Автор Гілка: Не про лiнукс, але..  (Прочитано 64637 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Не про лiнукс, але..
« Відповідей #180 : 2010-03-27 20:36:31 »
/me іноді відчуває таку нудьгу, збираючи світ, що погодився б зустрічатись навіть з Андреа Дворкін (ну якби це був звісно не труп, а дівчина років 24 (і менше  ;D) ).
І як часто ви збираєте світ, що згодні навіть на феміністку?
а що такого поганого у феміністці, що ви так гидуєте? Перечитали радянських газет — найбільш надійного джерела інформації?
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #181 : 2010-03-27 20:39:38 »
Цитата
Мене особисто можна звабити лише інтелектом і характером. Грубо кажучи, щоб я міг розглянути когось як потенційного сталого партнера, людина має бути цікавою і спілкуванні, компромісною і з лагідним характером. Ну і я маю їй довіряти (наприклад, довіряти таємниці). Все інше — не суттєво. Роздягтися кожен вміє.

Не буду лукавити, проти вас я рідкісний козел :-/, мені все вищеперечислене потрібно лише десь на 60%, решта - зовнішність.
А як щодо інших, що вам важливіше?
ну я не буду брехати, що зовнішність для мене не має значення, але мої вимоги доволі скромні (бо моя зовнішність теж доволі посередня), і більшість дівчат в Україні їх задовольняють. Жінка — це ж не шпалери до вітальні, це людина, з якої доведеться провести все життя. Рано чи пізно її краса зів’яне внаслідок природного процесу старіння. І що, замінити на молодшу? Звісно, ні.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Tarasyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 68
« Відповідей #182 : 2010-03-27 20:53:17 »
Цитата
ну я не буду брехати, що зовнішність для мене не має значення, але мої вимоги доволі скромні (бо моя зовнішність теж доволі посередня), і більшість дівчат в Україні їх задовольняють. Жінка — це ж не шпалери до вітальні, це людина, з якої доведеться провести все життя. Рано чи пізно її краса зів’яне внаслідок природного процесу старіння. І що, замінити на молодшу? Звісно, ні.

Ми мабуть про різні речі говоримо, як я зрозумів ви казали про партнера по шлюбу, а не для розваг, а я - навпаки.
З вашою думкою з цієї точки зору згідний.

Відсутній Sidius

• Кореспондент
  • дописів: 159
  • Pew Pew
« Відповідей #183 : 2010-03-27 21:17:37 »
/me іноді відчуває таку нудьгу, збираючи світ, що погодився б зустрічатись навіть з Андреа Дворкін (ну якби це був звісно не труп, а дівчина років 24 (і менше  ;D) ).
І як часто ви збираєте світ, що згодні навіть на феміністку?
а що такого поганого у феміністці, що ви так гидуєте? Перечитали радянських газет — найбільш надійного джерела інформації?
Радянських газет не застав. Погане не у фемінізмі загалом (хоча, на мою думку, цей рух вже віджив своє і часто доходить до маразму), а у поглядах приведеної паном Сергієм особи.

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #184 : 2010-03-27 22:37:36 »
Мене особисто можна звабити лише інтелектом і характером.
Ось марсіанин і проговорився. У землян інша фізіологія.  :P

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #185 : 2010-03-27 22:43:38 »
Мене особисто можна звабити лише інтелектом і характером.
Ось марсіанин і проговорився. У землян інша фізіологія.  :P
Леонід Черновецький на моєму ЛОУ!  :)
noddeat, ви відверто лукавите. Те, що ви не Казанова і не можете отримати довільно обрану дівчину - ну, так тут всі такі. Те, що ваші інстинкти заглушені раціональним мисленням - ви знаєте, що муситимете задовольнятися синицею в руках. Але, тим не менше, незнайомих дівчат на предмет привабливості напевне ранжируєте, вбудований оптичний бюстомір повертає певні числа.
« Змінено: 2010-03-27 22:49:50 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #186 : 2010-03-28 01:18:53 »
Радянських газет не застав. Погане не у фемінізмі загалом (хоча, на мою думку, цей рух вже віджив своє і часто доходить до маразму), а у поглядах приведеної паном Сергієм особи.
Рух не віджив, просто ЗМІ полюбляють показувати те, що до фемінізму має опосередкований стосунок. Зрештою, так трапляється з будь-яким рухом: його приватизовують різні радикали та покидьки. Як наслідок, надивившись радянських (і не тільки) ЗМІ типовий глядач робить висновок: фемінізм — не потрібен, охорона навколишнього середовища — не потрібне, глобального потепління — не існує, науковці — займаються непотребом. І т.п. Іноді цей глядач робить протилежні висновки, а це ще гірше. Я навіть не знаю, що краще: Україна, яка в носі має всі можливі норми щодо охорони навколишнього середовища, чи Євросоюз, який заборонив стоватні лампочки розжарювання, замість яких пропонує уживати токсичні енергоощадні лампи, що містять ртуть. Або відомий у Києві завод на Лісовому, де зберігається купа ртуті без жодної ізоляції. У той же час ЄС забороняє продаж ртутних термоментрів. Оце два полюси людської тупості, а життя таке, що доводиться обирати другий, бо інакше буде ще гірше.

