... та не хочу щоб були можливі проблеми з авторськими правами.Якщо Ви посмітили, то Ви більш редагуєте мій варіант, який, виложивши, я "безвозмездно" віддаю на кромсання громаді.У вас є певне бачення риби, у мене - теж якась риба + м'ясо. Якщо громада згодна з вашою рибою, вперед її переробляти, могу взятися.Тільки щось всієї громади нечути.
Але, ще більше мені не подобається первна заполітізованість цього процесу. Що я маю на увазі:- ідею активно штовхає "Яблуко" (прошу, жодних персональних образ)... Коли тут для ріноваги запропонували, наприклад, opensoft.org.ua, цю ідею заховали. Може тому, що законопроект про вільне ПЗ комуністів?(Примітка: пан -- безпартійний... вольнодумець...)
А як бути воїнам доріг - ноутбукам?
...І взагалі, якщо не сьогодні, то завтра я зроблю остаточну версію та викладу її для збору підписів, бо ми будемо теревеніти ще років десять а M$ вже оголосив про 50% знижки для навчальних закладів. І саме тому я зробив листа у такому вимагаючому тоні. Якщо мене ніхто не піддтримає, то діятиму самотужки. Від свого імені.
Політика - засіб, який (на мою думку) виправдовуються метою, що до комуністів яки подали законопроект - ніхто нічого не ховав (особисті політичні погляди я сюди намагаюся не пхати, це лише засіб). Більш того, в третій та четвертій редакціях листа я згадував про законопроект. Те, що його створили комуністи, знову ж було прибрано задля деполітизації. "Яблуко" не штовхає, штовхає "яблучник". Повторюся, якщо це нікому не сподобалось, то я діятиму на власний розсуд.
Отже, два варіантиhttp://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=novyny;action=display;num=1107666371;start=105#108таhttp://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=novyny;action=display;num=1107666371;start=105#111Я дуже довіряю Андрію Добровольському та Валентину Соломко. Треба ознайомити їх з текстом... Щодо кінцевого варіанта: вважаю, що треба щось на кшалт вотингу зробити, якщо не залишиться лише один варіант.
Вибачте пане, але я міг відправити свого листа одразу, але я виклав його тут саме для того щоб громада висловила свою думку, якщо комусь щось не подобається - я враховую ці зауваження, що до Вашого листа, так з нього я взяв те що було краще ніж в моєму, дещо з взятого прибрав піля консультації з юристом, особливо частину де є посилання на Закон "про Інформацію" бо юрист сказав що то не зовсім до місця. Окрім того, я навім словом не обмовився про "авторські права" (хоча ідею висловив саме я , це вперше кажу) . І взагалі, якщо не сьогодні, то завтра я зроблю остаточну версію та викладу її для збору підписів, бо ми будемо теревеніти ще років десять а M$ вже оголосив про 50% знижки для навчальних закладів. І саме тому я зробив листа у такому вимагаючому тоні. Якщо мене ніхто не піддтримає, то діятиму самотужки. Від свого імені.
[не для балачок] 1. Ви - дааалеко не перший у кого виникла подібна ідея. 2. Річ не в тому, що нам лише б погратися-побалакати, а втому, щоб звернення від усієї української спільноти ВПЗ не було б дитячим гомоном. Якщо діятиме самотужки не забудьте змінити звернення на "Я, С.Є., користувач та розробник ВПЗ, .... "
1. Тільки до мене чомусь всі мовчали...
1. Тільки до мене чомусь всі мовчали...2. No comments3. По-перше: підпис від імені спільноти - це у разі піддтримки; по-друге: "Я, Єгоров Сергій, громадянин України....
Шановна громадо! Я сьогодні по інтеру в новинах чув, що "наш" новий міністр освіти збирається за пільговими цінами в дяді Біла вінду та інші прибамбаси типу офіса закупити для всієї Української освіти Я тут не прикалуюсь, а на повному серйозі!! Хто в 20-00 дививсь новини не дадуть збрихати! Так, що нам з листом треба поспішити, щоб нашу думку хочаб "мали на увазі"...
Давайте листи об'єднаємо в один, бо ми одна спільнота вільних користувачів вільних програм у вільній державі
хоча кожен з нас має свої гастрономічні вподобання: хтось любить помаранчі, хтось баклажани, яблука, помідори, огирки... вибачайте, якщо когось забув