Автор Гілка: Відкритий лист до В.А. Ющенка  (Прочитано 86313 раз)

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Re: Відкритий лист до В.А. Ющенка
« Відповідей #315 : 2005-02-17 13:09:39 »
Видкрив Гілку листа на docs.linux.org.ua ІНШЕ -> Все інше -> Обговорення:Поточні події
там зручно правити... Може і не траба було :(

Я ще раз повторюю, що можу надати _всім_ бажаючим ssh на http://monitoring.sourceforge.net/letter.html
і там правити у vi текст листа та одразу малювати веб-сторінку...

Як пропозиція?

Охочі є?
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній stefan_s

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • Що новенького?
« Відповідей #316 : 2005-02-21 18:51:28 »
Два роки  ми працювавли з ЛІНУКС (Ред Хат) від Київської Фірми "ЛІТІС"..Досить непогано працювала програма.
Багато країн Європи, Азії переходять на ВПЗ, в т..ч. державні структури.
Думаю, що перехід на ЛІНУКС зекономить багато державних грошей.
не всі програми є під ВПЗ добре відшліфовані, але це, думаю-справа часу.

Відсутній pioneer

• Новачок
  • *
  • дописів: 20
« Відповідей #317 : 2005-02-23 16:31:40 »
Повідомлення про лист Ющенкові розміщено на сайті ІА "Гаряча Лінія".
Tarkovski Serge

Відсутній Andrij Roj

• Дописувач
  • **
  • дописів: 52
  • Мені подобається Linux
« Відповідей #318 : 2005-03-01 21:08:26 »
пану Віктору зі Львова- не обманюйте народ, немає у Львові Вашої половини! (Як би вам не хотілося-не більше 5 %). Це по-перше .
  По-друге, я радий, що ця тема зачепила за живе багатьох, в тому числі і дуже багатьох моїх знайомих (навіть заочних). Це говорить про те, що наш рух набуває масовості.
  І потім, ящо ми,  прихильники ВПЗ, не будемо за нього боротись, то хто ж тоді?
 З повагою..

Сергій Могила

• Гість
« Відповідей #319 : 2005-03-25 15:19:16 »
>2) Якщо не секрет, яким чином "багато підприємств та підприємців" вирiшили питання з податковою ("Звiт") ?
Загалом, воно вирішується через wine. Зараз не маю відношення, але роки півтора тому працювало.
>Що вони використовують замiсть "Лiги"?
На CD? Це цікаво, але вважаю що теж не є проблемою.
>Яку програму використовують у бухгалтерiях? Чи ця "праця пiд Linux" - це встановлений шлюз до inet'у?
IceB по перше, по друге - 1С так або інакше проробляла такий варіант (наскільки знаю - через емуляцію, одна з основних причин - неспроможність M$W9x забезпечувати потрібний 1С 7.x файловий сервіс у сітці).

>MS напевне почне агресивно завойовувати ринок легального ПЗ, до того ж спробуэ витiснити альтернативи.
Ця агресивність та , скажімо так, недостатньо прозорі методи - дадатковий шанс для ВС, тому що відвертає багатьох аналогічно поведінці комівояжерів "канадських компаній".

Відсутній Panda

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #320 : 2006-11-13 12:21:10 »
Друзі! Я власноруч організовую підпис листа Президенту!

Але я хочу запропонувати зробити не просто лист, а лист з додатком. Поясню чому. Я у свій час бачив як організований прийом кореспонденції у одного народного депутата. Виходячи з цього досвіду зауважу, що довжелезний лист НІХТО читати не буде! А отже, лист має бути надруковиний 16-м шрифтом і міститись на одній сторінці, щоб його було легко прочитати. Усю доказову базу потрубно винести у додаток, та ще й бажано у порівняльну таблицю! Я тільки натрапив на текст листа, та буду його коректувати згідно з цієї ідеї, якщо панство мене підтримає. Дотого ж листа потрібно друкавити двома мовами, бо російськомовність частини населення незаперечна, а тому для збільшення підтримки ми маємо не ігнорувати цю частину народу України! Ми робимо загальну справу, а отже шануймося!

У разі згоди спільноти, я почну процедуру підписання до кінця Листопада 2006 року. Процедуру підписання по містах України я буду оголошувати та узгоджувати на цьому форумі.

Процедура буде виглядати наступним чином:
1. Шляхом голосування визначемося з містами найбільшого спільноти (голосування я розташую по обласним центрам, потім будемо проводити голосування по районним центрам, а потім по маленьким містечкам та селам)
2. У містах великих спільнот я буду збирати підписи власноруч або задопомогою найбільш активних учасників спільнот, у малих містах та селах будуть сформовані меньші підписні листи.
3. Збір підписів я пропоную також розбити на два типи: громадани та громадяни що представляють юридичні особи. Це за для того, щоб можна було до цієї ініціативи залучити професійні спільноти, такі як Ассоціація Банків України, Професійна Асоціація Реєстраторів та Депозитаріїв і т.і. Їх підтримка буде корисною

Чи згодна спільнота?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #321 : 2006-11-13 12:46:19 »
Якщо б шановний пан прочитав усю гілку, він зрозумів би, що тут вже немає чого ловити - майже уся спільнота (якщо не уся) вже зневірилась у реальність цієї задумки.

