Programer - якщо маєш KDE - вбудований менеджер і є найкращий ... хочер - поділи екран на 2 частини - хочеш - на скільки завгодно ... втулків - купа ... фтп розуміє як локальні каталоги та тумбнейли робить з малюнків та кіно ...
А от Ась-клієнта сам ще не знайшов - SIM здається, непоганий
Є одна проблема - я звик користуватися клавіатурою, а не мишою :-/, а КDE (GNOME) не підтримує моїх улюблених [<*>,<F5>],[<space>] etc. Крім того він дуже ПОВІЛЬНИЙ
. FTP зараз підримують все і вся, тому цим мене не здивуєш. Взагалі непереварюю інтерфейс а-ля <Windows browser>. Зараз використовую все: KDE browser/MC/консоль, хоча все ще не задоволений. Взагалі багато хто хтів переплюнути дядька Нортона: кожен хотів придумати щось краще і абсолютно інше. Але ще нікому це не вдалося. Так що схилимо голови перед іменем генія. Windows browser MUST DIE!!
Так завершили. В мене нове запитання. Потрібна програма для завантаження відразу вього сайту (так щоб з ним можна було потім працювати локально). У друзів є аналоги для вінди, але під віндою в мене інтернет просто жахливий, тому такий варінт мене не влаштовує. Підкажіть що-небуть, будь ласка.
P.S. Сьогодні в мене насмерть навернулась вінда ХР і <format c> з переінсталяцією не допомагають (так на всіх трьх наявних в мене дистрибутивах). Амінь.
P.P.S. Воно б не так страшно, але курсач я пишу на Visual Studio і Delphi