Off-topic:Нещодавно передивлявся архів bash.org.ru, та зрозумів чому пана Cthulhu довгенько не було на форумі
Ні, не ця причина.
Питання: хто візьметься за наповнення?
2 tivasyk:Бажаєте приклад Linux з малими вимогами до пам'яті? Прошу, пане, найяскравіший досвід з мого професійного спілкування з юнікс-подібними системами:...
2 tivasyk: [...] P.S. DDR2 має частоти від 533, і аж ніяк не 333
взагалі-то ddr2 -- від 400, а я мусів говорити про ddr...
щодо решти -- гаразд! хоч у мене із завантаженням (суб'єктивно) все гаразд, але все я теж не проти "доробити напилком" встановлену suse 10.1 -- може, підштовхнете в правильному напрямку, що крутити в yast та kcontrolcenter? звісно ж, про результати відпишу (ба навіть готовий протестувати на 256 мб).
Треба буде цю гілку повністю кидати - як зразковий Flood, Flame & Holly War.
... за участю загальних модераторів ;о)
Цитата: miwa від 2007-02-14 12:13:32... за участю загальних модераторів ;о)А ми що, не люди?
Непогана стаття (російською):http://mycomputer.ua/text/2640. Ядро можна не перезбирати .
1. Во-первых, давайте выключим всех лишних демонов... давайте =)
3. Если нет принтера, то выключаем демоны cups, lpd. -- тут питаннячко... в wndws експорт в pdf частенько реалізований як драйвер віртуального принтера. якщо на linux те саме -- то не виключати? експорт у pdf мені потрібен частенько.
4. Если не нужны базы данных, то — postgresqld mysqld msqld. -- тут єсть хитрість =)
5. Не используете задания, которые выполняются по расписанию — anacron, atd, crond. -- вимикаємо.
7. Следующий шаг: выключаем лишние виртуальные консоли... Этот шаг позволяет сэкономить по 0.5 Mб на каждом терминале -- да, багато: 0,5х6=3 мб, але нехай, вимикаємо п'ять із шести (не користуюсь ними).
і... все. далі -- копирсання з ядром, це залишу собі на пенсію, коли більше не буде чим зайнятися.
може, єсть іще якісь хитрі секрети?
Цитата: tivasyk від 2007-02-14 13:12:16може, єсть іще якісь хитрі секрети?Поставити слаку