:04:56 »
Або <<хвабрика>>, <<хвіртка>> -- мовляв так воно було коли москалі не втрутились в мову з літерою <<Ф>>.
Проти фабрики нічого не маю, але ви пропонуєте вимовляти "фіртка"? о_О

Відсутній v.2.1

• Письменник
« Відповідей #170 : 2010-03-27 04:24:59 »
спосiб нормальний. треба початково ставитися до спiвбесiдника поважно та не вважати одразу "бородатим адмiном" :)
Це ж треба, всього лише! Варто доповісти на пікп-форум, а то мучаться невдахи з десятьма підходами.
« Змінено: 2010-03-27 04:33:48 від vitre »

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
« Відповідей #171 : 2010-03-27 09:15:02 »
А можна поцікавитись, чому вас зацікавили саме лінуксоїди як потенційні чоловіки?
Невибагливі. Щоб спокусити, достатньо посадити за комп'ютер, заварити мівіну, погодувати з ложечки, а потім роздягнутись.

Схоже що я таки не лінуксоїд.  Бо комп’ютери інколи вже бачити не можу, мівіну можу одягти на голову а на роздягання цитую класичний фільм: «Якби ти мені сала показав, або ковбаси... А цього добра я бачив».

Цитата
Проти фабрики нічого не маю, але ви пропонуєте вимовляти "фіртка"? о_О

Так, хвіртка була не дуже вдалим прикладом.
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #172 : 2010-03-27 13:15:38 »
а на роздягання цитую класичний фільм: «Якби ти мені сала показав, або ковбаси... А цього добра я бачив».
Який жах  [smiley=swoon.gif] Перебирайтеся швидше до Києва, тут голоду ще немає...

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #173 : 2010-03-27 13:26:01 »
таке можу щодня спостерiгати в унiверситетi. хоча там вже не вiдносяться, як до дiвчини. навiть на форумi прийняли за мужика, а це не дуже добре)
/me іноді відчуває таку нудьгу, збираючи світ, що погодився б зустрічатись навіть з Андреа Дворкін (ну якби це був звісно не труп, а дівчина років 24 (і менше  ;D) ).
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Sidius

• Кореспондент
  • дописів: 159
  • Pew Pew
« Відповідей #174 : 2010-03-27 13:53:45 »
/me іноді відчуває таку нудьгу, збираючи світ, що погодився б зустрічатись навіть з Андреа Дворкін (ну якби це був звісно не труп, а дівчина років 24 (і менше  ;D) ).
І як часто ви збираєте світ, що згодні навіть на феміністку?
« Змінено: 2010-03-27 13:53:57 від Sidius »

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
« Відповідей #175 : 2010-03-27 16:46:38 »
Який жах  [smiley=swoon.gif] Перебирайтеся швидше до Києва, тут голоду ще немає...

Я не з Донецьку а з Дніпропетровська. Тут голоду теж немає. Я до того, що роздягтись - ще мало для звабленя.
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #176 : 2010-03-27 17:58:39 »
Ясне діло - мало. Але це є один із елементів звабляння.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #177 : 2010-03-27 20:23:40 »
новомовдні »діяспорні етери«
Етери наші, навіть харківські, а не діяспорні. Ваше вороже до них ставлення можливо пояснюєтсья незнанням цього факту. Деякі знайомі мені люди "етери" та "инший" взагалі називають бандерівськими витівками. :D
я знаю, що колись такі слова уживалися. Але зараз 21 століття, а не 19, і так НІХТО не каже. Маячнею є те, що це відбулося внаслідок русифікації.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #178 : 2010-03-27 20:26:09 »
Ясне діло - мало. Але це є один із елементів звабляння.
Кому що.

Мене особисто можна звабити лише інтелектом і характером. Грубо кажучи, щоб я міг розглянути когось як потенційного сталого партнера, людина має бути цікавою і спілкуванні, компромісною і з лагідним характером. Ну і я маю їй довіряти (наприклад, довіряти таємниці). Все інше — не суттєво. Роздягтися кожен вміє.

Відсутній Tarasyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 68
« Відповідей #179 : 2010-03-27 20:32:26 »
Цитата
Мене особисто можна звабити лише інтелектом і характером. Грубо кажучи, щоб я міг розглянути когось як потенційного сталого партнера, людина має бути цікавою і спілкуванні, компромісною і з лагідним характером. Ну і я маю їй довіряти (наприклад, довіряти таємниці). Все інше — не суттєво. Роздягтися кожен вміє.

Не буду лукавити, проти вас я рідкісний козел :-/, мені все вищеперечислене потрібно лише десь на 60%, решта - зовнішність.
А як щодо інших, що вам важливіше?