Тепер, на мою думку, потрібно перш за все розповісти про ідею всьому у-нету. А вже потім - чистити логи від недолугих жартівників.
Так скільки там ідіотів? Я знайшов аж одного.Люди, що не лишили своїх справжніх прізвищ-імен, не винні -- про такі речі треба нагадати не раз і не два. Більш того, хотів би наголосити, що змушувати їх підписуватись ще раз -- це як мінімум образа. Окремо хочу згадати й про те, що дехто ухитрився підписатись двічі. Як казав адресат, "фальсифікації не пройдуть", а тут вони того... проходять.
HELP!!! В мене DNS ще не оновився, я туди зайти не можу. Який ІР??Через це вийшло що мій підпис там вже двічи виліз.(прибийте другий pls)
Так скільки там ідіотів? Я знайшов аж одного.
Люди, що не лишили своїх справжніх прізвищ-імен, не винні -- про такі речі треба нагадати не раз і не два. Більш того, хотів би наголосити, що змушувати їх підписуватись ще раз -- це як мінімум образа.
Окремо хочу згадати й про те, що дехто ухитрився підписатись двічі. Як казав адресат, "фальсифікації не пройдуть", а тут вони того... проходять.
А тепер трішки щодо організації (я це хочу сказати саме зараз, коли робота майже зроблена і не треба нагнітати атмосферу під час вироблення ідеї): нас, користувачів вільного ПЗ, так багато, так багато, що навіть не знайшлося професійного WEB-дизайнера, що ми можемо не помічати цінні поради (і не тільки поради) да хоть того ж редактора. Не треба нам кидати тінь невігластва своїми помилками на всю спільноту користувачів та розробників вільного ПЗ.І будь ласка, все це без образ. Я дійсно вболіваю і намагаюсь допомогти чим можу.
Шановні,можливо я дещо не розумію, але що то за лист викладено на сторінці?Помилок купа! Пунктуація та стиль нікуди не годяться. Що це за новіслова: "домовляння" ? Цей лист і лист після літредактора відрізняютьсяна порядок.
А тепер трішки щодо організації (я це хочу сказати саме зараз, колиробота майже зроблена і не треба нагнітати атмосферу під часвироблення ідеї): нас, користувачів вільного ПЗ, так багато, так багато, що навіть не знайшлося професійного WEB-дизайнера, щоми можемо не помічати цінні поради (і не тільки поради) да хоть того ж редактора. Не треба нам кидати тінь невігластва своїмипомилками на всю спільноту користувачів та розробників вільного ПЗ.І будь ласка, все це без образ. Я дійсно вболіваю і намагаюсьдопомогти чим можу.