Цитата: Re. від 2010-08-16 20:57:08Сила волі всім у поміч. Наскільки я бачу - тут поважні люди (а де на ЛОУ знайти інших - ) - викладачі.
Сила волі всім у поміч.
Ви мене точно ні з ким не переплутали?
Я ж казав - по вас освіта плаче :-)
Це мені потрібна освята, а пан Re. очевидно знає та вміє абсолютно фсе, тому і не потребує додаткової освіти.
Ви мене точно з кимось плутаєте.
Навчіться вже нормально писати та формулювати свої думки.
Як мінімум, установіть собі spellchecker — я сам з нього починав.
Цитата: piktor від 2010-08-17 12:43:04Я ж казав - по вас освіта плаче :-)Це мені потрібна освята, а пан Re. очевидно знає та вміє абсолютно фсе, тому і не потребує додаткової освіти.
... йому в освіті було-б гарно працювати. Так вважати були підстави навіть десь раніше.
Цитата: piktor від 2010-08-17 15:12:15Я мав на увазіТо вчись не так кострубато писати, як я.
Я мав на увазі
gvy 2 M: якщо нема розуміння зв'язку -- порайтеся самі.
Цитата: gvy від 2010-08-16 14:16:58gvy 2 M: якщо нема розуміння зв'язку -- порайтеся самі.Я цього не помітив? Такого рядка не було.(?) А зі мною краще не воювати, а подружитцяися.
... А воювати он з /dev/sch0 вистачає.
...
А от що таке LKU :-/. Перше слово Linux, а остальні як розшифровуються?
Так що з приводу книг?
Чого варте їх здивування від факту, що мене немає вконтактику;
linux.kiev.ua
А що з ними?
... Вони, ще тоді не уміли закривати доступ до своїх акаунтів. Цей захід був ініційований батьківським комітетом, батькам стало цікаво, чому діти так багато часу там проводять.
... майже ніхто не знає елементарних назв елементів керування GUI. (далі стає важко зорієнтувати такого кул хацкера даючи завдання: натисніть кнопку роботи з буфером обміну, що знаходиться на панелі інструментів) Шо це воно таке може і знають, але в результаті продуктивніть праці 0.