90%, що нічого "більш детально" не послідує.
Є категорія людей, котрі знають, що ніяке починання не закінчиться і тому не варто взагалі нічого робити. При цьому вважають своїм обовязком повідомити всіх на світі, що те що вони роблять робити не варто.
Щодо остаточного варіанту - в силі домовленість про те, що його віправляє Сергій?
Маю на увазі електронний, котрий висітиме на сайті. А то я б ще раз його вичитав вдома, в спокійній обстановці, але не знаю, що вичитувати :-/
ВИ ЦЕ РОБИТЕ??!O mama mia
> gvy Відповідь #270 від: Сьогодні 14:50Ви багато всього _знаєте_ - знаєте, що _не_ треба робити, знатєте що ми робимо _не_ вірно.
Чи не вкажете часом нам на наші _конкретні_ помилки (то де-де в листі є пункт "2" за відсутності пункту "1"?) та як ви пропонуєте їх _вирішувати_?
А хто публікує? Тобто хто коїть злочин (чи відкидає підписи та робить якесь ще інше звернення)?Отож. Не знаєте, що робите взагалі.А отакими намірами й оздоблений рясно шлях до пекла.
В мене є ще й робота, де я гроші заробляю
Тобто, Ви вважаєте, що викинути підпис, як наприклад, на сторінці 28 (останній підпис) - це злочин?
Також перевести з трансліту
Цей проек обговорюють вже давно, ще до публікаціі новини на цьому сайті.Де ви були раніше? Чому не зв'язалися с ініціатором (паном Єгоровим)?
Мені дуже здається, що Ви не розумієте мети листа.
Можете виказати свою думку вголос.Цього права ніхто Вас не лишає. Але дайте право виказати свою думку й іншим.
Пане, якщо хтось такий розумний, що править частково відсутню нумерацію на <ul> ТА залишає підписи, які були поставлені під ІНШИМ документом -- я не впевнений, що йому руку подам (доки не зрозуміє помилку), не те що підписувати таке буду.
Читайте _уважно_ попереднє повідомлення й голову увімкніть, а не емоції.
Прочитав. Нічого _конкретного_ не знайшов. Окрім фраз на кшталт "все, що ви робите - невірно" (не дослівно), та "а ось я казав..", "а якби..." (знову не дослівно).Так що, як бачите, з пана непоганий астролог
Негативним моментом є те, що звернення зав'язане на Lінуксі (я б це навіть відкритою рекламою назвав), непогано було б звернути увагу на *BSD & Solaris
Прочитав. Нічого _конкретного_ не знайшов. Окрім фраз на кшталт "все, що ви робите - невірно" (не дослівно), та "а ось я казав..", "а якби..." (знову не дослівно).