Шановний Міхаіл, я спробую пояснити за модераторів. Я так розумію цей ресурс намагаються зберегти україномовним. Справа в тому, що якщо дозволять дописи на російській, дуже скоро цей форум перетвориться переважно в російськомовний, з двох причин, по-перше тому що російськомовних набагато більше, по-друге тому що україномовним навіть деколи легше перейти на російську через незнання термінів. Нам як українцям важливо розвивати технічну лексику і сленг і цей сайт є одним із не-багатьох що цим займається. Щодо того що Лінукс товариство не ділиться на просіян, українців чи шведів, я згоден, загальноприйнятою мовою Інтернету являється англійська. На цьому сайті вона вітається і нікого не здивує, якщо ви залишите повідомлення на ній. Вибачаємся за незручність
Шановний це повний абсурд!!!По переше подивітсь статистику в інтернеті на рахунок переваги україномовного населеняПо друге. Мені легше прейти на англійську ніж на російську це щодо технічної лексики
По-перше: саме тому тут і заборонено російську. По-друге: англійської тут не заборонено спілкуватись. Питання: де абсурд?
Друзі! Я власноруч організовую підпис листа Президенту!.......Чи згодна спільнота?
Ви будете довго сміятись, але в мене на руках є прийнята (як кажуть нардепи "у першому читанні") до подальшої обробки програма "Впровадження інформаційних систем підвищеної надійності та захищеності в системі документообігу МО, МНС, МВС та СБ України". Основа систем - Linux