Що стосується Закону про ВПЗ, то я вже давно слідкую за цим. Можливо варто було б винести його на обговорення на цій сторінці? Гадаю, що пан Радченко не буде проти. А те що проект Закону ще сирий, то я також згоден. Найти його можна здається на http://ww ;Dw.opensoft.ua, якщо не помиляюся.
M$ дуже важко буде обійти апаратні обмеження.
.... Депутат Юрій Радченко дав мені та Ваду Машкову останню версію цього закону та попросив прокоментувати та сприяти його підтримці. .....
Крім того, я здається знайшов метод для боротьби з монополією Win32/IA32, яке легко сформулювати, прийняти та контролювати: просто заборонити використання однієї апаратної платформи (x86(x86_64), PowerPC, ARM, SPARC(SPARC64)) більш ніж на 40% комп'ютерів одного типу (роб. станції, сервера, мобільні пристрої).M$ дуже важко буде обійти апаратні обмеження.
Я не второпав. майже всі компи ж x86
То як наші справи, народ?Щось ніде нічого не гу-гу Виходить поговорили хлопці з дівчатами на форумі, пачку "чорновиків" державі передали і все?В когось є інформація про розгляд нашого питання?Про наш лист немає нічого ні на персональному сайті Ющенка, ні на president.gov.ua. Таке враження, що нічого не було
сам лист був оформлений дуже коряво. Наприклад, підписи мали включати ще як мінімум адресу проживання підписанта (для перевірки). Ті 4-ри тисячі, що ми зібрали на сайті, з юридичної точки зору нічого не варті.
Практично неможливо! Ядро ХРеновини займає понад 50 000 000 стрічок коду сам Білі заявляв що вони не будуть підтримувати більше ОДНІЄЇ платформи!До відома віндовзників "Свисток"тм (с) буде працювати ТІЛЬКИ на і64, програми підтримувати тільки на .нет, як би вони ще вінфс прикрутили то всім віндовзникам взагалі торба була б Інші платформи значно дорожчі! Крім того вони можуть розвести "зоопарк" з різних платформ і ОС...
Якщо я правильно зрозумів, у понеділок маємо дістати відповідь Президента.Враховуючи, що повідомлень пр неї я не зустрічав досі, пропоную:1. опублікувати відповідь Президента (та інших), або повідомлення про її відсутність.2. Узгодити наші дії у неприйнятному випадку: а) відсутності відповіді; б)відповіді, що протирічить інтересам України.Ваша думка, шановне товариство, чи я помиляюсь?