Проголосувало: 21
— Де дістати кряки на Лінукс ігри?
— SteamOS безкоштовна? Інсталююча програма дуже об’ємна? Для неї інтернету у ~3,5 КБ/Сек вистачить? Вона не зависне на "слабкому залізі"? Яка її продуктивність у порівнянні із ВінОС_8 ?
@prapor — Угу, і Брама Балдура тамички ~ 20 американських гривнів, "космічна" сума для мене, та і платити за просто купу байтів, без коробочки це абсолютне не прикольно у плані ПК ігро, треба щоб із коробочко.
якщо тут заборонені "кряки на лінукс ігри", якщо вони взагалі існують, можете переслати у приват. повідомлення, хто знає.
@Koljan-Mykola Tkach — а взагалі, кому можна, за щось, виставити претензії, особливо у плані Лінукс :O . І дякую за інфо.
Дивно, я чогось бачу лише за $3.49. А якщо не хочете платити — є безкоштовні та вільні ігри.
Ви б правила почитали, га?
Шановний система пакунків у репозиторіях є однією зі складових безпеки проґрамного забезпечення, звісно якщо ви будете брати пакунки де заманеться то ніхто вам не дасть ніяких запорук щодо безпеки, а так є офіційні виробники і є репозиторії які містять перевірене ПЗ але вони не містять ніяких кряків, отже користуючись кряком цілком ймовірно можете завдати небезпеки навіть такій безпечній системі як Лінукс, сама система безпеки Лінукс складається з багатьох чинників й однією з запорук є також переважно безкоштовне та вільне проґрамне забезпечення
Дякую за лікбез, чи означеє це що -вони- все-таки існуюють?!
https://www.gog.com/game/baldurs_gate_2_enhanced_edition — BALDUR'S GATE II: ENHANCED EDITION, 19,99$ зелених.
Я цим не цікавився але логічне мислення говорить про ймовірність існування, бо там де є платність там є й спокуса вкрасти
Ні, не тільки це. Ви забуваєте про альтруїстів, це такі люди які можуть допомогти іншим, без залежності від їхьої віри, країни, чи національності, і без будь-якої вигіди для себе.
@paropor по-перше, там написано COMPLETE , а у мене написано ENHANCED EDITION
@Koljan-Mykola Tkach — Не плутайте альтруїстів і шахраїв. Не плутайте "забавки" і ПК-ігри . Забавки можуть бути пк-іграми, і не пк-іграми, в той-час як пк-ігри можуть бути лише пк іграми. Альтруїсти можуть бути шахраями. Шахраї не можуть бути альтруїстами. Мені є різниця, крадена гра, чи ні. Але мені також є різниця скільки коштів заплатити за гру, яка мені може не сподобатися, або Я можу її завантажити безкоштовно, погратися, а тоді купити класну версію у КОРОБОЧЦІ, із усілякими прибамбасами: картами, сувенірами, і
Developer survey results released by Stack Overflow reveal a number of interesting facts about the state of app development in 2016, not the least of which include the growing popularity of OS X and Swift. The site says it surveyed more than 56,000 coders across 173 countries, calling it “the most comprehensive developer survey ever conducted.”