... Цей лист і лист після літредактора відрізняютьсяна порядок...
Є дві основні, наскільки я встигаю за подіями - одна базується на вашій; розміщена hse у пості 108. До неї він додавав побажання товариства по мірі поступлення.Іншу запропонував Nick у пості 209 - це один з ранніх "сто восьмих" варіантів, виправлений мовознавцем.Чи я ще щось пропустив?
і банер з червоним написом - "Приколи"!!!То ж ганьба
Шановне товариство!"Тут ми посовєтовалісь і я рєшил" Підписи будуть прийматися до 9го березня включно.Сторінка з текстом висітиме довше (доки мене з хостингу не виженуть )Тиждень - на обробку підписів. Після чого роздруковуємо і хтось з києвлян віднесе до канцеляріі Президента.Яка думка щодо цього?Просто я виходив з того, що затягувати не можна, але й потрібен час, щоб довести до всіх зацікавлених адресу сторінки.
Цей банер не гірш за критичні баги тексту, завдяки яким серйозно його сприймати дуже важко.
Зараз вже основна версія на сайті: http://letter.org.ua Там я бачу дві опечатки (абзац і пробіл)...
Взагалi думка не погана, але здаэться автори листа досить погано знайомi з реалями бiльшостi сучасних навчальних закладiв на теренi Украiни.
Якщо чесно, то я вже заплутався у версіях
зараз трохи часу є, розберу.
Цей банер не гірш за критичні баги тексту, завдяки яким серйозно його сприймати дуже важко. А про це давайте більш детально...
Взагалi думка не погана, але здаэться автори листа досить погано знайомi з реалями бiльшостi сучасних навчальних закладiв на теренi Украiни.Бiльшисть викладачiв складають люди, що мало сприйнятны до нововведень. Консерватизм. ЖДо того вже iснують вiдпрацьованi навчальнi програми i т.i.Кажу про це не аби заперечити - маю досвiд спроби навчати студентiв ПЕК НАУ FreeBSD i знаю, якi це труднощi по нововведенню - менi нажаль навчати студентiв завадили, хоча групи програмiстов щось з Linux i вивчали.
Але я за, хоча i супроти цього президента.
Чижиков Володимир Володимировичм.КиiвP.S.: Вибачте, за те-що змушений писати на росiйськi розкладцi - не хочу X-перевантажувати.
Без образ. Я ТРИЧІ задавав питання на форумі: хто візьметься розробити сторінку. ЖОДЕН, я повторюю - жоден відвідувач форуму не запропонував своі послуги. Я не дизайнер, я адмін. Тому зробив, як зумів. І мені самому не подобається, але у вчорашньому цейтноті добре, що хоч так зробили.Критики тут мало, тут потрібна реальна допомога.Ще раз, вчетверте повторюю -ХТО ВІЗЬМЕТЬСЯ ЗРОБИТИ ДИЗАЙН???
Бо досить важко переносити підписи з форуму