Відсутній Panda

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #322 : 2006-11-13 15:55:16 »
Так, я саме знайшов час і почав читати всю гілку. Я бачив фото про передачу листа.. бачу що запізнився... але міркую що ще ВЗАГАЛІ нічого не втрачено! Зараз я шукаю інформацію про законотворчу діяльність. Наскільки я пам'ятаю, до Верховної Ради законопроекти мають право подавати не тільки нардепи та держ службовці вищої ланки, а ще й прості громадани.. як знайду кінці обов'язково повідомлю

Відсутній 235

• Кореспондент
  • дописів: 238
« Відповідей #323 : 2006-11-13 23:24:15 »
саме так, нічого не втрачено й зараз організовується UAFOSS, частково презинтацію якого ми мали змогу бачити на останній OSDN конференції (там десь можливо й знайти їхні матеріали), одна із основних загадач саме й полягає в просовуванні opensource. Й великих побажаннях допогти  чимось більш реальним, а ніж збір підписів - краще зконтактувати із представниками та висловитися прикладних побажань допомоги та щодо своїх ідей.
Олександр Приймак |  Google Web Toolkit

Відсутній skela

• Новачок
  • *
  • дописів: 36
  • Хай!
« Відповідей #324 : 2006-11-14 10:24:11 »
tech писав:
Цитата
Шановний  Міхаіл, я спробую пояснити за модераторів. Я так розумію цей ресурс намагаються зберегти україномовним. Справа в тому, що якщо дозволять дописи на російській, дуже скоро цей форум перетвориться переважно в російськомовний, з двох причин, по-перше  тому що російськомовних набагато більше, по-друге тому що україномовним навіть деколи легше перейти на російську через незнання термінів.  
Нам як українцям важливо розвивати технічну лексику і сленг і цей сайт є одним із не-багатьох що цим займається.
Щодо  того що Лінукс товариство не ділиться на просіян, українців чи шведів, я згоден, загальноприйнятою мовою Інтернету являється англійська. На цьому сайті вона вітається і нікого не здивує, якщо ви залишите повідомлення на ній.
Вибачаємся за незручність

Шановний це повний абсурд!!!
По переше подивітсь статистику в інтернеті на рахунок переваги україномовного населеня
По друге. Мені легше прейти на англійську ніж на російську це  щодо технічної лексики

Praporshic

• Гість
« Відповідей #325 : 2006-11-14 10:37:45 »
Ви будете довго сміятись, але в мене на руках є прийнята (як кажуть нардепи "у першому читанні") до подальшої обробки програма "Впровадження інформаційних систем підвищеної надійності та захищеності в системі документообігу МО, МНС, МВС та СБ України". Основа систем - Linux

Praporshic

• Гість
« Відповідей #326 : 2006-11-14 10:39:27 »
Шановний це повний абсурд!!!
По переше подивітсь статистику в інтернеті на рахунок переваги україномовного населеня
По друге. Мені легше прейти на англійську ніж на російську це  щодо технічної лексики

По-перше: саме тому тут і заборонено російську.
По-друге: англійської тут не заборонено спілкуватись.

Питання: де абсурд?

Відсутній skela

• Новачок
  • *
  • дописів: 36
  • Хай!
« Відповідей #327 : 2006-11-14 10:54:46 »
Цитата
По-перше: саме тому тут і заборонено російську.
По-друге: англійської тут не заборонено спілкуватись.

Питання: де абсурд?

Абсурд в тому, що писав tech

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
« Відповідей #328 : 2006-11-14 13:04:27 »
Друзі! Я власноруч організовую підпис листа Президенту!
.......
Чи згодна спільнота?
Цьому президенту лист писати не варто.. прочитайте ще гілку з врученням листа.. там детально пояснюється чому Ваш президент проти ВПЗ. Крім яду від рижого оточення президента чекати більше нічого, тут повірте мому власному досвіду..., але коли хто хоче наступити на ті ж граблі то прошу - пишіть, несіть...

Я особисто підтримаю звернення до Анти кризової Коаліції у Верховній Раді та Уряду. Тут готовий допомагати.
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній hse

• Графоман
  • Gentoo Linux
« Відповідей #329 : 2006-11-14 13:15:26 »
Ви будете довго сміятись, але в мене на руках є прийнята (як кажуть нардепи "у першому читанні") до подальшої обробки програма "Впровадження інформаційних систем підвищеної надійності та захищеності в системі документообігу МО, МНС, МВС та СБ України". Основа систем - Linux
Дай будь ласка зсилку.