Чудово звучить. Але якщо я, приміром, не програміст, то для мене такий лозунг не має великого сенсу.
Цитата: Re. від 2009-11-21 20:40:04Приміром, якась програма не підтримує потрібної Вам функції, не проблема — зробіть її самі. Лінукс безплатний, ніхто Вам нічого не зобов'язаний. Десь у такому дусі лозунги.Чудово звучить. Але якщо я, приміром, не програміст, то для мене такий лозунг не має великого сенсу.
Приміром, якась програма не підтримує потрібної Вам функції, не проблема — зробіть її самі. Лінукс безплатний, ніхто Вам нічого не зобов'язаний. Десь у такому дусі лозунги.
Перш ніж волати, розберіться за яким критерієм система стає UNIX®
і я дізнаюся, які воно дає переваги над не-UNIX®?вони перевіряють, чи система є відповідною певним стандартам:http://www.opengroup.org/openbrand/testing/checklist/u03brand.html
А Linux всюди позначений як UNIX-Like POSIX-compatible
Навіщо робити пародії на інші продукти, починаючи з коду і закінчуючи ПЗ. Взагалі, чому там такий інтерфейс, як у інших?
Довго завантажується, повільний, до того ж спотворює документи!
Взагалі його викинути треба, ото простенького текстового редактора вистачить.
Під ОС я розумію як базову систему, так і робочий стіл. Останній у лінуксі треба зробити зовсім іншим або взагалі обійтися без нього, хто таке придумав?
істинні Unix'и - just work and work perfectly
xset +fp $HOME/.fontsxset fp rehash