Як це «не будемо»? У мене ще з штук вісім IP (з різних підмереж та країн) лишилося для тролінгу під різними іменами. Чи ви думаєте що один раз погодували і все?
А в мене є 15 друзів-лінуксоідів, котрі, тим не менш, не ведуться. Тому вам і пишу =)
я і так їх не можу бачити як мінімум я можу ствердити, що ви — не Бетті, бо вона робить характерні помилки, які вам не властиві.
А можна поцікавитись, чому вас зацікавили саме лінуксоїди як потенційні чоловіки?
новомовдні »діяспорні етери«
все просто, як 2+2: ви вживаєте такі слова, як «инший» чи «етер», але разом з тим вживаєте слово «існуючий». Такого слова в українській мові нема.
Дискримінація — це не фізичне, а соціальне явище, і зумовлене саме соціальним статевими ролями. Тому слово «гендер» потрібне.
я писав, нащо потрібен цей термін: щоб відокремити фізичну стать від соціальної.
Або <<хвабрика>>, <<хвіртка>> -- мовляв так воно було коли москалі не втрутились в мову з літерою <<Ф>>.
спосiб нормальний. треба початково ставитися до спiвбесiдника поважно та не вважати одразу "бородатим адмiном"
Цитата: noddeat від 2010-03-27 00:52:17А можна поцікавитись, чому вас зацікавили саме лінуксоїди як потенційні чоловіки?Невибагливі. Щоб спокусити, достатньо посадити за комп'ютер, заварити мівіну, погодувати з ложечки, а потім роздягнутись.
Проти фабрики нічого не маю, але ви пропонуєте вимовляти "фіртка"? о_О
а на роздягання цитую класичний фільм: «Якби ти мені сала показав, або ковбаси... А цього добра я бачив».
таке можу щодня спостерiгати в унiверситетi. хоча там вже не вiдносяться, як до дiвчини. навiть на форумi прийняли за мужика, а це не дуже добре)
/me іноді відчуває таку нудьгу, збираючи світ, що погодився б зустрічатись навіть з Андреа Дворкін (ну якби це був звісно не труп, а дівчина років 24 (і менше ) ).
Який жах Перебирайтеся швидше до Києва, тут голоду ще немає...
Цитата: noddeat від 2010-03-26 18:52:12новомовдні »діяспорні етери«Етери наші, навіть харківські, а не діяспорні. Ваше вороже до них ставлення можливо пояснюєтсья незнанням цього факту. Деякі знайомі мені люди "етери" та "инший" взагалі називають бандерівськими витівками.
Ясне діло - мало. Але це є один із елементів звабляння.
Мене особисто можна звабити лише інтелектом і характером. Грубо кажучи, щоб я міг розглянути когось як потенційного сталого партнера, людина має бути цікавою і спілкуванні, компромісною і з лагідним характером. Ну і я маю їй довіряти (наприклад, довіряти таємниці). Все інше — не суттєво. Роздягтися кожен вміє.