Є тільки одна вірна відповідь - найкращий дистрибутив той, що Вам особисто подобається найбільше.
...Можу також порадити спробувати пройти тест на вибір системи:http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php
Та я, в принципі, не частіше бавлю себе новим залізом.
ALT LinuxПєару менше, ніж в убунти, авжеж.
:-/ Чи, взагалі, потрібна реклама Лінуксу? Я вважаю що ОБОВЯЗКОВО. А то розвели Віндовзятницький піар... Аж дивитись нудно.
... ті, кому він не потрібен, лише забруднюють форум питаннями "чому воно не працює як у вінді, так було зручно"... /quote]Але ж то початківці (хоча я до чих пір, відношу себе не до продвинутих користувачів) - і я також задавав тупенькі питання. Починаючому освоювати Лінукс, тре з чогось почати - от вони і флудерствують. ---З Вами також погоджуюсь - бо OpenSource - то не секта!
І антиспам справно рапортував про відхилені повідомлення.
... але контакт на додався. Якось треба буде спробувати знову. І антиспам справно рапортував про відхилені повідомлення. До речі, як він працював? Бо маю підозру, що він працює не коректно - регулярно пропускається "хочу парня для секса"
Тобто базова установка була Слек 11.0, але після оновлень та компіляції та довстановлення програм я навіть не знаю :-/ як назвати мій дистрибутив.
...PS: єдиний відомий мені у ній плюс -- це pristine source робить легшим...
З будь-якого нормального дистрибутиву можна зробити таку само слаквар.
Але ж і старе можно розганяти: У мене Селерон 1.8, але працює на 2.9. Якщо виставити більше то програми падають і навіть може система не завантажитись. І можливо із-за великого перерозгону у мене bzip2 зїхав зглузду - стискає та розпаковує з помилками, тому саме головне вибрати таку частоту, щоб все працювало.
Цитата: r00t x від 2010-08-14 12:50:47 :-/ Чи, взагалі, потрібна реклама Лінуксу? Я вважаю що ОБОВЯЗКОВО. А то розвели Віндовзятницький піар... Аж дивитись нудно.А я вважаю, що не потрібна. Лінуксом користуються ті, кому він потрібен. Вони його і так знайдуть..