На приклад, свою відмову від використання ПЗ, виробленого Microsoft Corporation, уряд Південної Кореї пояснює тим, що застосування ПЗ з відкритм кодом на 20% персональних комп'ютерів та 30% серверів державних установ дозволить зберігати щорічно до 300 000 000 (трьох сотень мільйонів) доларів США.
не зважаючи на рекомендації
"Наприклад" разом пишеться"незважаючи" разом пишеться
лист досить емоційно пояснює перевагу ВПЗ, думаю що не вистачає конкретних пропозицій, наприклад 1 змінити закон такий, що дозволит нам робити ... 2 знайти українські компанії, що мають можливість розробити ... 3 надати їм державну підтрику, фінансувати ... 4 знайти фахівців, що будуть готувати спеціалістів з ВПЗ ... ... тут потрібна ціла програма, економічне обгрунтування, власні досліди і велика команда, щоб поборотися за свободу. А емоції там на горі нікому не потрібні, вони і так бідолашні натерпілися під час виборів, я навіть впевнений що 90% чиновників здивовано подивиться на лист і скажуть: "а що за віндовс треба платити?"
1. Вы представились по русски а не по украински.
2. Вы не оставили свой e-mail.
3. Мой родной язык русский.
4. Вы специально данным ограничением отсекаете свою аудиторию.
5. Я не поверю если вы скажете что не читаете linuxcenter.ru opennet.ru и другие русскоязычные ресурсы.
8. Я против такой дискриминации. Angry
14. Будь-який тиск на модераторів, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності не допускаються. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів при залагодженні спірних питань враховується.