Проголосувало: 21
мої знайомі це працівники сервісних центрів, програмісти з якими спілкуюсь,
наприклад один так і сказав " зате що я буду вирішувати проблеми лінукс мені не платять", особисто спостерігав як в СЦ приносили ноутбуки з DELL де встановлена та убунта і просили поставити віндовс, другий ноутбук я бавчив з федорою, користувач так і сказав, я три дні з цим лінуксом ї***ся, думав чого програми не ставляться .
От дайте мені відповідь, навіщо в 2016 році для користувача вчити купу консольних команд,
знати як все працює, якщо він скажімо геолог, хімік, астролог, домогосподарка яка буде вирішувати проблему, бо ютуб показує синіх людей? Більшість на віндовсі бо там все працює.
Доки доля дистрибутивів Linux на компах звичайних користувачів не буде зростати
доки браузери в дистрибутивах Linux будуть гальмувати
(для мене, не для вас) в застої.
З Windows в цілому легше і простіше (наявність програм з потрібною мені функціональністю і їхнє різноманіття, відсутність проблем з драйверами для усіляких залізяк).
Зараз зазирнув у свою бібліотеку у Steam. Усі сучасні ігри мають версію під Linux.
беззастережної властивої Лінукс безпеки може скінчитися адже коштовний продукт(частина ігор) спонукатиме багатьох до крадіжок як це часто спостерігаємо у Віндовс, а отже до можливого свідомого встановлення різноманітних троянів
@prapor - ви можете , мені, безкоштовно сказати , яку діаґностику провести щоб дізнатися якого святого біта з байтом, у мене інет підздох на debian'ax ?? Типу "натисни оте, напечатай оте у консолі, і подивись отуди?" Невже це так важко, бо я ще довгенько буду "муляти очі" на цьому форумі, доки не одержу відповідь
P.S. З якого буя, там "Лінукс версії всіх ігор з’явилися"? , вони там усі мабуть через емулятор відповідний, - Wine. Тому якщо така, поважні віком машини як у мене - падіння продуктивності кричуще... :/ ю
Вибачайте, але наразі — ні. Бо я зараз не маю під рукою USB-модему, щоб чітко дивитись де там що як. А на пам'ять я того не знаю, бо дуже рідкісне питання.Цитата: OzySTS275M від 2016-03-20 20:15:43P.S. З якого буя, там "Лінукс версії всіх ігор з’явилися"? , вони там усі мабуть через емулятор відповідний, - Wine. Тому якщо така, поважні віком машини як у мене - падіння продуктивності кричуще... :/ ю В тому то й справа, що ті ігри — «рідні», працюють без Wine, через OpenGL. Хіба що The Witcher 2 виділяється — там через транслятор (що призводить до трохи неприємних наслідків на двомоніторній конфігурації). А ще WINE Is Not Emulator
P.S. З якого буя, там "Лінукс версії всіх ігор з’явилися"? , вони там усі мабуть через емулятор відповідний, - Wine.
І чому це Вайн не емулятор? Він створює віртуальний диск Ц: із ядром ВінОС (Вайновським) у пам’яті і у тимчасових файлах - тобто емулює роботу кусочків ВінОС. Начебто так і є.
— Де дістати кряки на Лінукс ігри?
На ЛОУ модераторів що, вже нема? prapor свідок - я за такі речі міг відправити і на довічний відпочинок. Пункт 9.