Та то я "клянчу", випрошую книги. Але здається, що буде те саме, що з відеокартою та памяттю (памятаєте? У мене з вами була переписка...?). Ото мабуть самому доведеться знайти та придбати Математику, Інформатику та інш.
І от одного дня навчились - прогрес у навчанні - ?.
Авжеж, он той радеон лежить.
... на поїзд посадити нема коли.
(втім, книжки в мене -- хіба що Сканаві, а хімію не дам).
От якби за правильні відповіді вчителі виставляли пиво, чи мікси\шейки... от тоді діло пішло б.
... Курси intel базуються на такому методі.www.intel.com/cd/corporate/education/emea/ukr/.../index.htm
500: Server Error [%s]
OAntey, заховану контру я не шукаю - за мене це робить Windows Steady State.
Цитата: OAntey від 2010-08-22 19:46:06... Курси intel базуються на такому методі.www.intel.com/cd/corporate/education/emea/ukr/.../index.htmКльовий метод:Код: [Вибрати]500: Server Error [%s]Можливо оце - http://www.intel.com/cd/corporate/education/emea/ukr/395545.htm правильніше буде?
Дуже дякую за інформацію. Пішов курить мани . . . тобто шукти що то воно і з чим його їдять.
...Windows Steady State.
Вибачаюсь, неправильно скопіював.
Я вмію признавати свої помилки. Власне люди навчаються на власних помилках
З програмою проблем не повинно виникнути, на всих машинах стоїть ліцензійні копії системи.
о-о-о, багато "ліцензованих машин"? Це ж скіки грошей витрачено? Чи ви являєтесь порушноком - одну копію з однією ліцензією встановили на багато машин .
Цитата: piktor від 2010-08-22 19:54:13Ага, Ягу їм іще. От с[size=8]цу[/size]ки.... Ой, а про що ця тема? - .
Ага, Ягу їм іще.