Цитата: Сергій Лисовенко від 2010-03-27 13:26:01/me іноді відчуває таку нудьгу, збираючи світ, що погодився б зустрічатись навіть з Андреа Дворкін (ну якби це був звісно не труп, а дівчина років 24 (і менше ) ).І як часто ви збираєте світ, що згодні навіть на феміністку?
/me іноді відчуває таку нудьгу, збираючи світ, що погодився б зустрічатись навіть з Андреа Дворкін (ну якби це був звісно не труп, а дівчина років 24 (і менше ) ).
ЦитатаМене особисто можна звабити лише інтелектом і характером. Грубо кажучи, щоб я міг розглянути когось як потенційного сталого партнера, людина має бути цікавою і спілкуванні, компромісною і з лагідним характером. Ну і я маю їй довіряти (наприклад, довіряти таємниці). Все інше — не суттєво. Роздягтися кожен вміє. Не буду лукавити, проти вас я рідкісний козел :-/, мені все вищеперечислене потрібно лише десь на 60%, решта - зовнішність.А як щодо інших, що вам важливіше?
Мене особисто можна звабити лише інтелектом і характером. Грубо кажучи, щоб я міг розглянути когось як потенційного сталого партнера, людина має бути цікавою і спілкуванні, компромісною і з лагідним характером. Ну і я маю їй довіряти (наприклад, довіряти таємниці). Все інше — не суттєво. Роздягтися кожен вміє.
ну я не буду брехати, що зовнішність для мене не має значення, але мої вимоги доволі скромні (бо моя зовнішність теж доволі посередня), і більшість дівчат в Україні їх задовольняють. Жінка — це ж не шпалери до вітальні, це людина, з якої доведеться провести все життя. Рано чи пізно її краса зів’яне внаслідок природного процесу старіння. І що, замінити на молодшу? Звісно, ні.
Цитата: Sidius від 2010-03-27 13:53:45Цитата: Сергій Лисовенко від 2010-03-27 13:26:01/me іноді відчуває таку нудьгу, збираючи світ, що погодився б зустрічатись навіть з Андреа Дворкін (ну якби це був звісно не труп, а дівчина років 24 (і менше ) ).І як часто ви збираєте світ, що згодні навіть на феміністку?а що такого поганого у феміністці, що ви так гидуєте? Перечитали радянських газет — найбільш надійного джерела інформації?
Мене особисто можна звабити лише інтелектом і характером.
Цитата: noddeat від 2010-03-27 20:26:09Мене особисто можна звабити лише інтелектом і характером.Ось марсіанин і проговорився. У землян інша фізіологія.
Радянських газет не застав. Погане не у фемінізмі загалом (хоча, на мою думку, цей рух вже віджив своє і часто доходить до маразму), а у поглядах приведеної паном Сергієм особи.
Леонід Черновецький на моєму ЛОУ!
noddeat, ви відверто лукавите. Те, що ви не Казанова і не можете отримати довільно обрану дівчину - ну, так тут всі такі. Те, що ваші інстинкти заглушені раціональним мисленням - ви знаєте, що муситимете задовольнятися синицею в руках. Але, тим не менше, незнайомих дівчат на предмет привабливості напевне ранжируєте, вбудований оптичний бюстомір повертає певні числа.
замість яких пропонує уживати токсичні енергоощадні лампи, що містять ртуть.
Леонід Черновецький на моєму ЛОУ! Усмішкаnoddeat, ви відверто лукавите. Те, що ви не Казанова і не можете отримати довільно обрану дівчину - ну, так тут всі такі. Те, що ваші інстинкти заглушені раціональним мисленням - ви знаєте, що муситимете задовольнятися синицею в руках. Але, тим не менше, незнайомих дівчат на предмет привабливості напевне ранжируєте, вбудований оптичний бюстомір повертає певні числа.
Так і з фемінізмом. Він бореться з домашнім насильством, з сексуальними домаганнями, з дискримінацію на роботі, з проституцією.
Цитата: noddeat від 2010-03-28 01:18:53Так і з фемінізмом. Він бореться з домашнім насильством, з сексуальними домаганнями, з дискримінацію на роботі, з проституцією.Приїхали... за все прелічене вище є кримінальна відповідальність і шкапа Дворкін тут ні до чого
Моя думка, що фемінізм закінчує виконувати свою роль, коли чоловіків і жінок зрівнюють у правах.
Це уже сталося у всіх цивілізованих країнах, тому продовження руху цілком послідовно перетворилося на фарс проти фалоса.
noddeat, скажи чесно, ти жінка?