Так і з фемінізмом. Він бореться з домашнім насильством, з сексуальними домаганнями, з дискримінацію на роботі, з проституцією. Але по телевізору цього не покажуть, звісно, бо це не сенсаційно і не актуально.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #187 : 2010-03-28 01:22:47 »
Леонід Черновецький на моєму ЛОУ!  :)
Ні-ні-ні-ні-ні-ні. Ні-ні-ні-ні-ні-ні.

Цитата
noddeat, ви відверто лукавите. Те, що ви не Казанова і не можете отримати довільно обрану дівчину - ну, так тут всі такі. Те, що ваші інстинкти заглушені раціональним мисленням - ви знаєте, що муситимете задовольнятися синицею в руках. Але, тим не менше, незнайомих дівчат на предмет привабливості напевне ранжируєте, вбудований оптичний бюстомір повертає певні числа.
Я ж написав «не буду брехати, що зовнішність не є важливою». Звісно, б’юстомір є у мене, і око фіксує гарних дівчат на вулицях чи в кіно. Але річ іде про серйозні стосунки та шлюб. Тут критерії саме такі, як я написав. Більшість дівчат — гарні, кожна по-своєму, от і все.

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #188 : 2010-03-28 02:26:30 »
замість яких пропонує уживати токсичні енергоощадні лампи, що містять ртуть.

В европейців сміття сортуєтсья і переробляєтсья. Здогадуюся, що лампочки так само охайненько складають і переробляють, а не викидають на звалище.
Так що найгірше - це Україна, яка використовує енергоощадні лампи, а потім викидає їх на смітник.
До речі, звичайні денні лампи теж містять ртуть.

Чесно кажучи, не дуже вловив де в екологічних питаннях дві крайності, і  паралель із фемінізмом також не вловив.
Моя думка, що фемінізм закінчує виконувати свою роль, коли чоловіків і жінок зрівнюють у правах. Це уже сталося у всіх цивілізованих країнах, тому продовження руху цілком послідовно перетворилося на фарс проти фалоса.
« Змінено: 2010-03-28 02:32:47 від vitre »

Відсутній Tarasyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 68
« Відповідей #189 : 2010-03-28 09:31:01 »
Цитата
Леонід Черновецький на моєму ЛОУ!  Усмішка

Як казав герой одного фільму: "Цицьково - дупний баланс має бути внормі" ;D

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #190 : 2010-03-28 14:06:49 »
Так і з фемінізмом. Він бореться з домашнім насильством, з сексуальними домаганнями, з дискримінацію на роботі, з проституцією.
Приїхали... за все прелічене вище є кримінальна відповідальність і шкапа Дворкін тут ні до чого  >:(
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #191 : 2010-03-28 14:55:58 »
Так і з фемінізмом. Він бореться з домашнім насильством, з сексуальними домаганнями, з дискримінацію на роботі, з проституцією.
Приїхали... за все прелічене вище є кримінальна відповідальність і шкапа Дворкін тут ні до чого  >:(
а ви знаєте, скільки відсотків жертв зґвалтування зголошуються до міліції? Чи розумієте ви, що у більшості випадків у зґвалтуванні свідків не було, а для «доведення» треба мінімум двох? Так, в розвинених країнах зараз беруть аналіз ДНК з нігтів та піхви, що дозволяє довести, що контакт відбувся. Але навіть там є проблем з засудженням випадків зґвалтування, які не супроводжувалися фізичним насиллям. Простий приклад — зґвалтування під час алкогольного сп’яніння. Це жертва має довести, що контакт не був за взаємною згодою, що не є так просто. В Україні все ще провальніше, ніж в розвинених країнах. У нас реєструють справи щодо домашнього насилля лише у випадку справді тяжких випадків насильства. А якщо чоловік ляснув жінку по обличчю, і слідів не лишилося, то ніхто таку кримінальну справу не порушить. Та навіть сама жінка її не зголосить. Немає проблеми? Всі рівні? Ну, ну.

Цитата
Моя думка, що фемінізм закінчує виконувати свою роль, коли чоловіків і жінок зрівнюють у правах.

з цим я абсолютно згідний.
Цитата
Це уже сталося у всіх цивілізованих країнах, тому продовження руху цілком послідовно перетворилося на фарс проти фалоса.
з цим я абсолютно незгідний. Юридично рівність прав є, фактично — нема. Простий і красномовний цьому приклад — мізерна кількість жінок на ЛОУ. Тобто, де юре жінкам ніхто не забороняє користуватися лінуксом. Де факто, жінок з дитинства виховують, прививаючи певну систему цінностей, «що личить» і «що не личить» жінкам робити. Внаслідок цього майже ніхто не зацікавлюється лінуксом і ВПЗ.
« Змінено: 2010-03-28 15:01:06 від noddeat »

roman-pikalyuk

• Гість
« Відповідей #192 : 2010-03-28 16:34:45 »
noddeat, скажи чесно, ти жінка?

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #193 : 2010-03-28 17:24:58 »
ага, іще один поширений міф про фемінізм, це те, що, мовляв, феміністки — це негарні жінки, що не мають щастя в житті та сталого партнера. Отож, ні! Чимало феміністів були і є чоловіками.

Зрештою, Авраам Лінкольн негром теж не був, що не завадило йому боротися проти рабства.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #194 : 2010-03-28 17:37:42 »
+1

Всеодно не розумію стосунку горезвісної дурепи Дворкін до українського беззаконня.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.